torstai 13. lokakuuta 2022

HRG Humppila - Osa 18. Työ ja huvi

Viimeisimmästä Humppiloiden osasta on vierähtänyt tovi. En viitsi edes tarkistaa, kuinka pitkä tovi, joten ei siitä sen enempää. Vielä tämäkin haaste on voimissaan, vai onko? Se selviää alta!

¤¤¤¤
¤¤¤¤


Moikataan ensimmäiseksi Humppilan seuraavaa perijää, Flooraa! Flooraa selkeästi kiinnostaa.

Opiskelijaelämän parhaita puolia: kukaan ei pakota vaihtamaan arkivaatteita päälle. Ja tottakai siskotiimipyjamat! Muistin virkistykseksi vasemmalta oikealle: Raakel, Bernarda, Floora, Eulalia.Rankan opiskelun vastapainoksi on toki myös biletettävä. Sehän sujuu Bernardalta. Vientiä riittää yhdellä jos toisella sisaruksella.


Ks. edellisen kuvan teksti.Ja näin on kaikki kullanmurut saatu toiselle vuodelle. 1/4, jaksaa jaksaa!  


Raakelillekin löytyi poikkis.

Opiskelijaelämän parhaita puolia, vol 2: kun valtaatte neljän siskoksen voimin kuuden hengen asuntolan, ja joudutte sietämään vain kahta kämppistä.

Välillä pitää näyttää naamaa kampuksellakin.Ja jottei kaikki rahat menisi baariin lukukaismaksuihin, hätä keinot keksii tienaamiseen. Onneksi Humppilan suvussa ollaan lahjakkaita musiikinkin saralla, köh.

Kesken improvisoidun soittokeikan sisään maleksi tuttu miekkonen. Mietin hetken että miten tämä hemmo liittyy Humppiloihin, kunnes välähti. Tämähän on luonnollisesti Eulalian isä! Ikuisuusopiskelija on näemmä hän. En edelleenkään muista nimeä.

Lisää merkittäviä kohtaamisia! Perhetavoitteinen Floora tapasi elämänsä rakkauden, kahden salaman verran yhteensopivan.. Kimmon? Keijon? Uunon? En muista, katsotaan sitten jos päästään naikkariin asti.

Välillä woltataan darraevästä ja taas mennään.

Bernarda on nimittäin sellainne baarikärpänen ettei paremmasta väliä. Ja jälleen uusi heila kainalossa.Luonnollisesti juuri hän on myös perinyt Humppilan kuuluisan porealtaassa vilauttelija -geenin.

aesthetics.

Näin on kaikki neljä saatu opintojen puoliväliin. Jaksaa jaksaa!

Vai että tällainen välikohtaus! Eikös Bernardalla riitä heiloja omasta takaa, piti sitten mennä vokottelemaan Eulalian ainokaista?
No, sattuuhan näitä. Ei muuta kuin baana auki ja yöhön.Oh! Olenkin aina halunnut parittaa nämä kaksi, nyt ne tekevät sen ihan itsestään.Ai, oltiin samaa seuruetta! No mutta, uusi grilli kelpaa aina. (Varmasti muistan yhteiset hetkemme aina  grillaillessa, enkä todellakaan myy sitä heti rahanhimoissani.)Mitäs täältä löytyy! Kimmo/Keijo/Uuno on edelleen kuvioissa.


Onko meillä poreallas? Mistä lähtien? Sinne ne grillirahat siis menivät...

Bernarda taipui myöntämään virheensä ja sotakirves saatiin haudattua. Vaan ei hiljaista hetkeä tässä asuntolassa.


Julle, nimi on Julle! Nyt se muistui. Julle ja Floora pistivät asiat virallisiksi.Pikakelaus seuraavista lukukausista. Näköjään näitä kuvia on pakko ottaa todisteeksi joka välissä.Eulaliakin näyttää toipuneen sydänsurustaan. Harmi ettei asuntolassa tunneta sanaa 'yksityisyys'.

Lempi leiskuu Raakelillakin.
Mikäpä kruunaisi valmistumisen paremmin kuin pieni tulipalo? Kahvilan rouvaa ei ainakaan enää kiinnosta.

                                       Ennen virallisia valmistujaisjuhlia on juhlistettava opintojen päättymistä asiaan kuuluvalla tavalla.Jahas, jälleen tuntemattomia seurueen jäseniä. Kiitos stereoista, tulevat hyvään käyttöön.

Ja viimein koittaa tämäkin päivä! Kamerat valmiiksi, Humppilan tytöt valmistuvat!

Näihin juhlatunnelmiin on hyvä päättää Humppilan kuulumiset tältä erää. Ensi kerralla selvitämme, kuinka Floora suoriutuu perijänvelvollisuuksistaan kotitontilla.

¤¤¤¤

1 kommentti:

 1. Pitäähän ne kuvat ottaa, pics or didn't happen vai mitä :D
  Mahtava bilenelikko, ihme että ehtivät silti opiskella jossain välissä, eikä sinulla edes ollut kampuksella ikuinen syksy kuten minulla (köhhöhhöh eikun on siellä kesä puolet vuodesta).
  Ihanaa, että Floora tapasi Kimmon/Keijon/Uunon/Jullen ja lempi leiskui :) Sukuun saadaan ainakin komea klyyvari ellei muuta.
  Ne yhteiset hetket muistaa kun kylpee siellä porealtaassa joka niillä grillirahoilla on ostettu katsos.

  Ihanat Humppilat jälleen kerran, kiitos tästä!

  VastaaPoista