sunnuntai 14. elokuuta 2016

HRG Humppila - Osa 10. Kalsarisamba

Tällä kertaa olisi tarjolla Humppiloiden kuulumisia yliopistolta!

¤¤¤¤¤¤¤¤

Yliopistolla, pojat:
Jaha, tällaisista tunnelmista löydämme arvon opiskelijamme.Ah, kalsarisambat. Eipä näköjään huolet paina.Onneksi on ahkera Reidar, ja Talvikki joka basically asuu veljiensä luona.
Sigmund tapasi kaupungilla kouluaikojen ihastuksensa Julietin. (ks. osa 8)"Wassup dad'o?" Ihan kuin Eevert ei kehtaisi katsoa poikaansa, vaikka Sigmund tässä joutuu mielestäni enemmän häpeämään.Julietin tarkoitusperät eivät jääneet epäselviksi.Eipä aikaakaan...Gosh, Ruusa, et voi vajota noin alas.
Kun puheenaiheet aamupalapöydässä ovat erittäin vähissä.


Killer moves.

Eeva, sä oot niin kettu.I feel you, bro, I feel you.Reidarilla oli sutinaa tämän räväkännäköisen tytön kanssa, jonka nimen olen unohtanut. Eevi? Emmi? (Tarkistin, se oli Enni! So close enough!)Ain laulain työtäs tee ja sitä rataa.Kukapas se siinä. Oliko jotain asiaa vai tulitko muuten vaan töllistelemään?Kyllähän te olette serkuksia, mutta.. No, jos se ei häiritse teitä.Tämä menee kyllä nyt jo liian pitkälle!Kolmas pyörä pyöri pois...Riku? Roni? (tarkistin, se oli Uuno, so not that close) on ilmeisesti suoran toiminnan mies.Mutta suudelma ei kuitenkaan kelvannut? Paskat se mikään toiminnan mies ollutkaan.No, tulihan se sieltä kun vähän potki.Happy couples all over the place. Saanko pyytää hetken kunnioittavaa hiljaisuutta Timpan tiikeri-nahkatakille?


Kuvallista todistusaineistoa siitä, että näiden opiskelut oikeasti etenee. Mutta hei, puolet jäljellä! Eiköhän käydä kurkkaamassa, miten meidän Talvikki jakselee.

¤¤¤¤

Yliopistolla, Talvikki: 
Salsat soi täälläkin. No, ainakin se näyttää tyytyväiseltä.

Toisaalta, miksipä ei hymyilyttäisi, kun on enää yksi opiskeluvuosi jäljellä!


Talvikki ja Miranda näyttävät suhtautuvan viimeiseen opiskeluvuoteen samalla tavalla kuin minä ylioppilaskirjoituksiin: aikaisempien vuosien aikana tehty työ punnitaan.Urheilulliset Von Schoultzin sisarukset Gabriel ja Juliet (a.k.a. Sigmundin heila) olivat muuttaneet samaan asuntolaan.Mirandan ja Gabrielin välillä roihahti heti. Saas nähdä mitä näiden kahden romantiikkasimin suhteesta tulee, Mirandan aikaisemmatkaan miesseikkailut eivät ole päättyneet kovin hyvin.

*sigh* Onko aina pakko? Ilmeisesti on.Talvikin ja tyylitajuttoman Karin välillä kipinöi.


Kari plays hard to get.Kyllä sekin lopulta luovutti vastarinnan.Indeed, Kari. Indeed.


Killer moves pt. 2.

Välillä sitä miettii onko kaikki vaivan arvoista...Näitä hetkiä kun koko ruokala on tyhjä, etkä silti voi mennä istumaan samaan pöytään parhaan kaverisi kanssa.Näin meillä on uunituore taloustieteen maisteri! Ei muuta kuin Siniperää kohti....chillisti pyjama päällä.

¤¤¤¤

Yliopistolla, pojat: 


Eih...       
Eeva otti ohjat omiin käsiinsä ja kihlasi Timpan. Luulin ensin, ettei se suostuis kun oli niin järkyttyneen näköinen.Sigmund ja Juliet jatkoivat tapailuaan.Siinä sivussa Juliet oli alkanut tapailla myös Reidaria. No, kunhan kumpikaan veljeksistä ei saa tietää..


Ihanan matchaavat lenkkipuvut ♥ Reidarin epäuskoinen ilme..Eih, luulin jo että noista hiton kuntovalmentajista oli päästy, kun niitä ei pitkään aikaan näkynyt.Taas tapellaan, ettei sattuis olemaan kyseessä taas lehmän ja laaman kohtaaminen.Reidar sai sätkyn yrittäessään korjata läppäriä. Serkkutyttöjen reaktiot oli vertaansa vailla. Molemmat juoksi lähemmäs katsomaan, muttei kuitenkaan uskaltaneet katsoa.Oh, he didn't see that coming..


Loppuaika yliopistolla kului nopeasti, ja pian nelikon oli aika valmistua ja suunnata omille teilleen.

¤¤¤¤

Ensi osassa palataankin kotitontille seuraavan perijän kanssa!

8 kommenttia:

 1. Jee, Humppiloita taas! :D Yliopistoelämä on antoisaa. Hmm, Juliet haluaa Sigmundia kovasti, mutta hyppää sitten Reidarinkin rattaisiin, no johan on :D Ja Miranda miesseikkailuineen on viihdyttävää katsottavaa. Talvikki on niin nätti, ehkä se opettaa Karille vähän tyylitajua? ;D Ja ihan hyvä ehkä että Eeva kihlasi Timpan, niin tulevilla lapsilla on suurempi mahdollisuus saada nenä ;p

  Hei, olen julkaissut Susannan taloesittelyn Pohjiksille! Käyhän kurkkaamassa :) Kiitos tästä osasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä :D Juliet on vakaasti päättänyt tulla rouva Humppilaksi (miksi, sitä ei kukaan tiedä). Talvikki on, ehkä Kari ottaa opikseen.. Vaikka ei sekään kasvoiltaan pahemman näköinen ole. Haha, tossa kuvassa toi nenäjuttu vielä korostuu :D No, vastakohdathan täydentävät toisiaan. Oo, menepä heti katsomaan! Kiitos kommentista. :)

   Poista
 2. Julietilla on selvästikin tavoitteena kaataa molemmat Humppiloiden perijäehdokkaista maksimaalisten vaimomahdollisuuksien takia, obvs :D
  Voi, Uuno, joka ei sittenkään ollut yhtä tosimies mitä puheittensa perusteella antoi ymmärtää :D ihme kovis
  Karikin näyttää olevan oikeilla jäljillä Talvikin suhteen ;D
  Huu, jo on nuoruus hölvätty, nyt olis Humppilan pojillakin aika aikuistua :D (ja etsiä se Juliet eikun vaimo itselleen)
  Viihdyttävä osa jälleen kerran, ehkä sait pienen kipinän mussakin sytytettyä josko viikonloppuna ehtisin Pelloille kuvata uutta :D
  Jään odottamaan jatkoa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä Juliet on vakaasti päättänyt päästä Humppilan sukuun, Talvikkia se ei sentään vielä yrittänyt.. Ihme puheita sillä Uunollakin :D Jep, nyt on yliopisto taputeltu (vihdoin ja viimein). Oi, mahtavaa jos tämän räpellyksen edesauttamana saadaan Pelloillekin uutta osaa! :D Kiitos paljon kommentista! :)

   Poista
 3. Ah, otsikkokuva on omalla tavallaan varsin suloinen :3 Itselläni ei ole samboja, koetan vain kuunnella soundtrackeja mahdollisimman hiljaa, kun kello näyttää näköjään jo puoli kahta... Ja Juliet haluaapi selvästi sukuun :3
  Ja hei, Ruusahan saattaa tietää miten hauskannäköisiä veikkoja laamamaskien takaa joskus löytyy. Reidarillakin näköjään joku jo kiikarissa. Melkein kaikillahan alkaa olla jo joku mielitietty katsottuna, vaikka Uuno meinasikin uunoilla Ruusan kanssa ennen kuin tajusi missä ollaan ja mikä maa.

  Ditto Talvikin ja Mirandan opiskelut :D Kaksi romantiikkatavoitteista on varmasti hyvä pari omalla tavallaan ;) Talvikkikin chillasi itselleen hieman seuraa huomaan :3
  Juliet on nyt tosissaan sukuun pääsyn kanssa, halunnee kalifiksi kalifin paikalle (oli pakko :3).
  Jäänpäs siis kihisten odottamaan perijävalinnan tuloksia, tiedä maltanko kihinöiltäni mennä nukkumaankaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään ei ole tullut tuota kalsarisambaa kokeiltua, mutta tätä osaa kirjoittaessa se ei tuntunut lainkaana huonommalta idealta. No totta, maskottien puolustukseksi on sanottava, että niillä on sentään mahdollisuudet niin hyvään kuin huonoonkin.
   Talvikin ja Mirandan opiskelut muistutit hyvin paljon omiani :D Paljon kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 4. Näitä on aina jotenkin niin mukava ja kevyt lukea :D
  Serkukset ovat kyllä aika läheisiä, kerta kimppasuihkuja pystyvät ottaa... :D
  Toivottavasti Juliet tietää mitä tekee tapaillessaan veljeksiä...

  Jatkoa jään odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on tarkoituskin, näiden kirjoittaminen on itsellekin vähän sellaista nollaamista :D No, niinhän se menee että mitä serkumpi, sitä... tai no, antaa olla. Kiitos kommentista! :)

   Poista