torstai 6. lokakuuta 2016

HRG Humppila - Osa 11. Sukukokous

Kuinka lähtee käyntiin kolmannen sukupolven perijän elämä? Sen selvinnee tästä osasta. Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa saan aikaiseksi jatkaa muitakin tarinoitani...

¤¤¤¤¤¤¤¤Saanko esitellä: kolmannen sukupolven perijä! Sano moi, Talvikki.Kotona oli kaikki entisellään, ainoastaan Suski-koira oli otettu taloon vasta Talvikin lähdön jälkeen.

Sekä Lempi että Eevert olivat päässeet uransa huipulle ja saavuttaneet samalla elämäntavoitteensa. (Eevert on rikollisnero.)Sopivaa työtä musiikkiuralta ei Talvikille löytynyt, mutta sen sijaan hän päätti lähteä uudella supersöpöllä moottoripyörällään kaupungille rilluttelemaan.

Talvikin hardcore-tanssiliikkeet herättivät huvitusta osaamattomissa tanssijoissa.Tosin hän sai itsekin ihmetellä joidenkin henkilöiden liikehdintää.

Menevänä siminä Talvikki lähti seuraavana iltana keilaamaan Ruusan kanssa, ja serkukset pääsivät tällä kertaa hämmästyttämään muita uskomattomilla keilaustekniikoillaan.

Tietysti täällä on juuri tänään jotkut hyvännäköisten naisten kokoontumisajot, muttei ainuttakaan HRG-tavoitetta edesauttavaa miestä.Hetkinen, mitäs täällä on meneillään?Kiva. Ei sillä, että mulla olisi ollut jotain erityisiä suunnitelmia Joonas Kettusen suhteen, mutta olisi kiva pitää se vampyyrien lukumäärä vakiona.HEI! Mitä just sanottiin? Ja tuo oli vielä mun oma sim, nyt jumalauta! Nyt kotiin ennen kuin tulee enempää uhreja...Syksy on kyllä lempivuodenaikojani, simsissä ainakin.Kerrankin olen onnistunut tekemään viihtyisän näköisen pihan!Huomatkaaa kypsät tomaatit. Tämä saattaa hyvinkin olla ensimmäinen kerta peliurani aikana, kun saan tomaatit kypsymään noin hyvin. No siinähän kävi sitten niin, että kaikki muut noista kasveista kuolivat.Humppiloiden talossa ei oltu järjestetty vielä yksiäkään bileitä, joten Talvikki päätti korjata asian.Bileisiin oli saapunut myös Pietari Parkkinen -niminen tyylitajuinen mies, jonka kanssa Talvikki teki tuttavuutta, ja kävi ilmi että he tulivat hyvin juttuun (lue: kaksi salamaa!).Ilmeisesti kekkereistä tuli odotettua rajummat, sillä poliisitkin ilmaantuivat paikalle. Luojan lykky, että Eevertin työlimusiini oli tukkinut tien, eikä poliisi mahtunut avaaman auton ovea (se oikeasti vain ajoi paikalle ja saman tien pois :D). Bileet jatkuivat ja loppuarvio oli loistava!Reidar päätti kuitenkin jäädä nauttimaan vastaostetun baaritiskin eduista. Hän viipyi vielä kauan senkin jälkeen kun talon isäntäväki oli mennyt nukkumaan.Talvikki ja Pietari olivat tehneet toisiinsa niin hyvän vaikutuksen, että he tapasivat uudestaan.Ensitreffit sujuivat hyvin ja päättyivät muhinointiin keskellä julkista paikkaa. Why not.Kun Talvikki oli päässyt kotiin, Pietari soitti ja pyysi häntä uusille treffeille (dude srsly). (Unohdin ottaa screenshotin, mutta kyllä se ihan oikeasti oli Pietari joka soitti.)Niinpä he lähtivät Talvikin moottoripyörällä yökerhoon. Pietari oli niin kauhuissaan, ettei uskaltanut katsoa. Saattoi olla aiheellista, sillä Talvikkikin katsoi mieluummin pyörän tankkia kuin seurasi liikennettä.
Pimeässä hehkuvat lasit 6/5Jostain syystä en ollut hirveän yllättynyt, kun Talvikki päätti mennä porealtaaseen ilman uimapukua.Näköjään se ei haitannut muitakaan. Simien tilannetaju on kyllä aina niin hukassa..No, jätetäänpäs nämä kaksi nyt omaan rauhaansa.Pian Pietaria tuotiin jo ruokapöytään esiteltäväksi. Ei sillä, että Eevertiä olisi niin kiinnostanut.
Pietari muutti Humppiloille ja sai asiaankuuluvan muodonmuutoksen.Talvikki pääsi perijäseinälle edellisten sukupolvien jatkoksi.Pietari oppi pian talon tavoille: aina on jotain korjattavaa tai siivottavaa.Matchaavat pyjamat ♥Eevert löytyi joka ilta baaritiskin luota. En tiedä, oliko tuo sittenkään hyvä ostos..
Talvi tuli Siniperään.Pietari haaveili tiedeurasta, mutta sopivaa työtä odotellessa hän kävi töissä eräässä paikallisessa yrityksessä.


Perheen rahavarat alkoivat karttua sellaista vauhtia, että Lempi saattoi hyvällä omallatunnolla jäädä eläkkeelle (reilut 800 simoleonia, yli tuplasti enemmän kuin Pietarin palkka).

Vieläkään ei ollut tärpännyt työnhaussa. (Talvikki on oikeasti vanhus ennen kuin saa töitä, joka päivä vaan se hemmetin lakityöpaikka.. -.-)

Ihanaa, miten antaumuksella Talvikki suhtautuu mehuun.Eipä aikaakaan kun Pietari kosi Talvikkia.Mikä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa - häämekko-ostoksia!Jossain vanhassa taikalampussa oli vielä toivomuksia jäljellä, joten sekä Eevert että Lempi saivat hieman lisää elinaikaa.Myös Eevert jäi nauttimaan eläkepäivistään.Eevert haastoi tulevan vävynsä pelaamaan shakkia. Pietari näyttää jokseenkin harkitsevan tahallaan häviämistä, mikä on Eevertin ilmeestä päätellen ihan viisasta.Suski ♥Kauanodotettu hääpäivä!Koolla oli koko perhe (ja muutama muu) - Antonio ja Milana, Eeva ja Ruusa sekä Reidar ja Sigmund, joka ei malttanut odottaa ruokailua, vaan haki kalkkunalautasellisen seremonian kyytipojaksi.Talvikki ja Pietari saivat toisensa virallisesti ja Sigmundia kiinnostaa.Myöhemmin illalla bailattiin rajusti.
Suski piti hauskaa omalla tavallaan.Niin teki myös Sigmund. Piti kyllä pari kertaa silmiä räpäyttää, että onko se nyt oikeasti kusella tossa terassin kulmalla. Ja......kyllä, kyllä se oli. En tiedä teistä, mutta en minä ole nähnyt simin ikinä tekevän näin - ainakaan siskonsa häissä. 
Yli odotusten, todellakin.Jaaha, nämä eivät selvästi saa pidettyä enää näppejä erossa toisistaan.Hääyön viettoon siis.Seuraava yö ei sujunutkaan yhtä mukavissa merkeissä. Humppiloiden tiluksilla nähtiin kutsumattomia vieraita.Onneksi tämä hyvännäköinen oikeuden puolustaja saapui heti paikalle ja varas jäi kiinni itse teossa.Eikä edes ehtinyt varastaa mitään! Aina pitäisi muistaa se varashälytin..Söpöilyä pt. 100 ♥Eipä aikaakaan, kun neljäs sukupolvi ilmoitti tulostaan.

¤¤¤¤

Loppuun vielä muutama kuva Talvikista, joka on vaan niin ihana ♥

10 kommenttia:

 1. Ihana osa <3 Paljosta veto että kohta koko Siniperä on täynnä vampyyreja kun tuota tahtia verenimijät pistää menemään :'D Häät oli ihanat, kaunis Talvikki <3

  Lissäää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> No älä muuta sano, sitten sitä saa olla juoksentelemassa ympäri naapurustoa parantamassa vampyyri-simejä :D Talvikki on niin söpsö ♥

   Poista
 2. Talvikki on kyllä kaunis, etenkin tuossa morsiuspuvussaan ♥ Löysipä itselleen komean miehenkin, kyllä nyt kelpaa!
  Satutko muistamaan, mistä olet ladannut tuon motskarin? Entä Reidarin Ed Hardy -kuteet? Kelpaisi nimittäin mullekin :D
  On noi vampyyrit kyllä kivoja kun saastuttaa koko naapuruston mokomat :D Erityisen kivaa jos ne tartuttaa townieita, kun niitä ei saa muutettua takaisin ilman, että muuttaa ne johonkin perheeseen...
  Hajosin pahasti tuolle Sigmundin kuseskelukuvalle :'D Mun pelissä simit ei oo ikinä tehny tota puskaan kusemista, on tää mielenkiintosta miten sitä vielä tässäkin vaiheessa löytää kakkosesta kokonaan uusia juttuja!
  Tuossa kuvassa, missä Talvikki juo pullon suusta Humppiloiden ekoissa bileissä, katsoin nopeasti että se juo tuttipullosta :'D Mulla on nimittäin korvaavat tuttipullot jotka on vähän samannäköiset...

  Oli taas hauska osa! Laita jatkoa kun kerkeät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ♥ Nyt pitäisi tulla sitten kaunista jälkikasvua :D No niinpä, rupea nyt sitten jahtaamaan townie-vampyyreita.. Joo, kyllä sai kahteen kertaan kattoa että anteeks mitä täällä tapahtuu! Muttta olen kyllä ihan samaa mieltä, vaikka on näin monta vuotta pelannut, niin aina tulee vastaan jotain uutta. Haha, tuttipullosta ei sentään munkaan simit ole vielä ryypänneet :D Laitan kysyttyihin ladattuihin nuo kysymäsi, kun oon ne saanu metsästettyä! :)

   Poista
 3. Talvikki on kyllä nätti. Mukava osa jälleen, Kreivitär näköjään villiintyi kaupungilla :D
  Talvikki ja Pietari saavat varmasti söpöjä lapsia :)

  Jatkoa jään odottelemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kreivittärellä meni lujaa, täytyy olla varuillaan kun näkee sen seuraavan kerran.. Toivotaan parasta, että jälkikasvu on vanhempiensa veroista :D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Äää, en kestä kuinka söpö tää osa oli! :3 tuitui lvl 100
  Ihanat Talvikki ja Pietari ♥
  Humppiloiden puutarhahan muuten on tosi sievä ja kaanis syksyn väreissä! Tykkään :)
  https://i1098.photobucket.com/albums/g368/GrePix/GPCM/Sims2EP8%202016-08-05%2023-32-37-10_zps5tsxcl5g.png taitaa Kreivi Capula tosiaan ottaa vähän itseensä Talvikin muuveista :''D
  Sigmund on kyllä jokaisen unelmavieras, eikä :''D en edes tiennyt, että simit voi kusta puskaan! Ja kuitenkin pelannut hemmetti vieköön plus kymmenen vuotta tätäkin peliä :D
  Varsin viihdyttävä ja suloinen osa, siirrynpä tuoreempiin tuotoksiin (tämän simstauon aikana on kertynyt vähän kirittävää....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä söpöilyttää :3 EIkö! Kerrankin puutarha joka onnistui! Haha, Kreivi paraskin parkettien partaveitsi. Mietin ihan samaa ton kusemisjutun kanssa! Olen vieläkin hämmentynyt siitä :D Tästä lähin pitää alkaa pelata aina vapaa tahto päällä, vaikka tässä ei ollut edes pelattava sim kyseessä. Kiitoksia ´, kun viitist tulla tähänkin kommentoimaan! :)

   Poista
 5. Tajusin taas tulla lukemaan Humppiloita. Kyllä lukiessa huomasi että näitä on kaivannutkin! :D

  Ja jei, Talvikki peri! sen verran muisti toimii vielä että muistelisin jopa äänestäneeni neitokaista. Talvikin moottoripyörä on kyllä söötti :3 Ja repsahdin hyvännäkisten naisten kokoontumisajoille :"D Yli-innokaat vampyyrit ovat kieltämättä välillä olleet täälläkin ongelmana... Siksi lataankin yleensä tarinaperheiden tavaraluetteloihin antivampiriinia, ettei tule peruuttamattomia vahinkoja...

  Hyvä että Talvikkikin löysi seyraa tuosta parkittuun käärmeennahkaan pukeutuneesta herrasta (pun intented). Ehkä Eever tarkoituksella tukki tien Rolls Roycellaan? Jos herra kerran oli rikollisuran huipulla, niin ei välttämättä halua virkavaltaa taloonsa :D Pietarikin on kai sen verran parkkiintunut treffeilläkäyjä, etä tietää takoa kun rauta on kuumaa? Ainakin tktiikka vaikutti toimivan :D
  Minäkin suhtaudun mehuun antaumuksella, kun kerrankin omistan karpalosellaista :3 Hään olivat oikein suloiset, ja Sigmundin keskittymiskyky sai aikaan illan toisen repsahduksen :D Reidarkinhan otti niissä edellisissä juhlissa rennosti, jos pojat vain ovat päättäneet ottaa rennosti kun eivät joutuneet kantamaan perijän vastuuta. Mutta ei nyt ihan noin rennosti, Sigmund!

  Mutta Talvikki on kieltämättä itse suloisuus :3 Mutta minun lienee parasta ruveta yrittämään nukkumista tällä retkipatjalla, mikä ilmeisesti jostakin syystä auttaa pysymään paremmin virkeänä päivän aikana kuin mitä tuo oikea petini... En aina ota selvää itsestäni mutta mikäs siinä, Kiitos iltalukemisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että Humppiloita jopa kaivataan ♥ On kyllä sanaut tämä perhe minun sydämessäni ison paikan. Jeps, tiukka äänestys oli mutta Talvikkihan sen voion vei veljistään. Hyvä idea muuten tuo antivampiriinikikka, täytyy pitää mielessä, kun vampyyreista aina sen verran haittaa on.. Joskus tosin ihan hauskaakin huomata, että omat simit on muuttuneet vampyyreiksi (ei mielellään tarinaperheistä kuitenkaan). Totta, enpä tullut ajatelleeksi että Eevertillä saattoi jopa olla joku logiikka matkassa :D Kyllä, Pietari on selvästi treffeilläkävijätyyppiä. Mehu :> Siihen sietääkin suhtautua antaumuksella. Sigmundista on tullut mielikuvissani se "vähän omituinen sukulainen", joka sekoilee kaikissa sukujuhlissa :D No, suotakoon pojille pieni rennostiotto hyvityksenä perijäpaikan menetyksestä :D Kiitoksia sinulle ihanasta kommentista! (:

   Poista