lauantai 27. heinäkuuta 2019

Evergreen 7.5 - Daniels

Osa 7.5

(Eli se surullinen kerta, jona unohdin ottaa otsikkokuvan. Käyttäkäämme edellisen kierroksen kuvaa, vaikka Leah siitä puuttuukin.)


¤¤¤¤

Tallella ovat kumpikin. Ja kuinka ollakaan, juuri purjehtimassa avioliiton satamaan!

Kaikkien aikojen romanttisimmat häät.

Morning after. Kannattiko ahtaa niitä pannukakkuja sellaisella voimalla?

Harry paiskii töitä ettei mitään rajaa.

Vanha kunnon Coby pyörii edelleen tontilla, vaikka Danielsit muuttivat hänen asuntoonsa. Ehkä se joutui kadulle asumaan, kun on noin kylmettyneen näköinenkin.

News'n'coffeekin pyörii ettei mitään.

Älä viitsi näyttää noin yllättyneeltä, Leah.

§§§   

Leah kyllästyi olemaan kioskin kassana, ja rupesi itsekin yrittäjäksi.Harrykin heräsi parahiksi katsomaan tyttärensä syntymää. Veronica Daniels, olkaa hyvät!

Veronica on täydellinen sekoitus vanhempiensa geenejä, Leahin silmät, Harryn punainen tukka ja iho siitä välistä.

Suloinen pikku Coffee Corner!

Nico Evans sai töitä vuorostaan kahvilasta. Saapa nähdä jos tämä kelpaisi paremmin kuin Harlown kampaamo.

Ainakin he ystävystyivät Leahin kanssa. Nico kävi jopa pomonsa/naapurinsa luona syömässä.Syksy saapuu, samoin kuin Veronican synttärit.


Söpö tyttö siitä kasvoi, hauskasti ilkikurisen näköinen.


Armoton kävelyopetus alkoi heti.

Tyttö näyttää ihan siltä, että meinaa motata tuota mikälie keinahtelevaa kanikupolia. En kyllä syytä häntä, ehkä rasittavin simslelu ikinä.

¤¤¤¤

• Simejä: 21
• Sim-kerroin: 3
• Asukasmäärä: 63
• Kotitaloudet: 5
• Yhteisötontit: 6

¤¤¤¤

4 kommenttia:

 1. Jospa Cobylle ei ole vielä löytynyt vapaata vuokra-asuntoa muualta naapurustosta, nyt se yrittää elää vuokraisännän pitsakesteillä? :D
  Jos Leah ostaa itselleen kahvikojun ja Harrylla on kahvi+uutiskoju, tekeekö se lopulta Danielseista Evergreenin kahvikeisareita? 0_o (Taas Jade menee asioiden edelle :D) Harrykin löytää jostain ylennyksiä kuin ei mitään.

  Veronica on tosiaan vähän ilkikurinen ulkonäöltään :D Hauskaa sinällään, kun vanhemmilla on jotenkin niin pehmeät piirteet. Ja ah, tuo kanilelu on yksi niistä (monista) syistä joiden takia yleensä pidän simsin äänet poissa päältä ja kuuntelen taustalla omia musiikkejani. Ei tarvitse kuulla niitä "breep ka neep" -ääniä :p
  Yritin lisäksi tämän osan kuvista tiirailla Danielsien asunnon sisustusta, se näyttää jotenkin mukavan luonnolliselta ja tavallaan selliaselta, että ihan oikeakin talo saattaisi olla samaan tyyliin sisustettu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin yrittää samaa taktiikkaa.. Kyllä, Veronica on tuleva kahviperijätär :D No niinpä, ehkä ne on nuo paksut kulmakarvat, mistä lie perinyt. Mullakin on yleensä jos ei muuta niin sitten simssin radio soimassa, ne klassiset pop-versiot.. Ah, eipä tullut otettua parempia kuvia, mutta maanläheisiä värejä olen näköjään suosinut. Kiitos kommentista! C:

   Poista
 2. Hyvä Harry! Ylennyksiä putkahtelee kuin sieniä sateella. Ja awn Veronica <3 Hänestä kasvaa varmaan nätti tyttönen :)
  Jee, toivotaan Coffee Cornerille menestystä! Jospa Nico tosiaan viihtyisi siellä hieman pidempään :D

  Kanikupoli on ihan paras :D Shibaskha, wiiii!
  ... No joo, pidemmän päälle kyllä rasittava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista! Harry on tajunnut mikä on pelin (pelin, heh) henki, paras pistää parastaan.. Bring back the kanikupoli, onkohan tuollaisia oikeassa elämässä :D Nojoo.

   Poista