keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Evergreen 9.5 - Daniels

 Osa 9.5
¤¤¤¤

Harrylla alkaa painaa keski-ikä päälle.Kerrataanpa lämpimikseen  muidenkin perheenjäsenten nimet; Spencer, äiti Leah, Veronica.Spencer kasvoi lapseksi, on kyllä tullut huomattavasti isäänsä.


Ai niin, tätä peliä. No, onhan se jotenkin pidettävä huolta ettei vuokra nouse liikaa.


Coffee Cornerkin pyristelee vielä hengissä, pikkuhiljaa alkaa asiakaskuntakin löytyä.Pienen asunnon haittoja, huoneen jakaminen sisarusten kesken.Veronica! Ihana!
Evergreenin tämän kesän poikien tukkamuoti on selvillä.   
Harry, ajoituksen mestari. 
Jos ei näy asiakkaita, juo kahvit itse. Evergreenissä on joka toisella yrityksellä "Kaikista parhaan palkinto".Voi Harry! Ei tätä perhettä ole liialla rahalla siunattu. 
Sitten pääsemme tämän osan tragediaan.
Tietokone heitti pari volttia liikaa, ja Leah sai niin kovan sätkyn ettei enää noussut.En muista, että tällaista olisi hetkeen pelissäni tapahtunut, eihän siinä voinut muuta kun ihmetellä. Hyvästi Leah, elämäsi oli lyhyt mutta kuolemasi ikimuistoinen.
Harryn on siis tehtävä töitä kahta kauheammin, vastuulla perheen ja työn lisäksi kaksi yritystä.
Onneksi Veronica on tarpeeksi vanha auttelemaan kioskilla.Tämän kun vielä johonknin sukuun jonain päivänä saisi! Teini-iän pakolliset yöjuoksut alkakoon!
Mindy ei vain millään suostu häipymään tontilta, vaikka Evansit ovat muuttaneet jo aika päiviä sitten. No, siinähän tonotat.
Söpö olet, älä huoli.Auts. No, kuka mitään ryhmiä tarvitsee, bilettää voi yksinkin.Veronica suuntasi vastikään rakennettuun Derby Discoon, joka on, kuinkas muutenkaan, rullaluistindisko!


Sitten kotiin tankkaamaan...
...ennen uutta kierrosta!
Voi Mindy.

Urheilemassa koko perheen voimin!


En muista mikä näissä kuvissa oli pointtina, ei varmaan sen enempää mikään kuin missään muissakaan kuvissa. Osa päättyy, sanomme heipat Danielseille!

¤¤¤¤

• Simejä: 33
• Sim-kerroin: 4
• Asukasmäärä: 132
• Kotitaloudet: 9
• Yhteisötontit: 12

¤¤¤¤

6 kommenttia:

 1. Enpä olekaan itse onnistunut saamaan ketään kuolemaan sähköiskuun, mutta selvästi se ei ole pelkkä urbaanilegenda :D Muu perhe jäi kyllä kaipaamaan Leahia, mutta elämä näyttää silti kulkevan eteenpäin. Veronicalla tosin menee lujaa, toivottavasti ei liian lujaa. Kauniita lapsia kyllä jälleen kerran! Paljon olet kyllä kerennyt keräämään noita parhaista parhain palkintoja, tosin kertyyhän niitä automaattisesti, kun on noin paljon yrityksiä. Ihailen kyllä jaksamistasi niiden kanssa, itsellä tuntuu menevän hermot noihin pariin mitä pitää ylläpitää rkcn takia :D
  Hauska päästä taas seuraamaan 2000-lukuakin keskiajan sijaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tuota minullakaan tapahtuu, mutta sen kerran kun se tappava isku sieltä tulee niin milloinkas muulloinkaan kun haastetta pelatessa :D Tulipahan vähän vaihtelua jos ei muuta. Noita yrityspalkintoja ihmettelen välillä itsekin, nyt kun vielä yritykset tuottaisivat samaan malliin... Kiitos kommentista, minä odottelen pääsyä Rosewoodin tunnelmiin että saisi vähän vaihtelua tähän nykyaikaan!

   Poista
 2. Kuolemantapaukset kyllä tuovat perheeseen aina vähän erilaisuutta, varsinkin kun ne tapahtuvat suunnittelematta :D sims kakkosestakin löytyy kyllä yllättävän outoja tapoja kuolla!

  Leahin kuolemasta huolimatta perheellä tuntuu menevän aivan hyvin. Kioskillakin tuntuu menevän hyvin. Montako yritystä jo Evergreenissä on? Veronica on muuten supernätti simi perheessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaihtelua ainakin :D Täytyy sanoa, että olin jopa aika innoissani, harvoin tuollaistakaan pääsee tapahtumaan. Yrityksiä on tällä hetkellä muistaakseni 13 paikkeilla, tosin olen pelissä vähän edellä. Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 3. Ohoh, enpä muuten muista milloin minunkaan pelissäni kukaan on viimeksi kuollut sähköiskuun! Tulipaloon kyllä, ja sekin tuntui jollain lailla kutkuttavalta, itse kun olen niin perfektionisti pelaaja :D Mutta Harrylla tulee olemaan kivaa kun pitää raataa kahden edestä pitääkseen leivän pöydässä ja katon pään päällä, huhhuh.

  Pois muuttaneet simit on kyllä jänniä kun ne jumittuvat tontille joskus. Mindy on kiva koriste siellä pihalla nyt sitten.

  Tykkään Veronican meiningistä :D kivan kapinallinen mimmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin sanoa samaa ilman tätä Leahin keissiä, en ole varma onko tätä tapahtunut koskaan! No ehkä joskus. Mutta tuli kyllä aivna puskista, sanon vielä kerran. Onnea vaan Harrylle.. Kiitoksia kommentista!

   Poista