sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

Evergreen 9.2 - Barnett

Osa 9.2

¤¤¤¤


¤¤¤¤

Barnetteilla ollaan muuttopuuhissa. Emma ja Emmet sekä tämän miesystävä Ricky lentävät viimein pesästä, ja heidän elämäänsä päästään seuraamaan kierroksen lopussa.

Tosin Emma on edelleen usein nähty päivällisvieras sisarensa kotona.        

Vieraita piisaa, Avery ja Ruby ovat yhtä läheisiä kuin lapsuusvuosinakin.
Hyvä Faye, toetuta kaikin mokomin itseäsi kunhan kannat kortesi talouskekoon.     

Tämä kaidetta pitkin liukuminen saa minut aina niin hyvälle mielelle.

Emma palkattiin Judgementaliin kokiksi, kätevää! Pysyy perheessä.


Pikku-Gale taaperoitui! 
   
Ruby hengailee tunnollisesti Fayen kanssa, varsinkin siihen nähden, ettei edes tiedä olevansa todellisuudessa tämän täti, onhan Faye Joshuan tytär.


Ja näin kuluuu aika, ja näin on Gale kouluiässä.

Riippumatto? Talvipakkasella? Ei ongelmaa!Niin ovat söpöjä leluheppoineen ja pyjamineen.

Rentoa ja kivaa talvipuuhastelua, joka saa mielen virkeäksi, eikös vaan Avery?

Trendytree kukoistaa ja kohta on kaikilla evergreeniläisillä uudet kuteet.Mikäpä sitä on kauppaa tehdessä kun asiakkaana on enimmäkseen tuttuja.
Näin freesiksi ja uudistuneeksi tunnet olosi, kun astut ulos liikkeestämme! Et tarvitse talvivaatteita peittämään upeaa asukokonaisuuttasi, sillä et tunne enää edes lämpötilan vaihteluja!


Kotona elämä onkin sitten vähemmän hohdokasta.

Faye on teini-iässä, ja niin nätti että!       


Ou nou. No, enpä pane pahakseni, taas ollaan yhtä poliisityöpaikkaa lähempänä.


Perhepäivä puistossa, kun kerran sattuu kaupungissa sellainenkin olemaan. Mikä olisikaan kosintaa parempi kruunaus ihanalle päivälle?

¤¤¤¤

• Simejä: 34
• Sim-kerroin: 4
• Asukasmäärä: 136
• Kotitaloudet: 9
• Yhteisötontit: 10

¤¤¤¤

10 kommenttia:

 1. Tää haaste on kyllä tosi kiva! Sulla näkyy olevan kivoja perheitä ja mukavasti edistynyt haaste. Oon seuraillutkin sulta tätä jo jonkin aikaa.

  Vaatekauppa on kyllä hyvä idea saada naapuruston simit mukavemman näköisiksi, välillä näkyy niin outoja vaateyhdistelmiä niillä :D Ja bisneskin tuntuu kukoistavan. Puisto tuntuu myös tuovan simejä mukavasti paikalle hengailemaan. Perheen lapset on kyllä suloisia, erityisesti Faye on tosi nätti!

  Haluaisitko linkittää tarinani, Rkc Moonlaken? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista, mukavaa että tänne eksyy uusia lukijoita! Linkitän mielelläni ja tulen vastavierailulle! :)

   Poista
  2. Uusi osa Moonlakessa, aatelisten parissa tällä kertaa! :)

   Poista
 2. Taas sisaruksia siirtyy elämään omaa elämäänsä, mutta mukavaa että heitä päästään tulevaisuudessa seuraamaan. Se tässä haasteessa onkin mukavaa, perheestä lähteneet eiperijät jatkavat myös omaa elämäänsä ja heitä nähdään muuallakin kuin päivällispöydässä ja asiakkaana kaupoissa.

  Lapsista kasvoi kyllä todella suloisia, hyviä geenejä lähtee eteenpäin. Mielenkiinnolla odotan nappaavatko he puolisot jostain pelaamistasi perheistä vai pelin hahmojen joukosta. Vaatekaupallakin menee hyvin, itsellenekin kelpaisi kyllä tuollaiset vaatteet, jotka riittävät talvisäähän :D

  Miten muuten tässä haasteessa, pääseekö rahaa kertymään helposti liikaakin kuin legacyissä vai joutuuko vyötä välillä kiristämään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekin siitä että haaste pakottaa pelaamaan naapuruston kaikilla simeillä, usein muissa haasteissani ei-perijät jäävät unohduksiin... Barnetteilla on tosiaan kelpo geenit, jatkossa saamme nähdä suvun jatkumista entisestään. Sanoisin, että alkuvaiheessa monien perheiden kanssa saa kitkutella aika pitkään vähillä rahoilla. Tää etenee hitaammin kun legacyt, Granteilla alkaa tässä vaiheessa olla jo ihan kivasti kun oon ehtinyt pelaamaan jo muutaman sukupolven. Paljon kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 3. Mui, pistäydyinpä lukemaan kaikki missaamani Evergreenin osat. .-D
  Keighleyn pariskunta aloitteli yhteiseloa mukavasti uudessa kämpässään. Hieman jännäsin aiheuttaisivatko Cloen ihailijat/salarakkaat ongelmia, mutta niin tämä pariskunta saatiin kuitenkin lopulta onnellisesti naimisiin.
  Granteilla nähtiin lasten kasvua ja lumisia maisemia. .-D Mulle on muuten arpoutunut tismalleen sama asukokonaisuus yhdelle lapselle omassa pelissäni mitä tässä https://i.imgur.com/1SHbM2r.png , jotenkin hauska. .-D
  Vähän samanlaista oli meno täällä Barnetteillakin, lapset kasvaa ja semmoista. Tyttöjen heppaleikkikuva oli soma, samaten tykkäsin myös perheen puistoreissun kuvista. .--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Keighleyllä menee toistaiseksi hyvin, saammepa nähdä kumpi aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessa Cloe vai Gavin... Lasten kasvua tosiaan yhdessä jos toisessa perheessä. Kiva kun kävit! :)

   Poista
 4. Aijai, miten nätti Fayesta tosiaan kasvoi! Galekin on oikein soma taapero.

  Olin jo unohtanut että sinulla oli lainvalvontapaikka avattuna, ihmettelin että eikös säännöt kieltäneet poliisille soittelun :D Mutta sen siitä saa kun itse etenee haasteessa niin hitaasti.

  Mukava osa, siirrynpä tästä sitten seuraavaan!

  VastaaPoista