lauantai 6. kesäkuuta 2020

Evergreen 8.7 - Lowe

Osa 8.7


¤¤¤¤

Tällä kierroksella saamme mukaan uuden talouden. Ruby Grant ja kihlattunsa Ray Lowe löytyvät osoitteesta 3 A Evergreen Terrace, vain yhden talon päässä Grantien kotitalosta.


Ja heti ovat seinänaapurit aiheuttamassa päänvaivaa.


Pientä kurkkausta talon sisustukseen.

Tää on nyt sitä ällösöpöä.

Kukkakauppa siirtyi Rubyn omistukseen, ja bisnes kukoistaa, sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jos jaksaisin nimetä näitä osia, tämän nimi olisi Privaattihäät, ja tässä olisi otsikkokuva.

Näin saatiin Rubysta rouva Lowe.

Kohta saadaan myös pikku-Lowe.

Ah! Kohta on taas lainvalvonnassa vapaa työpaikka.

Voin vaikka vannoa, että en kutsunut. 


Told ya.

Niin ihana kuva! Ruby on ehkä suosikkini evergreeniläisistä.

#tyytyväinen
Ruby synnytti perinteisesti keskellä yötä. Ja Ray on täysin kartalla.


Poikavauva sai nimekseen Elmer.


Ja taas! Mikä tätä naapurustoa vaivaa?

Luulisi, että kohta on kaikki varkaat jo psitetty telkien taakse.

Elmer kasvoi taaperoksi, ja näyttää saaneen kivan sekoituksen sekä isänsä että äitinsä piirteitä.

¤¤¤¤

• Simejä: 33
• Sim-kerroin: 4
• Asukasmäärä: 132
• Kotitaloudet: 7
• Yhteisötontit: 10

5 kommenttia:

 1. Jee, uusia kasvoja Evergreeniin! Lowet elävät kyllä niin idyllistä perhe-elämää kuin olla ja voi, oma kukkakauppakin ja kaikkea :D Elmer on suloinen taapero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on, tuo talokin on vielä omiaan lisäämään idyllisyyttä! Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Turhaan mä tätä osapaljoutta pelkäsin, ennätin kahlaamaan innostuksissani kaiken yhdessä päivässä. .-D En ole aimmin lukenut yhtäkään kaupunkihaaste-tarinaa (vai miksi tätä peliselostustasi nyt kutsuisi?) joten siinä mielessä tätä on ollut kiinnostavaa seurata. Mukava myös että laitat oman kädenjälkesi näkymään rakentamalla vuokra-asuntoja/yhteisötontteja itse, oon ite tosi huono saamaan mitään järkevän näköistä aikaan rakennustilan puolella, joten tyydyn yleensä taloluetteloiden valmistaloihin. xD Haasteen kulkua on kätevä seurata joka osan lopussa olevista tilastoista, oon tosin itekseni ihmetellyt mistä tuo sim-kertoimen luku muodostuu, pitäis kai perehtyä haasteen sääntöihin paremmin. .-D

  En edes yritä muistaa yksittäisiä simejä nimeltä koska sekoaisin pahemman kerran (lol), joten kommentoin jokusia tapahtumia perhe kerrallaan:

  ○ Grantit ovat suosikkiperheeni ihan vaan koska mieleen tulee ihana Grant Imahara (rip</3). Tykkäsin paljon kantapariskunnasta, he olivat vielä vanhemmitenkin niin suloisia yhdessä. ♥ Tässä osassa esiintynyt nykyään Lowe-sukunimeä kantava Ruby on Grantin lapsikatraasta suosikkini, jotenkin nuo hänen pirtsakan oranssit hiukset ilahduttavat aina naikkosta nähdessä! .-)

  ○ Barnettin suurperhe ei ole hyvä yhdistelmä heikon nimi+kasvo-yhdistelmä muistini kanssa, mutta täältä mieleen jäi kirkkaimmin kantaiskän pantteripöksyt, lol no ei vaiskaan vaan se miten kotiutit Barnetteille suloisia vanhuskulkueläimiä. .-3

  ○ Evansin perheen tyttöset ovat mitä suloisimpia ilmestyksiä kantaiskän kirkkaanvihreiden silmien kera! Ehkä päälimmäisinä jäi mieleen tällä kyseisellä kierroksella ilmennyt Nicon ihmissuteus, kiva että naapurustoon mahtuu tällaisia paranormaaleja kummajaissimejä!

  ○ Harlowin sisarukset kiinnostivat heti ja heidän kampaamosähleilleen on saanut hymyillä! Sääli että kaksikko joutui erilleen perheen perustamisvaiheessa, jotenkin odotin että he olisivat erottamattomat ja tyyliin hoivailisivat keskenään lapsiaan ilman miesten apua (vai menikö se juoni näin Terhakaisilla omassa simssissäni..? .-D)

  ○ Tykästyin Danielsin Harryyn jo tämän kaveeratessa Grantin pojan kanssa (heistä olisi pitänyt tulla pari!!)

  Sain myös tässä lukiessa valtavaa sims-inspistä, sääli ettei nykyisen koneen tehot riitä pidempiin pelimaratoneihin kun meno alkaa tökkiä jo yhden simspäivän pelaamisen jälkeen ni täytyy yrittää rajoittaa liikaintoilua, mutta sentään inspistä voi purkaa simsblogien päivityksen parissa. .--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Nyt on jo vaivannäön makua, ihanaa että kommentoit vielä jokaista perhettäkin erikseen. Ei tätä kyllä varsin tarinaksi voi kutsua, mutta peliselostus on oikein osuva :D Halusin saada jotain yhdenmukaisuutta kaupungin yhteisötontteihin, joten kädenjälkeni tosiana näkyy, tiedä sitten kuinka kummoinen jälki se on... Simskerrointa tulee lisää joka viidennestä uudesta yhteisötontista, ja sitten on muistaakseni jotain muutakin minkä avulla sitä voi saada. Tämä haaste on sellainen sääntöhirviö että oksat pois, olen varmaan rikkonut puolia säännöistä pelkän unohtelun takia. Ihan mahtavaa kuulla että tämä inspiroi sua pelaamaan, niin käy mullekin suosikkiblogejani lukiessa! Sen(kin) takia näitä päivittelen. Kiitos todella paljon kommentista ja siitä etät jaksoit kahlata osat läpi, vaikkei näissä voi sanoa mitään luettavaa varsinaisesti olevankaan!

   P.S. Pakko mainita, että minun pelissäni Terhakaisen siskoksilla oli tismalleen sama kohtalo.. XD

   Poista
 3. Lowethan ovat valloittaneet ihanan punaisen asunnon <3
  Ah, juuri nämä kutsumattomat vieraat jotka ovat vakuuttuneet siitä että ovat yökylässä. Torkkuisivat sohvalla aivan omasta aloitteestaan jos kerran itsensä kutsuvat kyläänkin ;p
  Evergreenhän on innostunut tulipalojen ja murtovarkaiden kanssa, josko kaupunki haluaa itselleen täysmiehitetyt poliisivoimat?

  VastaaPoista