lauantai 6. tammikuuta 2018

Evergreen 4.2 - Barnett

Simsmania aktivoituu jälleen joulutauolta. Barnettien uusimpien kuulumisten myötä hyvää loppiaista!

Osa 4.2
¤¤¤¤Arvatkaa, säikähdinkö, kun tämä herra ilmestyi yhtäkkiä Maryn selän taakse!Se olikin Noodle, jota vietiin. Voi, tulee ikävä sen pirullisia ilmeitä :(
Ahkera pottailuopettelu tuottaa tulosta.Barnetteilla kävi taas kutsumattomia vieraita. Hyvästi telkkari!
Onneksi konstaapeli tuli hätiin, vaikka ei näytäkään pärjäävän tappelussa kovin hyvin. No, onpahan ainakin hyvännäköinen.
Avery sai pikkusiskon! Oliveksi nimetty tyttö näyttää perineen kaikki piirteet isältään.
Laita mies asialle, mene itse perässä.
Averyn synttärikuvat hävisivät jonnekin, (jos niitä ikinä olikaan) mutta hänestäpä on kasvanut soma koulutyttö!Judgemental pyörii entiseen malliin.

Ohhoh, taas jälkikasvua?
Pikku-Olivesta kasvoi varsin lupaava tapaus.
Enkä taaskaan ole muistanut ottaa yhtään kunnon kuvaa, jossa näkyisi tytön kasvot.Barnetteille tosiaan siunaantuu vielä ainakin yksi lapsi!

 Rossille keski-iän muodonmuutos toi ainoastaan vähän juonteita kasvoihin.

Telkkarin katsominen kiinnosti Averya huomattavasti enemmän kuin läksyjenteko.
Ross tutustui Syrup-nimiseen koiraan, joka otettiin Barnetteille asumaan.
Wait WHAT!?Ensin syntyi poikavauva, joka sai nimekseen Elliot.Vain hetkeä myöhemmin syntyi Emma. Kaksoset erottaa toisistaan vain siitä, että Emmalla on ruskeat silmät ja Elliotilla siniset.Vaippashow jatkukoon!Avery ystävystyi naapurissa asuvan Ruby Grantin kanssa.


Myös muita Granteja nähtiin Barnetteilla usein.Olivekin ehti jo kasvaa lapseksi!
Niin söpöjä!Rossin pantterikalsarit, part 500.Myös Emman ja Elliotin vauvaikä hujahti ohi silmänräpäyksessä.*tyytyväinen* 

¤¤¤¤

• Simejä: 12
• Sim-kerroin: 2
• Asukasmäärä: 24
• Kotitaloudet: 3
• Yhteisötontit: 2

¤¤¤¤

6 kommenttia:

 1. Muistelen, että kävin lukemassa tän osan aikaisemmin, mutta näköjään en ollut kommentoinut silloin... Hyvä, että muistin tulla katsomaan uudestaan :D
  Että oikein kaksoset tuli, heistäkin kasvaa varmasti oikein söpöjä simejä :) Olivekin kasvoi nätiksi tytöksi ja siskot näköjään tulee hyvin toimeen.

  Jatkoa odottelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin käy tosi usein mullekin :D Lapsia ainakin siunaantuu täle perheelle, mikä on tietysti varsin hyvä kun ruvetaan naapurustoa kansoittamaan. Kiitos kommetnista! :)

   Poista
 2. Voi Noodlea :(( Sen ilmeilyä tulee tosiaankin ikävä. Onneksi jo toinen murtovarkaus lohduttaa (??), ei mene varmaan kauaa ennen kuin saadaan poliisivoimia *näyttää peukkua*
  Ainakin Barnetteista tulee lapsirikas perhe jos Judgemental ei vielä kultakimpaleita tuotakaan :D Avery näyttääkin olevan varsin aristokraattisen näköinen pikkuneiti, odotan innolla millainen tästä kasvaa vähän vanhempana <3 Uu, ja Siirappikoira! En muista omassa pelissäni törmänneenikään tähän kyseiseen hauvaan :o En varmaan adoptoi koiria niin usein... Köhköh.

  Hauskaa, että Elliotilla ja Emmalla on ainakin yksi eroavaisuus jo nyt, ehkä niitä tulee vielä lisää iän myötä... Olivekin on jotenkin ylhäisen näköinen hieman alaispäinkääntyvine suupielineen. Barnettit taitavat suunnitella Evergreenin valloittamista lapsineen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin saa luvan kanssa iloita varkauksista ja tulipaloista! Totta, kyllä Barnettit osaltaan ovat Evergreeniä eteenpäin viemässä. Averyssa on totta kyllä jotain ylhäistä, taitaa johtua Maryn perimästä. Minäkään en muista Syrupia aiemmin nähneeni, mutta toisaalta tämä on minullakin ensimmäinen kerta kun koiran adoptoin :D Barnetteilla olisi kyllä hyvä sauma kaapata valta Evergreenissä.. jos siellä nyt ylipäänsä kukaan hallitsisi :D Kiitoksia kommentista!

   Poista
 3. Eikä Barnetteillehan siunaantuu kunnon suurperhe! Mutta on ne muksut vaan suloisia, Olivesta varsinkin varttui kaunis nuori neiti, vaikka taaperoikä olikin erittäin... lupaava :D
  Taitaa ollakin niin, että - sukupuoliroolit sikseen - Mary on Barnettien perheen pää :D tai ainakin se korjaaja
  Pikkuinen Siirappi taitaa olla jo vanha koiraherra(?), on sekin kyllä tuitui :3
  Siirrypä kommentoimaan vielä väliin jääneitä osia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, harvoin tulee hankittua simeille kahta/kolmea lasta enempää, joten ihan hauskaa vaihtelua. Kyllä, voin luvata että Olive senkun kaunsituu vanhetessaan. Mary on kyllä jotenkin sellainen nainen joka ei jää nuolemaan näppejään :D Kiitoksia kommentista!

   Poista