torstai 15. maaliskuuta 2018

Evergreen 5.1 - Grant

Osa 5.1¤¤¤¤

Täällähän onkin jo tunnelma katossa, etten sanoisi.

Granteille oli kertynyt sen verran rahaa, että pihaakin saatiin laitettua vähän kivemmaksi.

Taloon rakennettiin myös erillinen ruokasali.Halvat on huvit.Ruby ja Avery ovat niin ihanat kaverukset! :>
Amelian ja Rubyn synttärit osuivat samalla illalle.
Varsinaisia kaunottaria!Rubylle arpoutui perhetavoite.

Rahaa oli edelleen, joten Amelia päätti perustaa tosien yrityksen, News-'n-Coffee -nimisen lehtikioskin.Joshua sai täydet logiikkapisteet.


Ruby ihastui koulukaveriinsa Orlandoon, mutta tämä päätti leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa.Tulihan se ensisuudelma sieltä kuitenkin!Myös Chrisin tuli aika vanheta.Ja sehän kävi häneltä hyvin arvokkaasti!Joshuan ja Harryn kaveruus vain vahvistui iän myötä.
Pojat olivat molemmat töissä News-'n-Coffeessa.
Joshua vaikutti ihastuneen Rubyn kaveriin Marnieen, eikä Marnie näyttänyt pistävän pahakseen.Tyttö pistikin kaiken viehätysvoimansa peliin ja otti käyttöön näteimmän hymynsä.Nää on kyllä söpöjä aina vaan!Ruby oli löytänyt toisenkin Orlando-nimisen komistuksen.


Chris ja elämänohjeet.
Tytöt lähtivät yöjuoksuun."Ei hullumpaa" - paitsi että Joshua ei turhia riemuitse.Nyt kun lapset ovat teinejä, he joutuvat pääsevät auttelemaan kukkakaupassa...mikä ilmeisesti tuleekin tarpeeseen.Jaha, just. En kysykään mitään.Ruby ja Joshua kunnostautuivat taitojen opettelussa.
Päätämme osan tähän idylliseen grillaushetkeen!

¤¤¤¤

• Simejä: 13
• Sim-kerroin: 2
• Asukasmäärä: 26
• Kotitaloudet: 3
• Yhteisötontit: 4

¤¤¤¤

6 kommenttia:

 1. Kiva osa jälleen. Ruby on kyllä nätti, eiköhän hän pian löydä itselleen miekkosen :)
  Ja eiköhän Joshuakin saa Marnien hurmattua täysin.

  Jatkoa odotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista, eiköhän sieltä molemmille sisaruksille puolisot löydy!

   Poista
 2. Evergreen taitaakin olla jokin Orlandojen tyyssija, kun Ruby löytää niitä kuin sieniä sateella :D Ehkä joku näistä (menneistä ja tulevista) Orlandoista onkin oleva tulevan perheen isä...?
  Marnien hurmaushymy pisti kyllä naurattamaan :D ehkä Joshuakin lämpenee tytölle?
  Ja kylläpäs perheen nuoret pistivät ahkeroiden, muistaakseni karisman ja logiikan maksimoinnista poikii molemmista yksi avoin työpaikka! Ja toinen yritys vielä samaan perheeseen, huhhuh!
  Jatkoa sitten vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään! Arvauksesi saattaa hyvinkin osua oikeaan! ;D Kukapa ei tuollaiselle hymylle lämpenisi.. Kyllä vaan, Grantit joutuvat tekemään kaiken voitavansa Evergreenin eduksi. Kiitoksia kommentista!

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, sekä Ruby että Avery ovat söpöjä yksistään ja yhdessäkin sitten vielä :3 Huomaa noista kasvukuvista hienosti, miten Amelian nenä ja suun muoto ovat periytyneet Rubylle. Hetki, eikös Averyllekin tullut perhetavoite? Jospa kaverukset suunnittelivat vähän tulevaisuuksiaan yhdessä :D
  Aws, Marnie on jotenkin ihana nimi (tai sitten päässäni leijuu liikaa studio Ghiblin elokuvia mutta niin). Evergreenin työntekijät nyt näyttävät ottavan oikein joukkopaon eikun siis sanovat itsensä irti oikein yksissä tuumin. Onneksi on niitä teinejä auttamassa. Kummankohan Orlandon Ruby valitsee? Ensisuudelman antajan vai vähemmän vaikeasti tavoiteltavan? Tai vaihtoehdon numero kolme josta emme vielä tiedä? Viimeisestä kuvasta tuli kyllä mieleen että saisi se kesä tännekin tulla :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat! Totta, kovin on tyttö äitiinsä tullut. Öhm, sä näytät muistavan simieni tavoitteet paremmin kuin mä itse :D Ehkä olen vain tosi huono työnantaja, onneksi voi värvätä perheen lapset ja niiden kaverit. Kesää odotellen!

   Poista