sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

HRG Humppila - Osa 1. Kummajaisia

Eli HRG-haastetta peliin! Radolasta ei enää löytynyt tämän sääntöjä, mutta ei kai tässä muuta ideaa ole kuin luoda se mahdollisimman "ruma" sim, ja yrittää saada jälkeläisistä mahdollisimman "kauniita". Tai tällä idella minä ainakin lähden liikkeelle. Sen suurempaa juonta tuskin on luvassa, mutta ajattelin laittaa aina välillä tänne pieniä äänestyksiä, jolla pääsee vaikuttamaan.. juttuihin :D Ensimmäinen onkin jo ekan osan lopussa.

¤¤¤¤

¤¤¤¤


Bernadette Humppila seisoi uuden talonsa pihalla Veronalan Siniperässä tyytyväisyyttä hehkuen. Hän toivoi uuden asuinpaikan tuovan mukanaan uusia mahdollisuuksia.


Bernadette oli asunut koko pienen ikänsä pienessä Leutolaaksossa, jossa häntä oli hyljeksitty aina. Ehkäpä täällä hänet viimein hyväksyttäisiin yhteisön jäseneksi.
   "Tänne minä kuulun", Bernadette uskoi vakaasti ja osoitti naurahtaen maata jalkojensa alla.

Bernadette, ystävien kesken Bernie, on nautintotavoitteinen nuori nainen, horoskoopiltaan vaaka. Hänen elämäntavoitteensa on tulla ammattimaiseksi juhlavieraaksi. Naista miellyttävät mustat hiukset ja hyvät siivoajat, mutta ruoanlaittajia hän inhoaa.


Pienillä säästöillään Bernadette sisusti talonsa halvoilla huonekaluilla, mutta kukallinen tapetti piristi kivasti mökin tunnelmaa.Ensimmäiseksi oli aika avata läppäri ja selata läpi tarjolla olevat työpaikat. Löysäilyuran töitä ei heti löytynyt, joten Bernadette otti paikan stand up -koomikkona.Pakollinen ensimmäinen uusi tuttavuus: postipoika nimeltä Santeri. Juttua riitti pojan kanssa esimerkiksi telkkariohjelmista, ja Bernadette oli iloinen löydettyään juttuseuraa, joka ei katsonut hänen erikoista ulkonäköään pitkin nenänvartta.
Iltapäivällä joukko veronalalaisia (jessus mikä sanahirviö :D) tuli toivottamaan Bernadetten tervetulleeksi naapurustoon. Bernie oli iloinen huomattuaan, etteivät muutkan Veronalan asukkaat olleet täysin normaaleja. Punhiuksinen Titania Unelmala oli esitellyt itsensä Veronalan kuningattareksi, ja Günter-niminen mies piti koko ajan sukelluskypärää päässään.Myöhemmin Liinu-niminen nainen, jota Bernadette ei ikinä ollut tavannut, soitti ja kysyi Bernietä ystäviensä kanssa Stadiin viettämään iltaa. Bernadette suostui ilomielin, toivoen tapaavansa jonkun miehen.Illan pimetessä Bernadette hyppäsi taksiin. Hän oli iloinen saatuaan heti ensimmäisenä päivänä loistavan vastaanoton.Taksi jätti porukan nykytaiteen museon, Kisaman eteen. Bernadette olisi itse valinnut illanviettopaikaksi jotain muuta, mutta päätti olla ennakkoluuloton. Bernien harmiksi joukossa oli vain yksi mies.Liinu ja tämän ystävät osoittautuivat tylsiksi snobeiksi, joten Bernie huvitteli itsekseen katselemalla roihuavaa vessanpönttöä.Tunnelma Kisamassa kävi latteaksi, joten Bernadette häipyi vähin äänin paikalta. Hän otti taksin ja ajoi Pohjoiseen Puistokeskukseen.Puistossa oli esiintymislava, jolla Bernadette pääsi verestämään kitaransoittotaitojaan. Hän oli viimeksi soittanut yliopistossa, joten taidot olivat hieman ruosteessa. Hän onnistui kuitenkin tienaamaan muutaman simoleonin.

Joku ystävällinen sim nimeltä Kaino oli grillannut kaikille hodareita. Bernadette jutteli Kainon kanssa, ja tämä osoittautui todella mukavaksi.Varteenotettavia miehiä ei kuitenkaan näkynyt, joten Bernadette päätti suunnata takaisin kotiin.Lämmin suihku rentoutti mainiosti pitkän päiävn jälkeen. Tyytyväisenä Bernadette kömpi nukkumaan.Bernadette heräsi aikaisin seuraavana aamuna. Oli tiistai, vapaapäivä! Ja mikä parasta, keskiviikkonakin olisi vapaata!Telkkarista ei tullut niin varhain muuta kuin lastenohjelmia. Niitä katsellessaan Bernnie sai idean. Hän järjestäisi tänään juhlat! Eihän hänellä mitään muutakaan tekemistä ollut. Bileet olisivat oiva keino tutustua lähemmin uusiin tuttaviin.Bernadette lähti hakemaan sanomalehteä ulkoa. Pihallaan hän tapasi toisen postinkantajan, joka esittäytyi Jonne Seppäläksi.
   "Tule käymään illemmalla, järjestän pienet pirskeet!" Bernadette hihkui.
   "Kiitos mielelläni! Työtkin loppuu jo viideltä", Jonne ilahtui.Seitsemän aikoihin Bernadette alkoi soitella kavereileen. Moni vaikutti iloiselta saadessaan kutsun, ja kertoi pääsevänsä tulemaan.Pian tuttavat saapuivat. Bernadette oli kutsunut posti-Jonnen lisäksi posti-Santerin, Titania Unelmalan, ja Stadissa tapaamansa Kainon. Ainoastaan taidesnobi-Liinu oli kieltäytynyt kutsusta: hänellä oli tänään viininmaistajais-ilta.Tunnelma oli loistava heti alkuunsa. Vieraat tanssahtelivat rempseästi musiikin tahtiin ja Bernie sekoitteli drinkkejä uuden baaritiskinsä luona."Hei Bernadette, toivottavasti et pahastu, mutta toin ystäväni Kristianin mukanani", Kaino huikkasi. "Ajattelin, ettet ehkä tunne hirveästi porukkaa."
   "En tietenkään pahastu, tosi kilttiä sinulta Kaino!" Bernadette huudahti.Kristian tulikin juttelemaan Bernielle, ja hän osoittautui varsin hauskaksi ja puheliaaksi mieheksi.
Sekä erittäin hyväksi tanssijaksi! Kristianin seurassa oli helppo olla ja puhuttavaa löytyi vaikka mistä aiheesta.Jonne tuli vielä uudestaan kiittämään Bernadetteä kutsusta.
   "Kiitos tosiaan, Bernadette. Mahtavat pippalot!" Jonne naurahti. "Näytät muuten tosi hyvältä."Jonne oli Kristiania hiljaisempi, mutta todella ystävällinen ja mukava. Keskustelu kääntyi lopulta ujoksi flirttailuksi.Myös Kristianin kanssa ilmassa oli pientä kipinää ja pari vislaili toisilleen vähän väliä.Kaikenkaikkiaan pirskeet sujuivat loistavasti ja meininki oli todella hyvä! Bernadette oli iloinen, ja vieraiden lähtiessä kotiin hän tiesi, etät oli löytänyt paikan jossa tulisi viihtymään.Keskiviikko-aamuna Bernadette nukkui pitkään, olihan edellisenä iltana mennyt myöhään. Onneksi oli vapaapäivä!Ensitöikseen Bernadette tarkisti, oliko löysäilyuralla vapaita paikkoja. Mikä mahtavinta: kyllä oli! Bernadette sai paikan mailapoikana. Hän sai jättää stand up -koomikon työt ennen kuin ne olivat kunnolla alkaneetkaan!Vapaapäivän kunniaksi Bernie päätti kutsua jonkun kotiinsa kyläilemään. Hän otti puhelimen käteensä, ja alkoi näppäillä numeroa. Äkkiä hänen sormensa pysähtyi paikalleen...

¤¤¤¤

Kenen numeron Bernadette näppäilee luuriin?

A.) Posti-JonneB.) Kristian, parkettien partaveitsi

Aivan, sinä voit vaikuttaa! Äänestä alla, kumman haluat Bernien tapaavan! :D Komenttiakin saa jättää! :)

Kumman Bernadette 
kutsuu luokseen?
  
pollcode.com free polls 

16 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että aloitit uuden haasteen! Ja vielä sellaisen mitä ei löydä ihan heti netistä :) Olikin oikein toiminnantäytteinen aloitus ja ei Bernadettekaan nyt niin "ruma" ole, vain hieman aliarvostettu :( mutta hyvin hän sopii muiden kummajaisten joukkoon naapurustossa :) kotikin näytti tosi kivalta ja pirskeetkin olivat oikein onnistuneet ;) jään odottamaan kiinnostuneena jatkoa ❤:) PS. Oma ääneni meni postipojulle :3 oli niin suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tajusin tuossa että tämähän on haasteblogi, eikä mikään Ziazanien elämänkerta. Joten tulipa tehtyä tämmöinen, vähän vaihtelua ja hauskaa sellaista! :) Bernietä on tosiaan aliarvostettu pahasti, onneksi hänellä on nyt mukavia simejä ympärillään. Se talo "ei oo liian hieno" ;D Mahtavaa, jatkoa tulee ihan varmana :* Uu, Jonnelle ääni!

   Poista
 2. Oi, ihanaa että joku muukin on aloittanut HRG:n :D Näitä on ihana seurata, ja katsoa, "Ken on kaikkein kaunein" sitten lopuksi ;D
  Bernadette on oikein soma tyttö, noilla huulilla kelpaa pusutella ketä vain :D
  Günterilla tosin ei välttämättä ole ihan kaikki kupit kaapissa :x
  Kiva, että Bernie päätti järjestää bailut, meinaan itse en tykkää järjestää niitä yhtään, kun tunnelma tuntuu aina jäävän hilkkua vaille hyvän muiston :D Anyway, nyt olisi Berniellä tuhannen taalan paikka, kumpi miehistä vain enemmän viehättää... ;) Minä äänestin Posti-Jonnea, first of all, tuo nimi on kultaa! :D toiseksi, miehen pärstävärkki on suht söpöinen, Kristian saattaisi olla ehkä Simppa Kuuselan vol. 2 :D
  Nomutta, ihana ja piristävä osa ja tarinan alku, pistähän jatkoa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itse odoitan tosi kiinnostuneena, millaisia jälkeläisiä tuo neitokainen saa! :D Saati sitten kun 10 sukupolvea on kulunut.. Tai katsotaan, pelaan nyt aluksi ainakin viiteen. Bernadette on tosiaan aikas nätti, ja sillä on ihan unelmahuulet! Pienempänä tein aina simeille tollaset valtavat botox-huulet :'D Haha, ihana luomukseni Günter von Schoultz, se ei tod. oo se penaalin terävin kynä. Näkisitpä sen kasvot, sillä on ihan hyvä syy pitää tuota kypärää :D En itsekään kovin usein juhlia pidä, nyt nappasi! Hyvä meininki tuli melkein itsestään :P Ahaa, jo toinen ääni Jonnelle! Oho, enpäs tullut edes ajatelleeksi että Kristian näyttää Simpalta.. :D Nojoo, ihanaa että pidit! :>

   Poista
 3. Oumai, HRG! Nämä ovat aina niin ihania :D *Vilkuttaa takaisin Bernielle* En itsekään muista HRG:n säännöistä muuta kuin juuri tuon, että mahollisimman - höm, epätavallisesta simistä pyritään kehittämään esiin se ykkösmallikasvo ;)
  Hm, enkä kyllä muista sitäkään, milloin olisin viimeksi Siniperää haasteissa nähnyt - tai sitten olen vain huonomuistinen.

  Ainakin Bernadette näyttää saavan seuraa :) Vaikka repesin taidesnobi-Liinulle :D Ja haluamansa työnkin neito sai, hyvin alkaa.
  Ja koska minulle tulee kaikesta mieleen viisuja, tuli tästäkin mieleen Song of Bernadette:
  https://www.youtube.com/watch?v=GAMdyaG5B_0
  (nimenomaan tuo Jennifer Warnesin versio).
  Mainio ja hauska alku, odotan tähänkin innolla jatkoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus luin jotain HRG:tä ja ajattelin, että onpa typerä haaste :D Törkeää peruskasvojen suosimista ja sillee.. Mutta tämän tekeminenhän on ihan sika hauskaa! :D Kun tajusin, ettei välttämättä ole pakko pyrkiä ykköskasvoihin, vaan yritän saada kymppisukupolven lapsosesta omalla tavallaan kauniin. Eli periaatteessa en voi hävitä, koska kaikki simini ovat omalla tavallaan kauniita! :D Lol. Niin, sehän se pointti kuitenkin on, jos tässä jotain erityissääntöjä oli niin ne jäivät nyt pois :D Minulla ei Veronalan Siniperässä ollutkaan yhtään ketään, joten siitä tulee nyt Humppilan yritysimperiumi :'D

   Liinu-parka sai vihani osakseen, kun jätti tulematta bileisiin. Kosto elää, Liinu on nyt ikuisesti leimattu Snobiksi! Vaikka itse valitsinkin Kisaman kohteeksi noppaa heittämällä :P Oi, Song of Bernadette oli ihana :> Tosi kaunis, kiitos paljon linkistä! :) Mahtavaa että pidit tästä, kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Bernie on kyllä aika mielenkiintoisen näköinen, saa nähdä millaisia jälkeläisistä tulee. .-D Voi että miten aikoinaan ihannoin tuota Kisaman vessanpönttötulijutskaa. .-D Mukavaa että Veronalan väki suhtautuu Bernieen suhteellisen hyvin, mitä nyt pientä alkukankeutta tuntui olleen. Jos kauniiseen lopputulokseen on päästävä ottaisin Bernien puolisoksi Kristianin, mutta nämä posti-tyypit tuntuvat olevan jotenkin sinun juttusi, joten Jonne olisi oiva valinta siltä kannalta. .-D Äänestin nyt kuitenkin Kristiania. .-) Odottelen tähän haasteeseen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, haluaisin vain äkkiä päästä pelaamaan Humppiloilla ja nähdä seuraavat sukupolvet! Jospa tänään ehtisi koneelle yli kahden viikon tauon jälkeen :P Minäkin ihannoin sitä pönttöä, kyllä kaverin kanssa kauan mietittiin, että miten se on tehty :D Juu, kyllä Bernie näyttää Veronalaan sopeutuvan ihan hyvin. Niin, ensin ajattelin, että eipä nyt millään löydy hyvännäköisiä miehiä, mutta lopulta ajattelin, että Bernien heenit vaikuttavat kuitenkin enemmän. Päädyin sitten vähän mielenkiintoisiin ehdokkaisiin ;D Haha, ihana, postityypit taitavat tosiaan olla minun juttuni :'D Äänesi meni hyvään osoitteeseen. Kiitos kovasti kommentista! :)

   Poista
 5. Kiva että tuli uusi haaste :D Bernie on aika söde ;) Jonne sai täältä äänen

  VastaaPoista
 6. Hyvä osa, mielenkiintoisen näköinen tuo Bernie. Mukavaa, että Veronalan väki suhtautuu suht hyvin hieman erikoisemman näköiseen Bernieen :)
  Itse taidankin olla Kristianin kannalla tuon puolison suhteen.

  Odottelen tähän jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, Bernie onkin kerännyt paljon huomioita mielenkiintoisesta ulkonäöstään :P Kristianille siis yksi ääni sinulta, jäädään jännäämään tuloksia ;) Kiitos kommentista! :)

   Poista
 7. Huh, eksyinpäs viimein lukemaan tämän! Kauheaa, miten tämä meinasi jäädä kokonaan lukematta D: Bernie on kyllä aivan loistava! Oikein suloinen nainen :DD Ja hänellä oli heti säpinää parinkin miehen kanssa! No huhhuh. Oli muuten aivan mahtavaa, että naapurit, jotka tulivat häntä tervehtimään, olivat juurikin tuollaisia sekopäisen oloisia :'D Hajosin tuolle sukelluskypäräheebolle.

  En ole varma, menikö ääneni perille, mutta tarkoitus oli äänestää Kristiania noiden mustien kutrien vuoksi. Ja totta kai miehen pitää osata tanssia (; mutta on posti-Jonnekin ihan vetävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että kuitenkin huomasit tämän! Vaikka en tiedä olisiko se niin suuri menetys ollut :'D Oi, ihanaa että pidit Berniestä, itsekin olen aivan tyttösen pauloissa :3 Ja juu, vientiä miesrintamalla ;) Hehe, kävi hyvä tuuri että tuo Günter tuli tervehtimään, sain Veronalan vaikuttamaan entistä oudommalta paikalta :P Hyviä ehdokkaita molemmat, en osannut itse päättää joten järjestin äänestyksen :D Hyvään osoitteeseen äänesi meni, kyllähän sitä tanssia osata pitää, Kiitos paljon kommentista! :)

   Poista
 8. Ui miten mukava haaste! Olen itsekin miettinyt monesti kokeilevani tätä, mutta aina tuppautuu jäämään :/
  Jään mielenkiinnolla odottamaan miten Bernie neitonen sulautuu Veronalan kansaan. Ainakin nyt näyttää tilanne hyvälle :)
  Annoin ääneni posti-Jonnelle :D Klikkasin myös tuota äänestystaulukkoa ja toivotaan, että meni siitäkin perille ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että löysit tämän ja tykkäsit! :) Kannattaa joskus ilman muuta kokeilla, jos vielä huvittaa, hauska haaste. Juu, eiköhän se Bernadette mukaan joukkoon sovi kun muutenkin on jos jonkunlaista sakkia. Hehe, Jonnelle siis yksi ääni sinulta, hyvä valinta ;) Pian nähdään miten käy! Kiitos kommentista :)

   Poista