sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Evergreen 3.3 - Evans

Osa 3.3
¤¤¤¤Uutta verta kaupunkiin! Tässä näemme Maxwell Evansin josta en tietenkään muistanut ottaa tämän parempaa kuvaa.
Maxwell muutti osoitteeseen 1 B Daffodil Street (oikeanpuoleinen ovi). Tällä hetkellä Evergreenin ainoa vuokra-asunto. Ihan ite kuulkaa väsäsin ja sen kyllä huomaa.

Naapurissa asui hieman omalaatuinen Coby, joka kulutti päivänsä lähinnä lintuja bongaillen ja perhosia keräillen.

Maxwell sai töitä tarjoilijana Ross Barnettin Judgemental-ravintolasta ja ystävystyi heti työkaverinsa Jasminen kanssa.En väitä, että tällä kuvalla olisi mitään tarkoitusta, sanon vain kaksi sanaa: Calvin Klein.What are the odds!Maxwell iski silmänsä Mindy-nimiseen räväkkään naiseen.Ujot simit on flirttaillessa niin söpöjä!Maxwell vei Mindyn romanttisesti treffeille omalle työpaikallaan. Homma ei ihan toiminut, koska vain Jasmine oli työntekijöistä paikalla.Noin minäkin varmaan reagoisin, jos sanottaisiin, että "ihan mukavaa".Ilmeisesti Mindy olisi halunnut jatkaa iltaa vielä. Tai sitten muuten vaan tykkää hengitellä toisten niskaan.


Jotain Maxwell oli kai tehnyt oikein, kun Mindy otti tavakseen hengailla Maxwellin luona.


Ilta sai jännittävän käänteen.
Seuraaville treffeille mentiin luonnollisesti Grantien kukkakauppaan. Ja kyllä saivat kylän muijat juoruttavaa.Kukkien tuoksusta huumaantuneena Maxwell päätti jopa kosia Mindya. (Mindyä?)Mindy muutti taloon ja sai pitää työnsä, koska Judgemental ansaitsi avoimen työpaikan ravintola-alalle noustuaan tasolle 5.

Pientä muodonmuutosta nyt on aina hyvä tehdä, Mindystä tuli entistä kauniimpi.

Calvin. Klein.Naapurin Coby jatkaa entiseen malliin.

Mindyllä on varsinainen putki päällä!

Ei muuta kuin lisää taitoja opettelemaan.Maxwell ja Mindy päättivät pitää oikein kunnon hääjuhlat, ja paikalle saapui koko tuttu jengi.


Juhlat olivat kaikin puolin onnistuneet.

Siis kaikkien muiden paitsi Cobyn mielestä ._.


Loppuun huima cliffhanger: johtuuko Mindyn pahoinvointi raskaudesta vai pilaantuneista muroista!? Se selviää ensi osassa.

¤¤¤¤

• Simejä: 9
• Sim-kerroin: 2
• Asukasmäärä: 18
• Kotitaloudet: 3
• Yhteisötontit: 2

¤¤¤¤

8 kommenttia:

 1. Maxwell on aika söppänä, saavat varmasti suloisia lapsia :D Tykkään näistä rennoista osista, vaikka en oikein osaa kommentoida :p
  Jatkoa kuitenkin odotan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin onnistuin luomaan simin joka ei näytä ihan peruspertsalta! Eipä näissä ole paljoa tekstiäkään, joten lyhyetkin kommentit ovat mitä tervetulleimpia! :)

   Poista
 2. Calvin Klein :D Oikein.
  Jee, hyvä Maxwell! Sait jo ensimmäisen viikon aikana vaimon, ja nyt on lapsikin tuloillaan! Niin sitä pitää (y)

  Mukava osa, jatkoa jään odottamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :D Maxwellin aloitus oli varsin ansiokas! Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 3. Jotenkin nimestä nimestä Mazwell tulee itselleni aina mieleen se Don't Starve -peli (All's well that's Maxwell!) mutta asiaan :D
  En ole tainnut koskaan itse rakentaa vuokra-asuntoa, en jaksa näpräillä sen tontinmuuttokoodin kanssa. Ja olen samaa mieltä ujojen simien flirttailusta, suloista <3 Kyllä Mindyllä taisi olla enemmänkin kuin vain "ihan kivaa" jos tämä kerran tuppasi kyllään useamminkin ;D

  Antoikohan Max Mindylleen perinteisen tusinan ruusuja kun kerran kukkakaupassa oltiin? Sitten se varmaan tepsi kun nainen suostui kosintaan ;) Enpä muistanutkaan tuota työpaikkojen ansaitsemispuolta BaCCista, nytpä tuli muisteltua. Hyvä Mindylle, kun kerran napsii ylennyksiä sun muuta :D Varsin suloinenkin Mindy on - pian kai päästään näkemään, perityykä sekä Maxin että Mindyn suloisuus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :D Nojoo, kyllä se aika väsäämistä on koodeineen päivineen. Ehkä pienoinen understatement Mindyltä tuo, tai sitten hän ei vähästä hetkahda :D Jaa, muistaakseni ruusuja sieltä nimenomaan ostin, onhan se nyt tuettava (omaa) yritystä. Kyllä, voinen luvata että Mindyn ja Maxwellin geenisekoitus on varsin söpöinen!

   Poista
 4. Uuh, uutta verta kaupunkiin! Maxwellhan vaikuttaa varsin mukavalta herrasmieheltä vaimoineen, toivottavasti luvassa on myöskin pikku-Evanseja!
  Harvoin on noin tapahtumarikkaat treffit millään pariskunnalla tulipaloja, työpaikkoja ja kosintoja kukkakaupoissa, oh my! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Evansit taisivat tosiaan tehdä ennätyksen treffien tapahtumarikkaudessa :D Kiitos kommentista! :)

   Poista