torstai 30. heinäkuuta 2015

HRG Humppila - Osa 5. Opiskelijaelämää
¤¤¤¤
Opiskelijaporukkamme kommuuni Humppila, saanen esitellä. Antonio ja Eevert saivat seurakseen Antonion tyttöystävän Milana Von Schoultzin. Eevertin kouluaikainen tyttöystävä Ninni ei lähtenyt opiskelemaan, joten heidän tiensä olivat erkaantuneet.Toni valitsi pääaineekseen fysiikan, Eevert matikan ja Milana filosofian. Rakastan sitä, että yliopistolla ketään ei kiinnosta vaihtaa pyjamaa pois päältä, vaikka lähdetään luennolle :P
Mhhm. Ne koneet on opiskelua varten - ei SSX:ää.Joillain on sentään älliä opiskella. Paino sanalla joillain.Tai unohtakaa.
Tanssiminen on perinteistä ja suosittua ajanvietettä asuntolassa. Jos tuota nyt voi tanssimiseksi sanoa. Lol Tonilla on koko ajan toi aamutakki :D


Ja Eevert on taas turvallaan.


Eevert sai shakinpeluuseuraa sievästä asuntolan asukkaasta, Lempi-nimisestä tytöstä.Aw. Muhnailua yöpaidoissa. (huomatkaa taas se aamutakki)Milanalla oli kuitenkin villi luonto, eikä hän malttanut pitää näppejään erosta kuumaakin kuumemmasta Gabrielista, joka myös asui samassa asuntolassa.Nyt tulee kaikki pusukuvat sarjaan. Eevertin ja shakkityttö-Lempin suhde oli syventynyt. Taustalla sinipaitainen Eija järkyttyy julkisista hellyydenosoituksista.Asuntolassa asumisen etuja: laadukas ruoka, jota ei tarvitse laittaa itse. :)))


Keittiö palaa but this bitch be like nah I must taste if this shit is ok.Nuo kivilaatat näyttää niin mukavilta.Kato Antoniokin on saanu vaatteet päälle! Kuitenkin, Antonio vei tyttöystävänsä romanttisille treffeille puistoon.

Perfcet moment to Pop The Question. Lempikohtani kosimisessa on kun toi sormus kimaltaa tossa. Mutta minkä hiton takia se pitää laittaa keskisormeen? -.-Ja tässä kohtaa ollaankin näköjään selvitty jo ekasta vuodesta kokonaan. Jej, mahtaavaa, hyvä te! Niin, kyllä se Eeverttikin pääsi läpi, ei vaan satu olemaan kuvaa. Tässä näyttää, että Eevertillä olis kauheat kivut, mutta se on silti iloinen. Vähän niin kuin...


(en oo ikinä laittanu gifiä blogiin, mut kaikkihan tekee silleen ja nyt mulla on hirveen trendikäs olo!)Milana jatkoi vaarallista riskipeliään Gabrielin kanssa. Eevert on yllättävän välinpitämätön siihen nähden, että hän todistaa tulevan kälynsä pettävän veljeään.


Ehkä Eevert vain teeskenteli, sillä myöhemmin hän antoi Milanan kuulla kunniansa.

Ja tietenkin he ajautuivat käsirysyyn.

Eevert löylytti Milanan, jonka pää osui ikävästi pöydänkulmaan. (Tästä alkoi se tulikivenkatkuinen vihanpito, jota kesti koko jäljellä olevan opiskeluajan loppuun asti. Nämä kaksi olivat koko ajan läimäyttelemässä ja tönimässä toisiaan.)

Antonio pysyi onnellisen tietämättömänä koko jupakasta.

Hyvät näkymät?

Ja taas! Meinas karata mopo käsistä näitten kahden kanssa.Tää tuntui musta älyttömän hauskalta jutulta kun otin tätä kuvaa... ja tuntuu vieläkin :'DEevert ei virallisesti seurustellut Lempin kanssa, mikä tarkoitti ettei hänellä ollut mitään esteitä tutustua muihin opiskelijatyttösiin... Kuten tähän viehättävään blondiin, jonka nimi oli myös Lempi. (Nyt olen päättänyt virallisesti, että Eevertin vaimon nimi tulee olemaan Lempi Humppila, mutta ollako blondi vai ollako brunette...)Pata kattilaa soimaa, ajatteli Milana nähdessään, ettei ollut asuntolassa ainoa joka pyöritti useampaa.Joko taas!? Ei kun tällä kertaa asialla ovatkin jotkut muut.Ja kukas se onkaan palannut aamutakkityyliin...
Random kuvatodiste siitä, että kyllä tässä talossa välillä opiskellaankin.
Eevert vei Lempi 2:sen oikein treffeille.
Buy her a coffee and drink it yourself. Toimii.Tai ei se näkojään Lempeä Lempiä haitannut.
Ei voi olla kahta näin samannäköstä! Samanlaiset paidat on jo liikaa. Maxis pliis.Toinen vuosi selvitetty! Ja jotkut ne eivät näytä pääsevän tiettyjen riitojen yli... En edes viitsi mainita tuosta aamutakista enää. Lempi 1:stä ei ole muuten näkynyt pitkään aikaan... Ehdin jo miettiä, oliko se häippässyt koko asuntolasta, mutta siellä sen kuva oli edelleen ovessa.


Milana yritti tehdä tuttavuutta lehtoriinsa, mutta sai erittäin kylmät pakit.Lehtori (jonka sukunimen olen unohtanut) saapui kuin saapuikin lopulta, ja tilanne näytti aluksi hyvältä, kun lehtori kertoi olevansa viehättynyt Milanan kaltaisiin työttömiin pummeihin.

Ilmeisesti Milana ei ollut tarpeeksi viehättävä pummi, sillä lehtori ei lämmennyt flirttailuyrityksille. Siinä meni se numeron nostaminen.
Huomasin muuten jotain kesken lehtorinviettely-yritysten. Sehän on Lempi 1!

Eikä se ollut edes sen oma huone... Pitäisikö tässä nyt alkaa epäillä jotain?

Milana jatkoi lehtorin yrittämistä hiljaisessa kirjastossa, jotta muut opiskelijat eivät saisi tietää. Sneaky.


Homma alkoi hiljalleen sujua, mutta typerä "Laske kädet" koitui kohtalokseni. Tasutalla blondin rahat vaihtavat omistajaa.Koska kirjastosta puutivat tietyt... mahdollisuudet.., jouduimme vaihtamaan paikkaa. Ehti tulla jo aamukin.After sex -fiilikset.No kiitos itselles, hehehe. (Oli taas pakko.)


Rankka yö takana.Kohta on pastat lattialla.Onpa ilahduttavaa nähdä joidenkin joskus opiskelevan!Olisihan se pitänyt arvata, että näin käy jossain vaiheessa..! No, onneksi Gabriel ei päättänyt hypätä Milanan syliin.Huoh. Toivoisin, että simitkin ymmärtäisivät tämän salarakas-käsitteen. Varsinaisestihan Gabrielilla ei olisi oikeutta suuttua, koska hänhän on tässä Se Toinen.No, eiköhän se siitä lepy.Told you.


Yhh. Jospa joku muukin joskus siivoaisi.Auts.Ei epäilystäkään, mikä on ensi syksyn kuumin sadetakkiväri.Öh. Nää tulee aina niin puskista, silloin kuin ei edes yritä mitään.
Eevert piti lemmen liekkiä yllä, hehehe.Enkä kutsunut?Treffiseikkalujensa takia Milana valmistui poikia aikaisemmin. Näköjään siitä lehtorin kanssa vehtaamisesta oli kuin olikin hyötyä, kun sieltä tuli oikein magna...Heti aamulla Milana tilasi taksin ja häipyi kampukselta.
Pojat seurasivat perässä, Antonio valmistui magnalla ja Eevertille pamahti laudatur. (Piti ottaa kuvat, että muistan arvosanat, vaikkei niillä olekaan mitään väliä, mutta saanpahan hehkutettua :D)

Niin päättyivät tämän porukan opiskeluvuodet.

¤¤¤¤

Sitten tämänkertaiseen äänestykseen. No, näitähän ei olekaan aikaisemmin ollut kuin yksi ennen tätä, vaikka tarkoitukseni oli kehitellä joka osan loppuun jotain... Kumma kyllä, sekin koski puolison valintaa :D

Perijäksi olen valinut siis Eevertin. Kysymys kuuluu: Kenen kanssa lempi leiskuu? Kuka on Eevertin lempityttö? (Hehe, en kyllästy näihin lempi-aiheisiin vitseihin)

LEMPI 1...vai...

LEMPI 2?Äänestykseen voi vastata sivun oikeassa ylälaidassa! :) Siinä kaikki tältä erää!

Ai niin, jos et ole vielä lukenut Ziazanien uusinta osaa, niin SINNE!

8 kommenttia:

 1. Kiva osa! Hirveesti salarakkaita, tappeluita ja lehtorin kanssa lempimistä. Aikamoista ettei Antonio koskaan älynnyt akkansa pettämistä :'D

  Ihana Eevertti lempiensä kanssa :D Pakko mennä heti äänestämään. Ilmoita jatkosta! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Yllättävän paljon tuossa neljän vuoden aikana kerkesi tapahtua.. :D Antonio on lempeä ja vähän sellanen.. hidas, niin ehkei sen mielene edes juolahtanut epäillä moista :D Kiitos kommentista ja äänestäsi! ;D

   Poista
 2. Voi, näiltä ei kyllä draamaa puutu :D Musta toi Eevertti on nyt jotenkin niin tui :3 (liekö syynä sitten vallanhimo, onhan poju perijä....:D)
  Noi Milanan sekoilut kyllä mitäs mitäs :D Siis nyt Gabriel, mitähän sie teet, kai hän nyt tietää olevansa se toinen mies, eikö? :o sims-logiikka vauhdissa :D
  Mutta vitsit, että nauroin :'D toi Tonin aamutakkivillitys :D: ja keittiöleidi on niin teräspeppu, että ain't nobody got time for tulipalo :'D
  Joo, hieno osa, pistähän jatkoa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Draamaa riitti sitten vähän enemmänkin :D Minustakin Eevert on jotenkin hauskempi kuin ANtonio, Toni on niin pehmo :D Ehkä Eevert on sitten coolimpi. Niinpä, Gabrielin olisi ainakin PITÄNYT tajuta se! Tolleenhan se tavallaan paljasti tuon "sala"suhteen kaikille... :o Antonio oli vaan niin typerä ettei tajunnut :D Heheh, hauskaa että muitakin kuin minua nauratti :'D That's right, ain't nobody got tiiime for dat! :D Kiitos kommentista :3

   Poista
 3. Haha, tekopyhä Eevert :D Sättii Milanaa pettämisestä ja pyörittelee itse kahta likkaa. Mikäs siinä toisaalta.
  Gabriel on kyllä aika idiootti kun kerran luuli olevansa Milanan ainut mies (vaikka neidillä kimaltelee sormuskin sormessa) :D
  Lempi leiskuu jokaisen kohdalla, Eevertillä jopa tuplaten. Ehtiikö vielä äänestää lempi-Lempiä? Täytyy mennä tutkimaan asiaa.

  Jatkoa taas kun kerkeät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pata kattilaa soimaa, niinpä.. :D En oikeasti ymmärrä, miksei simssissä voi olla sellaista salarakas-kulttuuria kuin oikeassa elämässä! Että se "toinen mies/nainen" ymmärtäisi asemansa. Huoh. Äänestys taisi olla jo loppunut silloin. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Tuttua opiskelumeininkiä vaikuttaisi Humppiloillakin olevan - eli siis sitä ettei opiskella kun koneella on vielä niitä kokeilemattomia pelejä. Nimimerkki kokemusta on :"D Ainakin molemmilla pojilla näyttää menevän hyvin naisrintamalla ;) Tai siis Toniolla menee hyvin niin kauan, kunhan ei saa tietää Milanan touhuista... Eevertille selvästikin riittää Lempeä mitä valita.
  Minäkin vähän mietin, että mihin kutsuun ne kosmiset voimat vastaavat joista tuo taikalamppu vastaa. Siihen montako simiä toteuttaa toiveitaan? Kuinka moni on platinamielialalla? Kuinka monta hämähäkkiä löytyy asuntolan ruuasta?
  Menenkin heti katsomaan seuraavasta osasta kumpi Lempi leiskuu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en kyllä voi syyttää noita pelailusta, kun itselläkin se menee opiskelun edelle :P Kiitti kommentista! Ah, en ikinä kyllästy Lempi-vitseihin :D

   Poista