tiistai 1. kesäkuuta 2021

Evergreen 9.4 - Harlow

 Osa 9.4


¤¤¤¤


Löydämme Gwenin täydessä työn touhussa.

Asiakkaat eivät ilahtuneet portin lukitsemisesta, harmi vain että se oli pakko tehdä, talo houkutteli nimittäin paljon kampaamoa enemmän.
Kyseinen rouva ei näytä järin tyytyväiseltä, ehkä kannattaa vielä hioa taktiikkaa, vai mitä Grace? Vai meinasitko laittaa kaikille sman kamauksen kuin itselläsi?

Alkaahan sitä taitoa löytyä, hyvä hyvä!


Mikä sen mielenkiintoisempaa kuin lukuisat kodinhoitokuvat? Kyllä, simini ovat ahkeria. Ainkain pakon edessä >:)
Remy paiskii töitä poliisiasemalla.
Siskokset kuin ilv- No antaa olla. Evelynin sentään erottaa nykyisin rusekasta tukasta.Beauty Parlourin toimintakin lähtee pikkuhiljaa liikkeelle, hitaasti mutta (?)varmasti.
Harlow'n naiset ovat kyllä tosiaan kuin toistensa peilikuvia!
Identtiset ruokapöytäkuvat, osa 1.218383.Nico, voisitko olla yhtään vähemmän creepy?


Pelin uudelleenasentamisen jälkeen oli jäänyt nämä erityisvideot päälle, en muistanutkaan näiden olemassaoloa, kuinka hauskaa! Vielä yksi hempeilykuva Gracesta ja Irenestä, noin!


Olenko koskaan maininnut, että rakastan tätä taivashackia? Ladatkaa taivashack, taivashackit on parhaita.


Miksi tyytyä Ireneen, kun voi saada Irenen ja Orlandon? Treffeille siis.
Jaa, ei tämä kovin lupaavalta näytä. Yksin joutuu kiskomaan pahaa kahvia.No niin, tulihan se sieltä.
Oho, Keighleyt taitavat maksaa hyvää palkkaa, kun tanssistudion kahvimyyjällä on varaa limusiiniin.
Treffeillä käyminen kannattaa! Ainakin uuden pleikkarin verran.Kannattaa silti olla varovainen, jos on myöhään liikkeellä. Ja vielä poliisin tytär!


Grace on naapuruston hurmuri, ei sille voi mitään. Kuka nyt ei haluaisi olla ainakin kavereita hänen kanssaan?

Kuin suoraan sisustuslehdestä.Voi ei! Kampaaja-Rolloa alkoi tympästä.


Onneksi on lapsityövoima.


Hyvästi nuoruus ja ketteryys!


Pyjama-trio<3


Remystä ei ollut parempaa synttärikuvaa, mutta tästä olkaa hyvät. Eipä paljoaa muutosta tullut, harmaantui vain.

¤¤¤¤

• Simejä: 34
• Sim-kerroin: 4
• Asukasmäärä: 136
• Kotitaloudet: 9
• Yhteisötontit: 11

¤¤¤¤

7 kommenttia:

 1. Minulla on yleensä aivan liian kunnianhimoisia yritystontteja, joilla myydään sekä sitä että tätä että tuota ja kaupan päälle on vielä niitä ja näitä palveluja, ja sitten sim-parat raatavat itsensä hengiltä yrittäessään pitää asiakkaat tyytyväisinä :D Sinun puotisi ovat kivan simppeleitä ja varmasti helppohoitoisempia.

  Nuo erikoisvideot ovat kyllä kivoja! Harmi, ettei niitä oikein tule pidettyä päällä, kun joskus muinoin ne tuppasivat kaatamaan pelin. (Mistäpä kakkonen nyt ei kaatuisi toisaalta...)

  Grace on oikea miesten- ja naistennielijä! Vientiä on suuntaan jos toiseen, eikä ihme, onhan hän varsin sievä neito :) Ja isin kollega tuo vielä kotiinkin yöreissuilta :D Suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja sitä rataa...

  Tuo taivashacki on kyllä hieno, minulla on sellainen musitikuva että kysyin joskus, mistä olet sen ladannut :D Pitää tarkistaa, olenko napannut sen itsellenikin talteen.

  Komea vanhus-Remy! Hyvä päätös tälle osalle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohoitoisia ehkä, mutta kuulostaa siltä että sun yritykset todnäk tuottaa enemmän :D Totta, kakkosen kanssa saa olla kyllä varuillaan, parempi pitää vähätkin erikoistoiminnot pois päältä (sanoi hän ja täytti pelinsä miljoonilla ladatuilla). Haha, poliisien lapsilla on rankimmat huvit vai miten se meni.

   Taivasmodi löytyy muuten täältä: https://slig.dreamwidth.org/15420.html Kiitoksia kommentista!

   Poista
 2. Ai että nuo erikoisvideot oli aikanaan parhaita, muistan kuinka joskus ala-asteikäisenä hihittelin varsinkin kaikille pelehtimisvideoille :D Ladattujen kanssa ne vain harmillisesti tuppaavat kaatamaan herkästi koko pelin tai ainakin aiheuttavat ikuisuudelta tuntuvan lataushetken.

  Miten Harlowien yritys tuottaa? Itse en saa ikinä onnistumaan tuon kaltaisia yrityksiä...

  Gracehan on kunnon sarjahurmaaja, mielenkiinnolla odotan kenet hän lopulta valitsee vai onko hänestä edes yhden kumppanin simiksi. Kaunis hän ainakin on, mikä lupaa hyvää mahdollisille lapsille. Ihme kyllä ettei koittanut hurmata isän kollegaa ettei joutuisi poliisin kuskaamaan kotiin (tosin ehkä ihan hyvä ikäerosta johtuen)

  Taivashack on kyllä kaunis, onko se kuin raskas? Vaikuttaako paljon pelin toimintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, muistan kun joskus lapsena hävetti hirveesti kun pelissä lähti just joku pelehtimisvideo pyörimään kun äiti tai iskä käveli huoneeseen eikä sitä saanut millään pysäytettyä... Harlowien yritys, en voi kyllä kehua :D Kyllä se vähän auttaa että kaikilla on taitomerkit kultaisella ja harvoin tulee huteja mutta silti... Välillä mietin itsekin, miksi vaivaudun. No, onpahan haastetta.

   Taivasmodini on tosi simppeli, ei vaikuta itse taivasta lukuunottamatta muuten oikeastaan ollenkaan, enkä ole huomannut että erityisesti rasittaisi peliä. Löytyy osoitteesta: https://slig.dreamwidth.org/15420.html Hienompia ja monimutkaisempiakin on kaiketi olemassa mutta olen ollut tyytyväinen tähän. Kiitoksia kommentista!

   Poista
 3. Beauty Parlour näyttää pikkuhiljaa menestyvän! Kiva tuommoinen hemmotteluyritys, kun saa hierontaa ja parturoinnin samassa.

  Mua aina kans ärsyttää noissa yrityksissä, että asiakkaat marssisivat suoraa vain simien kotiin katsomaan telkkaria ja tyhjäämään jääkaappia, jos ei lukitsi ovia tai käyttäisi just aitoja :D

  Munkin mielestä toi taivashack olisi hieno, joskus meinasinkin ladata. Pitää miettiä kans, jos sen ottaisi, jos ei rupea hidastamaan peliä. Latauskansio kun on valmiiksi jo aika suuri :D

  Hauska osa kyllä! :) ja nauratti Gracen parturointiyritykset laittaa sama kampaus kun itsellä :D

  Miehiä ja naisia tällä simillä kyllä riittää! Saadaankohan sitä jälkiäkasvua vielä tulevaisuudessa jonkun miehen kanssa vahingossa vai tarkoituksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja uusi osa Moonlakessa! En muuten jostain syystä saa sun postilaatikkoa ollenkaan näkyviin, että voisin sinne ilmoittaa :o

   Poista
  2. En tiedä mikä tuota boxia vaivaa, se aina välillä temppuille itselläkin. Mutta kiitos ilmoituksesta, tähän voi just hyvin laittaa jos boxi ei toimi! Ja kiitos kommentista myös. Yritykset ärsyttää välillä niin monella tavalla, etenkin asiakkaat.. :D Fiilaan oman latauskansioni kanssa, aikamoista tasapainoilua välillä. Joskus tuntuu samalta kuin nettikaupoissa pyöriessä miettii riittääkö raha, kun joutuu pohtimaan pelin kestokykyä.

   Poista