keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Evergreen 8.9 - Keighley

Heipparallaa! Liekö kukaan kiinnittänyt erityistä huomiota, mutta olen jälleen ollut poissa sims-kuvioista, osittain siksi että vanha kunnon koneeni sanoi itseni irti, osittain koska elämä. Nyt on kuitenkin varmuuskopiot ladattu läppärille, ja homma etenee. Tosin osa perheistäni, mukana lukien muutama evergreeniläinen, joutuu ottamaan vähän takapakkia, syynä laiska varmuuskopiointitahtini, mutta kaikki tärkeimmät ovat kuitenkin tallessa. Alan kahlaamaan läpi lukemista odottavia osianne ja vastailen kommentteihin kunhan kerkiän. Nyt kuitenkin polkaistaan käyntiin Evergreenin kahdeksannen kierroksen viimeinen osa!


¤¤¤¤

Osa 8.9

¤¤¤¤

Tässä Cloe Evans miesytävänsä Gavin Keighleyn kanssa. He muuttivat Crawfordien naapuriin osoitteeseen 6 B Daffodil Street.En näköjään ole vaivautunut ottamaan sen enempää kuvia talon sisustuksesta. Mitäpä sitä aikaa tuhlaamaan, pari pääsi heti taitojen opettelun pariin.

Toki taitoja on verestettävä myös makuuhuoneen puolella..


Oi ensimmäisen aamupalan ihanuutta uudessa kodissa.   


Ettei vain superjulkkiskokki-Mindy-anopilla olisi sormensa pelissä Gavinin urakehityksessä?

Siskoni on ihmissusi -ohjelman seuraavassa jaksossa...

On ne söpöjä! Gavinin harittavista silmistä huolimatta.Jes! Näin sitä mennään.

Damn. Onhan tuo Gavinia siloposkisempi. Jospa sitä sitten seuraavaan sukupolveen.

Evelyn ja Cloe eivät jostain syystä tule toimeen ollenkaan. Onko asialla jotain tekemistä sen kanssa, että Evelyn on Cloen isän salarakas, mene ja tiedä.


Tanssistudiokin on edelleen pystyssä, aina yhtä alhaisella tasollaan. Liekö mikään ihme, kun omistajat vain espressottelevat yläkerran kahviossa.

Mmhm. Tekijä on ilmeisesti paennut rikospaikalta.

Hello, baby Keighley!

Tuli kiire naimisiin, että Cloelle saatiin Gavinin sukunimi. Onneksi on pieni läntti puutarhaa, saivat nämäkin edes jokseenkin tunnelmallisen vihkimisen.Taloyhtiön bileet pidettiin jsotain syystä Keighleyjen (siinäpä mahdoton nimi taivuttaa) autotallissa.

Siinäkö se jo oli? No, pääsemme tutustumaan jälkikasvuun seuraavalla kierroksella!

¤¤¤¤

• Simejä: 33
• Sim-kerroin: 4
• Asukasmäärä: 132
• Kotitaloudet: 9
• Yhteisötontit: 10

4 kommenttia:

 1. Uuu, vauvoja tiedossa lähiaikoina! Millainenkohan käärö sieltä oikein putkahtaa?
  Lol, hyvät taloyhtiöpippalot, mikäs siellä pakokaasujen keskellä on istuskellessa :D
  Tanssistudiota on todella vaikea saada menestymään sellaisenaan, itsekin huomasin sen. Asiakkaat tulevat ja pohtivat, sitten kun ne on saanut maksamaan niin ne vain häipyvät saman tien eivätkä jää viettämään aikaa tontilla. Graah. Tietenkään espressottelu ei edistä myyntiä... :'D
  Oi kun kivannäköinen tuo naapuruston osa, missä pariskunta asuu! Pitäisi itsekin rakentaa kaupunkikämppiä enemmän, se aina vähän unohtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ärsyttävää, kun sim jää raskaaksi osan lopussa ja pitää odottaa seuraavaan kierrokseen ennen kuin pääsee taas pelaamaan samalla perheellä! Jännitys tiivistyy. Tanssistudio on todellakin surkein yritysidea ikinä, en tajua miksi edes halusin sellaisen.. Olen tosi laiska rakentamaan kaupunkikämpiiä (tai mitään kämppiä), tuokin on suoraan tonttiluettelosta pöllitty ja vähän muokattu. Ne on kyllä kivoja mutta vaatii niin paljon suunnittelua. Kun siinä on se joku ärsyttävä juttu, että kun muuttaa sen tontin vuokrakämpäksi, sitä ei pääse enää muokkaamaan samalla tavalla. Unohdan aina tehdä jotain ja lopulta simit ei pääse kämppiinsä sisälle tai talosta puuttuu tyyliin katto. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. BaCC-haasteiden seuraaminen on kyllä lystiä, mielenkiintoista nähdä autiokaupungin alkavan kukoistaa. Pelaisin itsekin, jos yritysten pyörittäminen ei olisi mielestäni niin rasittavaa :D Kiva että joku jaksaa!

  Sulla on kyllä todella kauniita simejä, harmi ettei päästy näkemään vielä kaikkein uusinta tulokasta, sitä saakin odottaa pitkään! Kiva kuitenkin nähdä vanhemmiltaan lähteneiden lasten elämää, se kun monissa haasteissa jää näkemättömäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BaCCissa on kyllä tekemistä, mutta onhan se virkistävää vaihtelua. Yritykset osaa olla kyllä melkoisia kiusankappaleita, sen myönnän. Kiitoksia, olen itsekin ihaillut pelini tuotoksia, mielestäni ihan persoonallisen näköisiä ovat. Kiitoksia kommentista!

   Poista