sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

HRG Humppila - Osa 13. Kartanon kaunottaret

Välillä vihaan itseäni näiden osien nimien takia...

¤¤¤¤¤¤¤¤

Täällähän se talonväki istuukin aamiaispöydässä.
Miksi otan aina hirveän paljon puutarhanhoitoon liittyviä kuvia? Ehkä yritän jotenkin todistella, että simini tekevät kaikkea hyödyllistä ja järkevää vaikkeivät tee.

Ihan vain pieni muistutus Suskin olemassaolosta ja ihanuudesta!


Orvokki sopii hyvin talon sävyihin. Ehkä vähän liiankin hyvin."Voisitko pliis katsoa sitä tietä?"No, Kirsikka, mitäs täältä löytyy?
Kirsikka: *vaivaantunutta ranteiden pyörittelyä*Kirsikan kaveri Karoliinahan oli Sigmund-sedän tyttöystävä joskus miljoona osaa sitten, mikä ei ole yhtään outoa. Kertoo ehkä jotain siitä, miten paljon jaksan muilla perheilläni pelata...Kirsikka on näköjään perinyt äitinsä mieltymyksen mehuun.*vaivaantunutta ranteiden pyörittelyä* No, koska tälle pottatukkapojalle eivä treffit kelvanneet, Orvokki päätti lähteä yksin Siniperän sykkeeseen.Kaupan kassalta löytyikin söpö poika, ja Orvokki otti käyttöön parhaan flirtti-ilmeensä.Ilmeisesti se tehosi kassa-Remukkaan, joka oli aivan myyty.Muitakin potentiaalisia poikaystäväehdokkaita löytyi, joskin joillekin jäi epäselväksi, missä Orvokin silmät olivat ja missä eivät.Talvikki pääsi uransa huipulle!En ole mikään asiantuntija, mutta jos aikoo korjata cd-soittimen, auttaako volyyminappulan kääntely ruuvimeisselillä?
Kirsikka on niin söpö!
Talvikki oli iltaisin töissä, joten tytöt saivat kavereineen koko talon käyttöönsä.Suski omi vierashuoneen itselleen.
Orvokki innostui pianonsoitosta ja Kirsikka maalaamisesta luovuusstipendien kiilto silmissään.
Kassapoika ei treffeistä innostunut, mutta tällä kertaa pottatukkapoika suostui lähtemään. Ota näistä selvää nyt sitte.Isosetä Antoniohan se sieltä pelmahti paikalle treffejä häiriköimään.
Kukapa voisi tuollaista tuijotusta vastustaa.Ilmeisesti ei tämä poika ainakaan. Jotenkin niin klassista Humppilaa, että joku kolmas pyörä sählää vieressä, kun toiset yrittivät ensisuudelmaa.Näitä kavereita, jotka pyörii talossa aina ._.Voi beibi! Nyt sillä tuli haava sormeen. Voiko olla enää söpömpää.Poika (melko suurella todennäköisyydellä Atro nimeltään) tuli tuomaan ruusukimppua, mutta tajusi viime hetkellä, että ele heikentäisi hänen katu-uskottavuuttaan, ja päätti jättää tuomatta.


Mutta ei sen niin väliä, Orvokillakin oli jo ihan toiset päiväunien kohteet.Mammonatavoitteisena Reippaana tyttönä Kirsikka etsi itselleen töitä, vaikkei Humppiloiden rahatilanne sitä varsinaisesti vaatinutkaan.Koko ajan saa tätäkin olla pesemässä.Talvikilla on puolestaan ihan omat kuviot.aws ._.

On ne ahkeria!


Kirsikkakin näyttää keinot tietävän.

Missä ovat kaikki satunnaiset koriste-esineet ja uudet tuttavuudet, joita patikkaretkiltä yleensä tarttuu mukaan?Puutarhanhoitokuvien lisäksi on nämä korjaamiskuvat. Ihan niin kuin tämäkin nyt olisi hirveän mielenkiintoista. ._. Kirsikalle on jostain kumman syystä noita mekaniikkapisteitä siunaantunut, olisiko se sitten myös mekaniikkastipendin paikka..


Voi konsolipelit! Se tuntuu aina hyvältä idealta silloin kun sen ostaa, ja aina saa katua myöhemmin, kun simit eivät enää muuta teekään.


Vähän tuntuu, ettei noita paprikoita enää juttelukaan pelasta.Niin sitä pitää Kirsikka! Näköjään hän jatkaa Humppilan pitkää perinnettä olla erittäin innostunut ylennyksistä.Ja taas taitopisteitä opiskelemaan! Ei ihan tunnu tuo tanssiminen kolahtavan, mutta yritäs nyt sinnitellä.Minusta on aina niin mukavaa saada koko perhe syömään samaan aikaan (mitä ei tapahdu kovinkaan usein).Kirsikan huonetta ei kai ole vielä ole näytettykään. Olen niin heikkona kaikkiin tuollaisiin verhosysteemeihin ja hörsykkeisiin ._."Why Lord, why?"


No löytyiskö täältä se selitys?
Suskin tuli aika lähteä, voih!
Orvokki lupautui tekemään pikkusiskon läksyt, eikä ole ilmeestä päätellen itsekään ihan varma että miksi.Näköjään kuitenkin kannatti, koska Kirsikka sai töissä ylennyksen ja pääsi uransa huipulle! Täytyy sanoa, että kyllä noi teinien palkat on sitten säälittävät.

Ei taas! Eikö ikinä mitään muuta, aina niitä pirun nokkosia!

Tytöt lähtivät lauantain viettoon!Pure gold.

Kirsikka, hei.. Nyt vilkkuu silmä kyllä siihen malliin, että annapa olla.Jaaha, täällä on emäntä itsekin lauantai-illan vietossa.Herramunvereni! 48 tonnia! Oli pakko ottaa kuva, kun ette olisi muuten uskoneet kumminkaan.Olen ehkä sanonut tämän aikaisemminkin, mutta kyllä sims-syksy on kaunis!Mahtavaa. Jos ei nokkosia, niin ampiaisia sitten.


Kirsikkakin sai ensisuudelmansa, missäpä muualla kuin hämyisesä yökerhossa.


Stipendisaaliin kera tytöt suuntaavat kohti yliopistoa!(K18-materiaalia!) Miksi en ole yllättynyt siitä, että Talvikki katsoo parhaaksi olla käyttämättä uimapukua?

¤¤¤¤

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ensi kerralla luvassa villiä opiskelijaelämää!

8 kommenttia:

 1. Oih, kuten itsekin tuolla totesit, Kirsikka on kyllä söpö ♥ Olisko siinä perijämatskua ;) Orvokki tunnollisena tyttönä tekee vielä siskonkin läksyt haha :D Itse olen niin perfektionisti pelaaja, etten ole koskaan saanut noita "Pomoni sanoi että voin tehdä hänelle osa-aikatöitä vain sillä ehdolla, että työ ei häiritse opiskelua" -ilmoituksia. Jännittävää oppia tätä kautta jotain ihan uutta simsistä :D
  Voi Suski </3 Lepäile rauhassa pikselikoirien taivaassa ;(
  Talvikki elelee omaa elämäänsä siellä mukavasti temmeltäen. Kuka sitä nyt uikkaria oman kotinsa poreammeessa tarvitsee, häh :D

  Ihana osa jälleen, jään innolla odottamaan, mitä yliopisto tuo Orvokille ja Kirsikalle tullessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! :3 En halua suosia kumpaakaan (varsinkin kun ovat niin samanäköisiä) mutta ei Kiriskka huono vaihtoehto olisi ;) Minäkin olen yleensä niin tunnollinen, että kaikilla simeillä on kympit todistuksessa! Mutta vaihtelun vuoksi yritän välillä pelata vähän "huonommin", ettei kaikki olisikaan aina uran huipulla kultavuosipäivää viettämässä :D Simssi on kyllä siitä ihana peli, että vaikka on pelannut monta vuotta, niin aina tule evastaan jotain uutta :D No totta, miksi turhaan laittaa uikkaria kun ilmankin pärjää! Kiitoksia kovasti kommentista! :>

   Poista
 2. Kirsikka ja Orvokki ovat kyllä molemmat tosi nättejä. Mielenkiinnolla odotan, miten tyttöjen yliopisto elämä lähtee sujumaan. Ehkä Kirsikka jaksaisi siellä panostaa hieman enemmän opiskeluun :)
  Talvikilla näköjään menee ihan hyvn, elelee mukavasti.

  Jäänpä jatkoa odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, taitaa tulla tiukka perijäkisa! Saas nähdä, Kirsikalla ei ole kovin vahva pohja, mutta ehkä mammonatavoite motivoi opiskeluun ;D Talvikki on varsin pirteä vanhus kieltämättä! Kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Oo, mistäs on ladattu tuo otsikkokuvan sormustinkukka? Muistan aina välillä, että Maxis Matchia etsiessäni en juurikaan kiinnitä huomiota mihinkään muuhun kuin vatteisiin ja simien puutarhat saavat sitten selvitä niillä muutamilla valmisrehuilla :D

  Voi Kirsikka, tiedän tunteen :D Kyllä ne läksyt ehtii myöhemminkin, vanhemmalla iällä vaikka *viheltelee viattomana*. Ja Orvokin poikaystäväehdokkailla on varsinainen hiustyylikokoelma - kenetköhän tyttö aikoo mukaansa napata? Ja pidin jotenkin tästä kuvasta:
  http://s1098.photobucket.com/user/GrePix/media/GPCM/Sims2EP8%202017-03-11%2022-04-42-22_zpsrs0whdg6.png.html
  Talvikilla on jotenkin hieno tausta ja oranssi ja vaaleanpunainen sopivat hyvin yhteen ;)
  Kirsikka on selvästi perinteiden lapsi :"D Ja osaa sekoittaa korttipakkaa varsin kadehdittavasti.
  Suskia ei sitten Humppiloilla enää nähdäkään, höh :(

  Mutta sitä villiä opiskelijaelämää odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni tuo on Parsimoniouksesta, mutta täytyy tarkistaa! Pistän kysyttyihin ladattuihin :) Minunkin lataamiset keskittyy pääosin (naisten) vaatteisiin ja hiuksiin, ja kaikkea muuta onkin sitten aina liian vähän :D

   Minäkin samaistun Kirsikkaan jotenkin.. Orvokkiin ilmeisesti vetoa komea tukka :D Tykkäsin itsekin tosi paljon tuosta kuvasta, yritin siitä otsikkokuvaa, mutta teksti ei näkyny kunnolla :/ Kirsikka on jotnekin niin Humppila! On Orvokkikin toisaalta. Villiä (enemmän tai vähemmän) näiden opiskelsuta HUmppilat tuntien varmsti tulee! ;D Kiitos kommentista! C:

   Poista
 4. Olenpas taas ajoissa liikkeellä :D No, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niinhän se meni?
  Sigmundin aataminaikainen tyttöystävä on tainnut sitten löytää nuoruuden lähteen :'D hyvin säilynyt likka...
  Orvokin miesseikkailut kylillä :'D kylläpäs Siniperästä löytyy herrasmiehiä vieläkin :D plus "Ei se nyt oikein sovi." on varmaan huonoin treffikieltäytyminen minkä oon eläissäni kuullut :D ja voi ihana kun Orvokin ensimmäistä suudelmaa pääsi todistamaan muuan nainen ilman minkäänlaista hienotunteisuutta :D
  Arto vaan "päätti jättää kukat tuomatta" nauroin enemmän kun ois tarpeen :'D
  Suski, eii! :( rip in pieces eikun siis
  Voi, oon jo näköjään unohtanu simsistä asioita, kun tuli ihan kauhee Vuodenajat-nostalgia noista syksykuvista ;__; tahtoo pelaamaan...!
  Varsin vauhdikas osa, siirrynpä lukemaan seuraavia osia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakana haittaa, kiitos kommentista joka tapauskessa! Huomasin itsekin etten ole päivittänyt Humppiloita vajaaseen vuoteen! :D

   Poista