tiistai 28. helmikuuta 2017

Ziazan - Osa 16. Häämatka

Herra mun vereni, se on kohta maaliskuu, enkä ole julkaissut vielä mitään tänä vuonna! Nyt olisi kuitenkin osa Ziazaneja tarjolla.

¤¤¤¤
¤¤¤¤Eurwyn pääsi joukon jatkoksi perijäseinälle.


Ziazaneilla vietettiin Eurwynin ja Viivin häitä.Cressida oli kutsuttu ja Eriskin oli päässyt yliopistolta juhlimaan veljensä häitä.
Juhlat sujuivat perinteisin kuvioin.Viivi pääsi tutustumaan paremmin miehensä sisaruksiin.Alpertin ja Eurwynin exät Ira ja Siiri-Matilda hämmensivät näyttävillä tanssimuuveillaan.


Juhlat päättyivät Alpertin koskettavaan maljapuheeseen.


Häiden jälkeen tuore aviopari lähti häämatkalle Kolmijärvelle.

¤¤¤¤
Kotona Zelenka ja Zukra olivat kasvaneet aikuisiksi kissoiksi.

Poliisina työskentelevä Viivi toivoi pääsevänsä jonain päivänä lainvalvontauran huipulle.

Alpertti puolestaan huhki kasvimaan kimpussa, mikä ei aina ollut täysin kivutonta.Komea puutarha Ziazaneilla olikin, etenkin appelsiinipuut tuntuivat kukoistavan oranssin sukupolven kunniaksi.Kuherruskuukaudella oli seurauksensa, Viivi huomasi nimittäin pian olevansa raskaana.Albinakin vanheni, vaikka tuntuu, että vastahan se eilen oli ihan pieni pentu!Raskausaika kului nopeasti, ja pian Viivin synnytys käynnistyikin, missäpä muuallakaan kuin kylppärissä.Yllättäen perheeseen syntyikin kaksostytöt!Ainakaan identtisiä tytöt eivät olleet, sillä erisävyisten ihojen lisäksi Donia on perinyt äitinsä vihreät silmät, kun taas Kionan harmaat silmät ovat kaiketi peräisin kauempaa suvusta (en kyllä saa päähäni, että keneltä..)

[Donia = ruskea nainen, Irlannin gaeli]
[Kiona = ruskeat vuoret, Pohjois-Amerikan intiaanit]Alpertti pääsi virkistämään muistiaan lastenhoidon suhteen, ja sehän sujui kuin vanhalta tekijältä.
Zelenka sai jäädä taloon, joten Alpertti päätti kaupata Zukran heilalleen Iralle.Talon kissat, elävät ja kuolleet, pitivät kuitenkin huolen siitä, ettei niitä unohdettu.Viivillä oli asenne kohdallaan!
Vauva-aika kului siivillä! Donia ja Kiona viettivät synttäreitään pian.Tällaisia tytöistä kasvoi, heissä on kivasti eri näköä!
Hyvin kaksoset myös keskenään viihtyivät.Albinasta ei ollut iän myötä yhtään säyseämpi, vaan kissarouva oli säilyttänyt kipakan luonteensa.Taaperoiden arki kului taitoja opetellessa, ja Eurwynillä olikin kävely- ja puheopetukselle aikaa, kun hän ei käynyt töissä.Viivikin ehti aina silloin tällöin tyttöjen kanssa leikkimään.

Viivi opiskeli ahkerasti taitopisteitä ylennyksiä varten, hän todella halusi edetä urallaan.Albina ei ollut Doniasta ja Kionasta ihan niin innoissaan, kuin mitä tytöt olivat siitä.On se hyvä, että tässä talossa on siivooja, että on siistiä. 
Kyseisen siivoojan aika taisikin kulua vähän muuhun.Niin se taaperoikäkin hurahti ohitse.

Kionassa on ehkä enemmän Eurwynin näköä, kun taas Donia muistuttaa Viiviä.Tytöt olivat luonnollisesti parhaita kaveruksia keskenään.Viivi eteni urallaan nopeasti.Albina piti Zelenka-tyttärensä kurissa ja nuhteessa.Kaksosten ensimmäinen koulupäivä koitti, mutta todistukset eivät olleet aivan odotusten mukaiset.Kiona pyyhki pölyjä talon vanhasta pianosta, jota kukaan ei ollutkaan pahemmin soitellut pariin sukupolveen.Harvoja hetkiä, kun koko perhe osui samaan aikaan ruokapöydän ääreen.Viivi löysi itsensä tekemästä tuttavuutta vessanpöntön kanssa. Olisiko pian perheenlisäystä odotettavissa?

¤¤¤¤

10 kommenttia:

 1. Ehkä se on tuo oranssi väri, mutta tämä sukupolvi on niin mukavan pirtsakka! Viivi oli kaunis morsian kukkaseppeleineen kaikkineen. Kaksoset ovat suloisia kumpikin, millaisiakohan kaunottaria heistä vielä kasvaakaan? Haha Alpertti vokottelemassa taloudenhoitajatarta, ei ihme, ettei tällä jää aikaa siivoamiseen :D Mukava osanen, kiitoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on kivaa vaihtelua, on ollut niin synkkää edellisen sukupolven kanssa :D Panostin oikein kerrankin häälookkiin (lue: hankin ton kukkaseppeleen). Aika lupaavalta näyttää tyttöjen kohdalla, saapa nähdä mitä sieltä on oikein luvassa, jännää! Kiitos sulle kommentista :)

   Poista
 2. Hyvä osa jälleen kerran :) Tytöt ovat molemmat oikein sööttejä.
  Ei ihme, ettei siivooja saa tehtyä töitään, jos Alpertti vie kaiken tämän ajan :D
  Jatkoa jään odottelemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tytöistä kasvoi tosiaan melkoisen nättejä. Mielenkiintoisia sekoituksia vanhemmistaan!

   Poista
 3. Eii, en kestä kuinka söpöjä tyttöjä Doniasta ja Kionasta tuli ;__;♥ Oon aina ajatellut, että Viivin naama (siis se valmisnaama :D) on jotenkin ilkeän näköinen, eikä siitä saa sieviä lapsosia tekemälläkään mutta nyt yllätyin positiivisesti! Ehkä saamme nähdä vielä lisää söpöyttä uuden tulokkaan voimin ;)
  Häissä hämmensi Iran ja Siiri-Matildan tanssiliikkeet koska wat, mikä tanssi toi on :D ja toiseksi miksi eksiä oli kutsuttu häihin :DD
  Ihailen tätä sun tahtias näiden tarinoiden/haasteiden kanssa (vaikka juuri pääsit päivittelemästä, miten koko vuonna ei ole uutta osaa kuulunut :D) kun itellä tuntuu nuo tauot aina venyvän laittoman pitkiksi... ehkäpä kirjotusten jälkeen sitten löytyisi uutta puhtia näillekin :D
  Ihanan pirtsakkaa menoa, jatkoa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on varmaan noi kulmakarvat ja terävä nenä! Mutta olen kyllä tosi ihastunut Viiviin, noi hiukset ja kaikki :> Ja onneksi jälkikasvukaan ei tuottanut pettymystä. Muistaakseni joku Outolaaksosta kävi Kolmijärvellä (ennen Ziazaneja) ja tartutti sen saatanan läpsytanssin koko kylään :'D Exät oli kutsuttu siksi kun näillä ei ole muita tuttuja :/ :D Nooh, sitä yrittää parhaansa, kova hinku olis saada nää haasteet josksus valmiiksi. Toisaalta näitä kirjottelee aika huoelttomasti, ja jälki on sen mukaista.. Kiitoksia kommentista! :3

   Poista
 4. Palasin just sims-piireihin ja ihana huomata, että säkin oot vielä aktiivinen tarinoiden parissa! :o (oon siis legacy Ruusilan ja Tuulivirran kirjoittaja).
  Oli pakko lukaista putkeen nää kaikki Ziazan -osat, kun oli niin hyviä, haha :D Tykkään kauheesti näistä nimistä, ihanan omaperäisiä! Doniasta ja Kionasta tuli kans tosi kauniita, varsinkin Kiona on ihanan omaperäisen kaunis!
  Aloitin muutes uuden legacy challengen nimellä legacy Kuula, käviskös linkitys? :) Saa kans käydä lukaisemassa jos kiinnostaa, eka osa on vasta ilmestynyt.
  Jään innolla seurailemaan tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, mahtavaa, täytyykin heti käydä tsekkaamssa lc:si! Haha, kiva kuulla, että jaksoit vanhatkin osat kahlata läpi :D Itsekin olen aika slut näille nimille, varsinkin kun ne sopii noihin väriteemoihin niin hyvin! Kiitoksia kommentista, linkittelen tottakai! :)

   Poista
 5. Viivin ja Eurwynin häät olivat kyllä suloiset <3 Kolmijärven lomakin vaikutti varsin hauskalta, saipahan nuori pari viettää aikaa keskenään :)
  Ja kissakaksoset näyttävät niin ihanilta kasvaneina! Zelenkan valkoinen sukka on kauniin yksilöllinen piirre ja Zukra on suloisen pullava <3
  Tuo kuva Eurwynistä appelsiinien keskellä on kieltämättä varsin hieno ja teemaan sopiva, oranssin sukupolven kunniaksi tosiaankin :D Totta, vastahan Albiina oli pentu! Minne aika menee, tosiaankin...

  Oo, vai kaksoset seuraavaan sukupolveen! Mikäpäs siinä, mikäpäs siinä ;) Sekä vihreitä että harmaita silmiä? Itselleni tulee kyllä mieleen myös se vaihtoehto, että pelissä Viivin "olemattomilla" vanhemmilla olisi myös voinut olla harmaat silmät ja naisella olisi piilevä harmaa geeni? (Tai sitten vain haluan sen olevan totta mutta :D) *vilkuttaa Zukra-kissalle*
  Tytöt ovat taaperoinakin kivasti erinäköisiä, vaikka lutusia tietysti kummatkin :D
  Viivihän on varsinainen kiipijä urallaan, hyvä hänelle :D Alpertti tosiaan taitaa hieman häiritä siivoojaa, hmm...
  *Kaksoshehkutus vol. 3* Äww, Kionalla on nuo ihanat harmaat silmät mutta toisaalta Donian piirteittä on tiettyä aristokraattisuutta ja ja ja <3 Kiona on söpö dollface jossa on kuitenkin persoonallisuutta mutta vihreä on lempivärini ja niin :'D
  Jos tähän joukoon liittyy vielä kolmaskin (tai kenties neljäs? :o) miten ihmeessä selviämme kaikesta söpöydestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sims-häitä on sittne mukavaa järjestää :> Ei mitenkään liian usein tule lähetettyä simejä matkoille, ehkä nuo lomakohteet on sen verran jo koluttu läpi :D Kaksosia näyttää Ziazanin suku suosivan, niin kissoissa kuin ihmisissä. Minun järkeen tuo selitys kävisi ihan hyvin, en ainakana vielä ole keksinyt, kenellä Ziazaneista olisi harmaat silmät :D Varsin tyytyväinen olen kyllä molempien tyttöjen ulkonäköön, onneksi minun kontolleni ei jää perijän päättäminen.. Kiitoksia kommentista! :)

   Poista