keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

HRG Humppila - Osa 9. Kimppakämppä

Taas olisi osaa Humppiloille :P Olisihan minulla pari muutakin tarinaa, mutta... Lupaan, että seuraavaksi saan E&M:n osan valmiiksi ja sen jälkeen päivittelen Ziazaneja.

¤¤¤¤¤¤¤¤

Yliopistolla, Talvikki:Talvikki oli muuttanut asumaan opiskelija-asuntoon yhdessä parhaan kaverinsa Mirandan kanssa.Talvikki valitsi pääaineekseen taloustieteen ja Miranda psykologian.
Yliopiston todellinen luonne tuli tytöille pian selväksi. Aikaa ei opiskelun ohella paljon muuhun jäänytkään. Talvikkia ei tosin näytä haittaavan...Voi olla, että olen väärässä, mutta luulisi sohvan jossain määrin haittaavan näkyvyyttä.Romantiikannälkäinen Miranda päätti ottaa ilon irti siitä, että asuntolassa asui paljon miespuolista väkeä.Asuntoloiden ah niin ammattitaitoinen henkilökunta. Harmi kyllä keittäjä säilyi hengissä.Eivätkä muut asukkaat ynnä ympäriinsä juoksentelevat lehmämaskotit osoittautuneet sen hyödyllisemmiksi.Kaikki pitää tehdä itte.Rock-tähteydestä haaveileva Talvikki teki pieniä soittokeikkoja yliopiston amfiteatterilla ja onnistui hankkimaan soitollaan rahaakin.Miranda oli jo unohtanut tuttavuutensa irokeesijätkän kanssa ja iski seuraavaksi silmänsä rokahtavaan Kaihin. Kolmiodraaman ainekset valmiina.Siinä ne kuitenkin istuu sulassa sovussa. Little did these dudes know...Ja näin on ensimmäinen vuosi saatu päätökseen!

¤¤¤¤

Kotona:Katos hitto, tuli kirjoitettua menestysromaani.Eevert oli jäänyt eläkkeelle ja yritti epätoivoisesti saada kituvia tomaatteja takaisin elävien kirjoihin.


Jaaha. Satuinpa vilkaisemaan keittiöön, ja täällä se herra tyynesti vetelee tuoremehua kello kymmeneltä keskiviikkoaamuna -.-Oho, no mistäs hyvästä? Tai eipä sen niin väliä.Ja sitä on taas käytetty salaa kaukoputkea. Mahtaa olla tehokas vehje, kun kerta Kreiviä on tirkistelty Veronalaan asti...Lempi is on fire!Ylennyksen kunniaksi vein tytön shoppailemaan.Sigmundin eka suukko.Harmi, että Karoliina on mun oma simi, ei voi naittaa tähän perheeseen.Kreivi valitsi jälleen osuvan ajankohdan vierailulleen. Jättäisittekö nyt sen kaukoputken rauhaan!Perheeseen otettiin pieni koiranpentu nimeltä Suski. ♥Eevert varsinkin oli ihan Suskin lumoissa!Eevert knows how to cockblock his sons. Tässä tilanteessa on jotain tuttua...Jep, nyt muistankin.No niin, Eevertistä huolimatta Reidar ja Mira-niminen tyttö saivat lopulta vaihdettua ensisuudelmansa rauhassa.Humppilan pojat näyttää mallia.Ja tämä kuva oli otettu, koska..?Reidar, sinäkin? Senkin hormonihuuruiset teinit, lopettakaa se tirkistely!Tomaatit kuolivat, mutta Eevert päätti ryhtyä viljelemään vihanneksia toden teolla.Puutarhanhoidosta innostunut Eevert päätti hakea jäseneksi puutarhakerhoon.Ainoa roska, jonka nään lojumassa täällä olet sinä.Maisemointi in my ass..Ei ole kotiin tulemista enää tollasilla papereilla. Voit heittää hyvästit sille stipendille! Olisit enemmän niin kuin veljes. Kehtaat vielä virnuilla päälle! Mokoma finninaama.Oijoi, miten nätti tyttö Suskista kasvoi!Koska tää kuva on ihana ja koska toi keppi on yhtä pitkä kuin Suski. ♥Viimeinen illallinen ennen kuin pojat lähtevät opiskelemaan. Sekä Reidar että Sigmund saivat kuin saivatkin stipendit hyvistä arvosanoista, ja Reidar vielä luovuuspisteistä.

¤¤¤¤

Yliopistolla, Talvikki:Eräänä iltana Talvikki oli soittamassa baarissa ja hänen seuraansa liittyi hyvännäköinen mies.Keikan jälkeen Talvikki päätti ryhtyä toimeen.Talvikki ja Toni tekivät lähempää tuttavuutta ja viihtyivät hyvin toistensa seurassa.Toni söpöine kasvoineen söpösteli vielä lisää tuomalla Talvikille ruusun illan jälkeen.Rokki-Kaille on käynyt jotain :o Lisäksi friendly reminder että noinkin voi tanssia :))Talvikki harjoitteli hurmaustaitojaan karismapisteitä kartuttaakseen. Ettei vain olisi ollut jotain taka-ajatuksia mukana...Talvikki ja Toni tapasivat vielä uudestaan, vaikkei suhde edennytkään erityisen nopeasti.


*explicit content* Miranda päätti koetella onneaan vielä kolmannen miehen kanssa.

Harmi vain, että Rokki-Kai sattui huoneeseen juuri samalla hetkellä.Harmi myös, että kun Miranda yritti lepytellä Kaita, hän jäi kiinni kahdelle muulle poikaystävälleen. Tämä oli vähän tällainen käänteinen "kaksi kärpästä yhdellä iskulla". (Ja kyllä, Mirandalla on pakkomielle alusvaatteissa kekkaloimiseen.)Tässä iloinen jonglööraava Talvikki, joka on läpäissyt kaksi ensimmäistä opiskeluvuottaan.

¤¤¤¤

Yliopistolla, pojat:
Reidar ja Sigmund, sekä serkkutyöt Eeva ja Ruusa Humppila.Serkuksilla oli sen verran stipendirahoja, että he päättivät muuttaa kimppakämppään asuntolan sijaan.Herranjestas, Sigmund, please! Veljes on syömässä!Matching twin pajamas! Ei, tässä talossa ei tehdä muuta kuin syödään.

Onkohan nyt ihan hyvä idea? Fine, turha syyttää minua sitten kun räkätauti iskee.Simssiä pelaamassa, vaikka pitäisi opiskella? Pata kattilaa soimaa.
Aivan niin Ruusa, se on kirja!


On aika näiden lanien.Oman asunnon huonot puolet, part I. Ei sillä että asuntoloissakaan kukaan muu ikinä siivoaisi.Oman asunnon huonot puolet, part II. Sisustamisen jälkeen ei tosiaan jäänyt käteen kuin.. vajaa kolmekyppiä..Kyllähän tässä talossa opiskellaan sittenkin! Reidarin pääaine on teatteritaide, Sigmundin historia, Eevalla filosofia ja Ruusalla kirjallisuus.Current mood, loppukokeet lähestyy.
Saavutus sinänsä, että kaikki pääsivät läpi, joskaan ei kovin kehuttavin arvosanoin. Näyttää ihan siltä, kuin Reidar taputtaisi veljensä päätä tässä :DThat's it, you fight that bitch, fight until it's dead!

Sarjassamme ei-toivotut vieraat.Yhtäkkiä keittiömme on täynnä porukkaa :oEeva ajautui sivummalle erään Timppa-nimisen kanssa..Mikä teitä vaivaa, yläkerrassa on kaksi täysin toimivaa suihkua? Toisaalta, en minä pane pahakseni :)))

Jaa... Selvä?

Ylpeä lopputyönsä tehnyt.

Eevan ja Timpan suhde syvenee ♥

Tuliko kiire? No oliko pakko ottaa pastakulho mukaan?Ja näin! Myös Sigmund pääsi ekan vuoden läpi, mutta unohdin ottaa siitä läpäisin-ekan-vuoden-kuvan.

Seurueemme päätti järjestää pienet pirskeet tokan vuoden kunniaksi. Näihin riehakkaisiin tunnelmiin päättäkäämme tämä osa!

¤¤¤¤

Perijä-äänestys! 

Aika päättää, kuka on kolmannen sukupolven perijä! Äänestys löytyy sivupalkista sivun yläosasta.

1.) Talvikki


2.) Reidar (kyllä sillä on housut jalassa)


3.) Sigmund

Äänestelkää ja kommentoikaa. Tämän superpitkän osan myötä hyvää ja lämmintä kesää! :)

8 kommenttia:

 1. Mukava ja hauska osa jälleen :D
  Sigmund on jotenkin niin huvittava persoona xD
  Serkusten elämä yliopistolla näyttää olevan aika vilkasta. Ovet lukkoon, niin ei kutsumattomat vieraat pääse sisälle :D
  Jatkoa jään odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Kyllä vaan, yliopistolla aina sattuu ja tapahtuu! Jatkoa tulossa :)

   Poista
 2. Voi Mirandaa mieskuvioineen :D ehkä ei olisi kanttinut hankkia niitä ihailijoita saman katon alta, hmm...
  Eevert like father like son cockblockaus :'D Ja voi herranisä toi ruokailukuva kun kaikki tavara lentää mihin sattuu D:D:D
  Talvikki ja Toni on niin söpsöjä yhdessä :3 tosin, en tiedä kuinka hyvin niiden geenit pelaa yhteen tavoitteen "hävitä rumat geenit" kanssa, oman kokemuksen perusteella ne pikemminkin luo niitä vaan lisää :'D
  Ja Eeva ja Timppa! voi niitä :3
  ihme touhua kun toimiva suihku kerta on niin sitten käydään pesusienipesulla lavuaarissa _kaikkien nähtävillä_ o.O onkohan Humppilan kaksosissa vähän exhibitionistin vikaa ;D
  http://i1098.photobucket.com/albums/g368/GrePix/GPCM/ScreenShot133_zpseol6jywx.jpg multa kesti ihan tuhottoman kauan tajuta, mitä tässä tapahtuu ja auttamaton naurukohtaus kun vihdoin tajusin :''D
  Näillähän on vauhdikasta menoa - as always :D jätin ääneni Reidarille, vaikka yleensä mulla on jännästi taipumus äänestää naispuolisia...
  Anyways, uutta osaa odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Mirandalla on vielä hiomisen varaa siinä salailu-osiossa. Humppilan miehet ne osaa :D Haha, saapa nähdä päätyykö Talvikki Tonin kanssa, ja tuleeko jälkikasvua.. Tuleepa ainakin ävhän haastetta lisää :D Niin, itsekin ihmettelin tätä viehtymystä pesusieniin :o Hetken kesti minullakin tajuta, mikä tuossa tilanteessa oli homman nimi :D Kiitoksia kommentista! :3

   Poista
 3. Hahaha, romantiikkasimien suhdekuviot on kyllä aina oma haasteensa, eritoten jos draaman kaikki osapuolet asuvat saman katon alla :D Nyt täytyy Mirandan aloittaa rakastajien keräily alusta.
  Oi, Talvikki on kaunis ♥ äänestin häntä perijäksi. Hänellä näyttäisi olevan sulhoehdokaskin jo valmiina! Nams.
  Voi Eevert. Täytyyhän isän katsoa, etteivät omat pojat pistä ketään tyttöä epähuomiossa paksuksi :D Suutelemalla... köh köh.
  Eeva ja Timppa ♥ Timpassa on tosin aika lailla Benjamin Lohelan näköä, ehkä se on Benkun poika? :D ovat ne kyllä söpö pari joka tapauksessa.
  Koko katras näyttää elelevän oikein mukavasti ja sopuisasti. Odotan innolla jatkoa ja perijäkisan ratkeamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirandalle suotakoon pieni huvitteku opiskelun ohella :D Talvikki on kyllä ihmeen nätti, ei se lapsena tollanen ollut.. Itse en osaa yhtään valita suosikkiani, mutta onneksi se ei olekana minun hommani :P Kyllä, isoveli (tässä tapuksessa kylläkin isä) valvoo. Eeva ja Timppa on kyllä minustakin jotenkin tosi sulosia :3 Totta muuten, joku salattu sukulaisuussuhde niillä varmaan on.. :D Minäkin jännitän perijäkisan tuloksia :o Kiitos paljon kommentista! :)

   Poista
 4. Mirandan kolmiodraama vaikuttaa kieltämättä - mielenkiintoiselta, pitää vain olla varovainen jos molemmat kinnostuksen kohteet asuvat samassa asuntolassa :D Lempin romaanit tuottavat näköjään yhä rahaa - vaikka eivät Humppilat rahapulassa ennekään olleet, veikkaisin? ;) Ja tuo "kello kymmeneltä keskiviikkoaamuna yhä keittiössä" vaikuttaa pahasti miun pian alkavalta syksyltä :"D Voi Sigmundia, kun ei tyttöystäväkään taida olla pysyvänlainen. Tämä kuva oli kyllä varsin osuva:
  http://s1098.photobucket.com/user/GrePix/media/GPCM/ScreenShot058_zpsun557psn.jpg.html
  "Katso nyt, taas toi on tossa."
  Ja Suski on varsin suloinen perheenlisäys :3

  Ah, ihanat puutarhakerhon jäsenet :D (Omassa pelissäni yritän epätoivoisesti kaapata niitä perheisiin, että saisi vähän uusia naamoja paikalle :p)
  Talvikin deitti ei tosiaankaan ole lainkaan pahan näköinen :) Ja voi Mirandaa, niin siinä käy kun kaikki pojat ovat samasta asuntolasta :D
  Mukavaa että Eeva ja Ruusa pääsivät samaan kämpään poikien kanssa, näkee vähän muitakin sukulaisia. Ja myönnän minäkin syyllistyneeni samaan kuin Sigmund :D *nytkinpitäisityhjentäätiskikonettaköhköh*
  Menin mokomo näköjään myöhästymään perijä-äänestyksestä, mutta saapahan jännätä tuloksia yhtä lailla ;) (Olisin varmaan äänestänyt Talvikkia :D)
  Mutta tämä herääminen on näköjään huomattavasti helpompaa, kun on samalla jotain hyvää luettavaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa että kommentoit vanhoihinkin osiin! :) Juu kyllä ei Humppiloilla ole pahemmin rahasta puutetta ;D Jännää että eka sukupolvi on aina sellaista kituuttamista ja sitten yhtäkkiä onkin kartanot (no jaa) ja kaikki hienodet.. Toi kuva oli kyl kieltämättä aika osuva :D Tämä oli niitä harvoja kertoja kun edes hain puutarhakerhoon, koska yleensä en vain viitsi vaivautua :D Niinpä, ei mikään yllätys tuo Mirandan juttu.. Saapa nähä kenen kanssa Talvikki päätyy yhteen. Ajattelin, että Antonion lapsiakin olisi kiva näyttää enemmän, ja kun yleensä tyrkkään opiskelijat asuntoloihin, niin he saivat nyt ihan oman kämpän. Kiitos paljon kommentista! :)

   Poista