sunnuntai 31. toukokuuta 2015

HRG Humppila - Osa 4. Ylennyksiä ja ensisuudelmia

Heipä hei! Ilahdutan teitä tällä kertaa Humppiloiden uudella osalla :D

Kesän aikana on enemmän tai vähemmän aikaa pelailla/kirjoittaa, mutta yritän saada kaikkia juttujani eteenpäin. Lisäksi suunnitteilla on tänne GPCM:ään uutta juttua. Ajattelin tehdä pienen katsauksen valmisperheiden elämään, ja kertoa, mitä heille kuulluu minun pelissäni. Tämä siksi, että minua itseäni mietityttää välillä valmisperheillä pelatessani, minkälaisiin ratkaisuihin muut ovat päätyneet niiden kanssa. Olisiko sinulla jokin erityinen perhe, jonka seikkailuista haluaisit kuulla ensimmäisenä? Sivupalkissa on kysely, jolla voit vaikuttaa asiaan!

Hyvää kesää kaikille ja lomaa niille, keillä sitä on! :)

¤¤¤¤¤¤¤¤

Alkuun söpöilykuva Antoniosta ja parhaasta kaverista :>Näitä kuvia, joiden tarkoitusta ei tosiaankaan muista enää myöhemmin...Eevert teki lähempää tuttavuutta Ninniin, jonka oli tavannut puistossa.

Ilmeisesti tunnelma ei ollut tarpeeksi läheinen. Ah sitä vahingoniloa, kun kuulee ne epäonnistuneen ensisuudelman taustalla kuuluvat soinnut... Melkein yhtä hyvä tunne kuin se "Bojoing", jota seuraa liuta särkyneitä sydämiä :PNo niin, kyllähän se sieltä tuli kun vähän potki.Tämä pariskunta se sitten alkuun päästyään innostuikin muhinoimaan oikein toden teolla. Sitä vaan että... Tai no, Jonnen ilme puhukoon puolestaan.
Bernadette on niin äijä ♥Mutta... Voiko olla? Jonne tuli töistä kotiin ja sai, ei potkuja, vaan ylennyksen! Go Jonne go!


Melko kärsivän näköinen mies ylennyksen saajaksi...Jumantsuikka, nyt on putki päällä, nyt on putki päällä!Tosin tässä perheessä kukaan ei näytä juurikaan iloitsevan näistä ylennyksistä.. No ihan sama, minä iloitsen kyllä teidänkin puolesta!Myös Eevert eteni urallaan kovaa vauhtia, ja pian hän ylsikin uran huipulle - miimikoksi! (Tai jotain, ei mitään muistikuvaa, mikä sen työn nimi oli, esiintymisuralla sitä kuitenkin ollaan. Viime osassa kävi pieni kämmi, olin kirjoittanut, että Eevert sai töitä lakifirmasta. Mutta lyönpä vetoa, ettei kukaan olis tajunnut mitään jos en olis alkanut lörpötellä :D) Ööäh, mistä puhuinkaan? No anyway - go Humppilat go!Toinen teinipoika taloon! Huomatkaapa miten hyvältä Jonnen pers - tai siis miten hyvin Jonnen farkut istuu!Siinä on haukalla kokoa.Tässä vielä naamakuvaa Antoniosta. Kyllä on tullut äitiinsä...Toni päätti reippaasti seurata isoveljensä esimerkkiä ja etsi töitä. HÄN sai töitä lakifirmasta.Antonion badass-kausi loppui heti alkuunsa, kun äiti sai hänet kiinni rysän päältä. Toni oli lähdössä viihteelle kavereidensa kanssa tismalleen samaan aikaan, kun Bernadette tuli yövuorostaan kotiin. Bernie käveli suoraan etuovella vastaan, kyllä siinä multa ja Tonilta muutama ärräpää taisi lentää.. :DAsiasta kolmanteen: This tree is on fiiiiiiire-e-e-eeeJonne on seksikkäin olento maan päällä.
Antonion ja parhaan kaverin, Milanan, välille oli iän myötä kehittynyt jotain muutakin kuin pelkkää ystävyyttä.Such a cute couple :3 Sattuipa muuten silmään, että tästä kulmasta katsottuna Tonin käsi on aika.. mielenkiintoisessa kohdassa.Bernadette tuli kuitenkin keskeyttämään nuoren parin kahdenkeskisen hetken.That awkward moment, kun tyttöystäväsi on kiinnostuneempi äidistäsi kuin sinusta.Ööh, Bernadette..? Alkaa mennä jo oudoksi.Antonio ja Milana pääsivät yläkertaan pakoon lastensa yksityisyyttä kunnioittamatonta Bernadettea. Toni pyysi tyttöä seurustelemaan kanssaa, ja vastaus oli myöntävä.Peruspäivä Humppiloilla.Ylennysten myötä työssäkäynti alkoi viimein maistua Jonnelle.Hän yrittikin karistaa kodinhengetär-imagoaan juomalla suoraan maitopurkista. Vaan eipä auta, tarkkaavaisimmat huomaavat taustalla Jonnen laittamia dipattavia herkkuja!


Voi Jonne, never quit being yourself! ♥Eevert kunnostautui maalauksen parissa. Lahjakas hän olikin, ja maalasi myös Bernadetten perijämuotokuvan (klassikko, josta en voi luopua). Kuva siitä maalauksesta on hävinnyt, tai sitten en ikinä sitä ottanutkaan.. :DEräänä iltana töistä tullessaan Bernadette pääsi todistamaan susitappelua!Samassa olikin hänen aikansa siirtyä vanhuuteen. olipa tönkösti sanottu Pinkistä hiustenväristä Bernie ei luovu ikinä!Ikä ei tätä rautarouvaa paina, ylennyksiä satelee! Mutta oikeesti, kattokaa nyt tota ilmettä! Onko liikaa vaadittu, että edes kerran hyppelisitte riemusta.. tai edes hymyilisitte. Edes vähän.No niin, this is what I'm talking about!Jo nyt on hemmetti, kai se typerä telkkari menee rikki, kun sitä pitää huudattaa koko ajan.Epämääräisiä vieraita.


Jaa. No, a little money never did anyone no harm.
Ja niin eräänä päivänä tuli myös Jonnen aika siirtyä vanhuuteen. jo nyt on perkele tuon vanhuuteen siirtymiseen kanssa Jonne brings sexy back.Pojat olivat suunnitelleet yliopistoon lähtöä, joten stipendien hakeminen tuli tarpeeseen. Antonio ei ollut ehtinyt päästä uransa huipulle, mutta eipä tuo haittaa, apurahoja kertyi yhteensä 3 500 simoleonia!Sinne katosivat pojat yön pimeyteen. Ensi osassa seurataan heidän toilailujaan yliopistolla!

¤¤¤¤

8 kommenttia:

 1. Voi että käkätin ihan räkänä tolle Bernadetten tunkeilulle - kunnon cockblock! :''D
  Mutta hei mitä nyt noista kuvista saapi selvää nii Ninni ja Milanahan ovat sieviä neitoja (geenipankit *köhköh*) ;3
  Jonne ja hyvin istuvat farkut :D katoin kans että onpas Antti (=Antonio, sorry not sorry) on kyllä tosiaan äitimuoriltaan perinyt muutaman geeninsä ;__; no, luonnehan se ratkaisee, eikös?
  Bernadette tosiaan näytti olevan elämäniloa täynnä "siirryttyään vanhuuteen" :'D pinkit hiukset ftw! (nimim. liityn kerhoon)
  Toivotaan, että poijjaat ovat edes sen verran perineet Jonnen piirteitä, että they bring sexy back to yliopisto ;D
  hieno osa, jatkoa vaan (vaikka kesätahti on nyt ihan oma lajinsa, kuin muina vuodenaikoina - itelläkin) (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bernie is one serious cockblocker :D Noh... Milanasta ei vissiin ollut sitten kovin kunnollista kuvaa, se ei kyllä ole ulkonäöllä pilattu :'D Mutta oma simini, minkäs teet.. Ninninkin feidasin, koska halusin etsiä yliopistolta Eevertille jonkun toisen (sorry not sorry either) :P
   Jonne. Vain Jonne <3 No joo, haluaisin vastata tuohon kyllä, mutta.. Tässä tapauksessa vain ulkonäöllä on kyllä väliä :D Mutta totta tosiaan, eiköhän kampuskin saa kokea aimo annoksen seksikkyyttä, kun Humppilan veljekset pääsevät valloilleen! ;D Kiitos paljon kommentista! :>

   Poista
 2. Siis Bernie on vaan niin mahtava :D Nauran ku katon sen toilailuja. Lapsiparat eivät saa edes pussailla ilman että äiti ilmestyy selän taakse kyttäämään :'D

  Voi Jonne, kieltämättä se kyllä on aika sexy - jopa vanhuuteen siirtymisen jälkeen ;D

  Lisää vaan, haluan lukea Humppiloiden elämää yliopistolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bernadette on! :D Yksi mahtavimmista simeistäni aikoihin! Se on niin nuorekas, että haluaa hengata lastensa kavereiden kanssa. Kiitos kommentista, ensi osassa sitten kuulumisia yliopistolta! :)

   Poista
 3. Sainpas vihdoinki lukastua tämän! Kiva osanen. Söpösti vanheni kantavanhemmat <3
  Rakastan noita muhkuhuulia :D Toivottavasti ne pysyy sukupolvelta toiselle, aivan mahtavat :'D

  Kiva oli kuulla humppiloilta kuulumisia. Ilmoittele jatkosta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentosta, kiva että tulit lukemaan! :) Onhan ne kieltämättä aika söpö pari vanhuksinakin :3 Juu, ei paljon botoxiq tarvita, kun on tuollainen perimä.. Katsotaan, josko ne pysyisivät suvussa pidemmällekin :P Ilmoittelen toki! :)

   Poista
 4. Bwah, itselläni oli vain hauskaa tarkkailla miten nuo epäonnistuneen ensisuudelman ja onnistuneen ensisuudelman ympärillä leijailevat sydämet ovat erilaisia :"D Jonnen ilme aiheutti seuraavan hauskuuden.
  Jonne on varmaan kärsivän näköinen kun ajattelee sijaisopettajaksi joutumista. "Koko luokka täynnä huonotapaisia lapsia, hmm..." Kaikillahan on nyt uraputkia päällä :o
  *Vilkuttaa Antoniolle hieman kauempaa* Toi palava puu tuli kyllä puun takaa (sorry, mulla on joku bad pun -kausi meneillään). Mutta Milana vaikuttaa olevan varsin Tonion pauloissa - ja Milana on varsin hieno nimikin :D Ja nuo simoleonsäkit ovat aina jotenkin niin miellyttävän näköisiä :3 Mutta oli mukavaa lukea taas Humppiloitakin ;D

  VastaaPoista