torstai 4. maaliskuuta 2021

Evergreen 9.1 - Grant

Osa 9.1

¤¤¤¤

Viime kierroksella heitimme hyvästit Amelialle ja Chrisille, mutta tarkoittaako se, että he ovat poistunee tontilta? Ehei, he ovat keskuudessamme vahvempina kuin koskaan.Leroyn taaperopäiviä olikin jäljellä enää yksi.

Taas on aika talven saapua Evergreeniin.


Olive! Sinäkin Brutukseni?!


Grantien salaperäinen tonttuvaras siis selvisi. Usko pois, Olive, tämä ei jää tähän. Tapaamme myöhemmin tällä kierroksella...

Ensimmäisen koulupäivän pakollinen bussikuva.


Talvi jotenkin sopii Grantien tontille.

Perheen miesväki on juhlatunnelmissa, eikä syyttä: Christinan syntymäpäivä!

Hämmentävästi isänsä sekä Ruby-tätinsä näköinen. Tai liekö tuo niin hämmentävää, Grant mikä Grant.

Joshua on näköjään päättänyt hengata non-stoppina jumppavaatteissa.

Kai tänne vielä kolmas lapsi mahtuu?

YES BOI.

Niin, se kolmas lapsi.

Hah, te ette tiedä karanteenista mitään.

Oliko Liitolukki sitten jonkinlainen.. pettymys?

Onhan tämä sentään bacc-haaste!

Tämä se jaksaa naurattaa. En kai ole aiemmin kuvannut lintubongareita tästä kulmasta.

Emmekö me ole tyytyväisiä? Siinä tapauksessa meidän on tehtävä läksyt eikä valitettava punaista hupimittaria.

Kuinka kätevää, kun paras ystävä sattuu olemaan myös käly.


Niin oli hienoja katseen suuntia, että oli pakko ikuistaa tämä hetki.

Ai niin, olihan tässä taloudessa Christinakin.Ja nyt hän kasvoikin jo lapseksi. No, uskomme että hänen taaperoaikansa oli erittäin palkitseva ja kehittynyt.
Isänsä hiustenvärin ja äitinsä silmät perinyt Amethyst Grant!


Mikähän juttu tämäkin on, alkuosasta oli melkein identtinen kuva Leroysta petaamassa sänkyä. Kai minulla on olleet ideat lopussa.

Christina on jotenkin symppis auto- ja pallopelifani.

Amethyst on kuin mini-Christina. Ainakin suloisen innoissaan isosiskon seurasta!Niin siis, kyllähän nämä töissäkin käyvät. Myös Marnie, joka tosin on ollut koko ajan äitiyslomalla. Lisää urakehitystä ensi kierroksella!

¤¤¤¤

• Simejä: 34
• Sim-kerroin: 4
• Asukasmäärä: 136
• Kotitaloudet: 9
• Yhteisötontit: 10

4 kommenttia:

 1. Christinasta ja Amethystista varttuikin somia tyttöjä! Kieltämättä melko lailla toistensa näköisiä, kyllä huomaa että ovat sukua keskenään. Ja Leroy on komea pikkupoika.
  Kivannäköistä menoa Granteilla tällä kierroksella! Talvinen tontti on kieltämättä oikein nätti. Mistä muuten lataat noita synttärikakkuja? Haluaisin itsekin peliini erinäköisiä, mutten oikein tiedä, mistä lähteä etsimään.

  Jatkoa odotellessa!

  VastaaPoista
 2. Chrisin perimä on kyllä vahva, näkyy ihan selvästi Rubynkin lapsissa, jotka nähdää myöhemmin tällä kierroksella. Osa kakuista on tullut Juhlien kamasetin mukana, osan olen ladannut Modista, heitän linkin kysytyt ladatut -sivulle! Kiitos kommentista! :)

  VastaaPoista
 3. Ameliaa ja Chrisiäkin näkyy vielä, toivottavasti ei kuitenkaan liikaa, haamut osaavat (ainakin minusta) olla välillä liiankin rasittavia simssissä :D

  Lapsista kasvoi kyllä hyvin söpöjä, kauniita simejä odottettavissa siis tulevissakin sukupolvissa. Tosin ei mennä vielä asioiden edelle, lapsethan ovat vielä lapsia (itse kyllä aina suunnittelen jo tulevaa sukupolvea, kun lapsista yhtään näkee minkä näköisiä heistä tulee...)

  Tässä haasteessa on kyllä hauska, kun näkee muidenkin perheiden simejä ilman, että he ovat pääosassa. Tonttu saatiin onneksi takaisin!

  Mielenkiinnolla odotan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haamut raastavat kyllä hermoja toden teolla, säikäyttelevät sim-raukkoja.. No, ainakin kantavanhemmat pysyvät menossa mukana. Voi kyllä, minäkin olen jo heti syntymästä naittamasta simejä toisilleen. Paljon kiitoksia kommentista!

   Poista