sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Evergreen 9.9 - Keighley

 Osa 9.9
¤¤¤¤
Jahas..?  Keighleyt aloittavat vauhdikkaasti, tuskin peli ehtii latautua niin Cloe on jo puskemassa lasta maailmaan. Maxwell-isoisän ihanat silmät perinyt tyttö sai nimekseen Vivian.
Vauva-arki alkakoon.Tanssistudion asiakkaat ovat ilmeisesti ymmärtäneet konseptin väärin. Tai ihan sama, tanssikaa missä tanssitte, vaikka sitten eteishallissa.Osa on sentään löytänyt studioon asti.
Keighleyjen roolit ovat jakautuneet hävettävän perinteisesti, Gavin tahkoaa ylennyksiä ja Cloe on koko ajan raskaana.
Ilmeisesti tässä oltiin hyvin tarkoitusperin viemässä Viviania pois palavasta aunnosta, mutta päädyttiin mielenkiintoiseen ratkaisuun, kai tyttö olisi paremmassa turvassa ollut yläkerrassa mutta okei.


Juu, turha haaveilla töihinpaluusta. Haloo pelintekijät, eikö 2000-luvulla muka ollut isyyslomaa?Vivian taaperona. Ilahduttavan suloinen! Simtaaperot poikkeuksetta joko raastavat hermoni riekaleiksi tai sulattavat sydämeni suloisuudellaan, ja Vivian kuuluu jälkimmäisiin.
Hän on kokki, mutta työskentelee kalustevarastolla. Työsuhde-etuja?Niin siis työsuhde, Gavin, työsuhde.


Vivianille syntyi pikkuveli, Ernest nimeltään.

Lapset sen kuin kasvavat. Molemmat ovat kiinnostavia sekoituksia vanhempiensa piirteitä.

Vivianista on kasvanut oikea pikkupiru, aina tekemässä kolttosia. Aijai, enteilee taas yhtä raggariteiniä Evergreeniin.Cloe vapautui viimein töihin, ja ylennyksiä alkoikin sadella.


Nuo alusvaatteet on kyllä petolliset, joka kerran tämän kuvan nähdessäni luulen Cloen olevan alasti.
Studio Pointe porskuttaa omalla hitaalla tahdillaan, saavuttaen tuskin koskaan kymppitasoa. Olisinpa tajunnut tämän yritysidean mielettömyyden, mutta eipä auta enää perääntyä vaan siitä vaan ostelemaan lisää houkuttimia, jotka pitäisivät simit tontilla edes hetken pidempään.


Sellaista kuuluu Keighleylle. Vielä yksi perhe jäljellä ennen kuin siirrymme 10. kierrokselle. Kyseessä on uusi talous, mutta ketkä - se selviää ensi osassa.

¤¤¤¤

• Simejä: 37
• Sim-kerroin: 4
• Asukasmäärä: 148
• Kotitaloudet: 9
• Yhteisötontit: 14

¤¤¤¤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti