keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Ziazan - Osa 3. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Terve terve. Tarkoitus oli, että olisin tehnyt Hardwick Shoreen osan ensin, mutta innostusta oli taas Ziazaneita kohtana ihan liikaa :P Nyt olen kuitenkin jo aloittanut Hardwick Shoren 5. osan kuvaamisen! Osan pitäisi valmistua pian.

Nyt kuitenkin Ziazaneiden osa 3! Ai niin! Käykää kattomassa tuo Randoms-sivusto, joka löytyy yläpalkista!

Haha, en tiedä mistä repäisin tämän musaksi: The Baseballs - Umbrella

¤¤¤¤

¤¤¤¤Simpan ja Azuran yhteinen arki lähti käyntiin melko tavalliseen tapaan. Azura kävi paljon töissä...


Samoin kuin Simppa, joka oli ravintola-alalla töissä pikaruokalassa.Azura ei halunnut jäädä pelkäksi taustatanssijaksi, vaan hankki ahkerasti kuntopisteitä. Valitettavasti rahat olivat sen verran tiukalla, että kuntoilu piti hoitaa naruhyppelyllä.


Simppa opetteli töihin tarvittavien taitojen lisäksi maalaamista, jotta saisi Azurasta upean perijätaulun.


Mutta onneksi parilla oli myös samoina päivinä vapaata, ja silloin heillä oli kahdenkeskistä aikaa.


Eräänä iltana Azuran ja Simpan tullessa töistä, Azuralla oli iloista kerrottavaa: hän oli saanut ylennyksen! Hyppynarulla hyppely oli selvästi tuottanut tulosta.


Samassa Simppa polvistui ja sanoi: "Azura, sä oot mun elämäni naine. Mennääks naimisii?"

Sitten Simppa läväytti auki rasian, jossa säihkyi hänen aiemmin päivällä ostamansa sormus. Azura kiljahti riemusta.
   "Iih, totta kai me mennään naimisiin! Kyllä, vastaus on kyllä!"Niin Simppa pujotti tulevan vaimonsa sormeen upean sormuksen, joka välkehti upeasti kuunvalossa. Romanttisempaa kosintaa ei olisi voinut toivoakaan!
Heh, Azura ei oikein tainnutkaan tykätä. Toisaalta molemmilla on romantiikkatavoite, mutta Simppa oli kihlauksesta onnessaan.No, rakkaus näyttää kuitenkin kukoistavan.Varhain seuraavana aamuna salaperäinen eukko hiippaili Ziazanien tontilla.

Tämä eukko avasi mukanaan tuomansa säkin ja pölläytti ilmaan rutosti punaista tomua. Sitten hän hiippaili tiehensä.


Aamulla Simppa astui ovesta ulosta, ja näki pihamaalla kummallisen lampun, jonka eukko oli siihen jättänyt.

Simppa muisti pienenä poikana lukeneensa satuja Aladinista ja taikalampusta, joten hän päätti ihan piruuttaan hieroa lamppua kokeeksi. Ja samassa ilma täyttyi söpöstä pinkistä valosta.Henkihän sieltä tulla putkahti. Simppa ei osannut kuin tuijottaa ihmetyksestä. Kaiken lisäksi henki lupasi vielä toteuttaa Simpan kolme toivetta!


Simppa toivoi tietysti mammonaa. Ja siinä samassa jättimäinen rahasäkki putosi taivaasta Simpan eteen! Simppa käytti loputkin toiveensa rahan toivomiseen, joten kohta pitäisi perheen rahavarat karttua suht paljon suht nopeasti!Myöhemmin Simppa kuitenkin tuskaili suihkun korjaamisen kanssa, toivoen että olisi jättänyt edes yhden toiveen hätätilanteiden varalle.
   "Kai se henki nyt olis voinu tän suihkun vielä korjata..."
Seuraavan yönä Azura ja Simppa nukkuivat aivan rauhallisesti. Täysin tietämättöminä siitä...

...että tontilla hiippaili jälleen kutsumattomia vieraita!


Varas pääsi sisälle asti, mutta säikähti pahemman kerran varashälytintä. Siitä huolimatta se ehti viedä jotain en muista mitä ennen kuin poliisit ehtivät paikalle.


Poliisisetä saapui kuitenkin paikalle, ja siihenhän pariskunta sitten heräsi.


Ja sitten ne juoksee vessaan ihmettelemään. Perus.Onneksi hyvä voitti jälleen pahan, ja mokoma rikollinen joutui telkien taakse!


Azura ja Simppa eivä saaneet enää nukutuksi, kun kerran olivat heränneet. He juttelivat häistä, ja tulivat siihen tulokseen, että ne olisi hyvä pitää mahdollisimman pian.Odotettu juhlapäivä koittikin nopeasti. Simppa mietti jo malttamattomana, miltä sormus näyttäisi hänen sormessaan.
Azuralla oli kiire puvun ja kampauksen kanssa, joten Simpan oli hoidettava muut järjestelyt, kuten tuolien asettelu pihalle ja ruokapöydän kattaminen.Vieraat saapuivat Azuran vielä ollessa pukeutumassa. Ihme kyllä, kaikki kahdeksan kutsuttua tulivat paikalle. Vieraat olivat lähinnä ystäviä ja työkavereita, koska Azuralla eikä Simpalla ei ollut sukulaisia.Lopulta seremonia saatiin käyntiin. Azura oli ostanut upean jäänsinisen helmikirjaillun puvun, ja näytti Simpan mielestä kauniimmalta kuin koskaan.Vieraat eivät juurikaan keskittyneet seremoniaan, vaan puuhailivat omiaan. Jotkut sentään kohteliaasti taputtivat. Punahiuksinen Boris, Simpan paras kaveri taputti jopa seisaaltaan.
Azuraa ja Simppaa eivät välinpitämättömät vieraat haitanneet, sillä he näkivät vain toisensa.

Hieman myöhemmin hääpari siirtyi leikkaamaan kakkua. Azura osuikin todella napakymppiin kakkupalansa kanssa. Ehkä Simppa haluaisi kuitenkin enemmin syödä sen palan, kuin saada sen kasvoilleen...


Oli pakko ottaa vähän ylimääräisiä kuvia.. Azura on vaan niin kaunis ♥Romanttinen häävalssi tanssittiin muiden taas kerran tehdessä omiaan.


Kaikki innostuivat kuitenkin joraamaan, kun hidas valssimusiikki loppui.


Kovan biletyksen jälkeen vieraiden oli aika lähteä koteihinsa. Onnellinen hääpari jäi tunnelmoimaan kahdestaan onnellisina. Juhlat olivat olleet huippumahtavat! Simpallakin oikein hiki virtasi kaiken joraamisen jälkeen.

Sotku oli kuitenkin aikamoinen, eikä likaisia astioita voinut jättää pihalle. Siivoaminen oli aloitettava heti, ennen kuin edes häämekon sai päältään pois.

Illan pimetessä pari pääsi kuitenkin nauttimaan toisistaan perinteisen hääyön merkeissä.

Eräänä aamuna muutama päivä häiden jälkeen, Simppa ja Azura keskustelivat jälkikasvun hankkimisesta. Azura ei ollut asiasta kovin vakuuttunut.

Simppa oli kuitenkin sitä mieltä, että kun nyt oltiin naimisissa, ei mikään estäisi paria hankkimasta lasta. Azura heltyi Simpan katseen nähdessään. Olisihan oma pieni käärö käsivarsilla varmasti ihana... He sopivat yrittävänsä lasta illalla.

Simpalla oli vapaapäivä, ja hän aloitteli ensimmäistä perijätaulua Azuran ollessa töissä.

Azura lähti kuitenkin aikaisemmin kotiin, sillä hänelle tuli todella huono olo. Vatsaan sattui ja oksetti.

Heti vaihdettuaan vaatteet Azuralle tuli kova nälkä, joten hän ajatteli tehdä itselleen juustoleivän. Kesken leivänteon mahassa alkoi taas tuntua kummalliselta.

Paistinpannu oli laskettava pöydälle, ettei se olisi pudonnut järkytyksestä; Azura huomasi olevansa raskaana!

Simppa riemastui kuullessaan uutisen. Näköjään illalla ei tarvitsisikaan yrittää. Ehkäpä hääyö oli kantanut hedelmää...

Illalla Simpalla olikin aikaa viimeistellä Azuran muotokuva, joka ripustettiin seinälle.

Yöllä Ziazaneille iski toinen murtovaras! En osannut muuta kuin tuijottaa, mulla ei koskaan käy varkaita ja sitten Ziazaneille tulee samalla pelikerralla kaksi! 

Tämäkin miekkonen jäi kiinni varashälyttimen alkaessa ulista.

Ja poliisi tuli napaten hänetkin.

Azura oli jäänyt äitiyslomalle, joten päivisin hänellä oli aikaa tavata kavereitaan. Kaino Puljula, Azuran työkaveri, olikin yleinen vieras Ziazaneilla.

Parhaat kaverukset juoruilivat tietysti usein työpaikan tapahtumista.

Vapaapäivinä Simppakin piti yhteyttä kavereihinsa, koska Azurasta ei ollut seuraa. Nainen väsyi helposti ja nukkui suurimman osan ajasta.

Lopun ajan Simppa käytti maalailuun.

Azuran vauvamaha oli kasvanut paljon. Lapsi syntyisi varmasti hetkenä minä hyvänä.

Niinpä eräänä iltana Simpan ollessa iltavuorossa, Azura oli kutsunut Kainon viettämään iltaa kanssaan. Lapsi päätti tulla maailmaan juuri silloin.

Tietenkin se alkaa synnyttää samaan aikaan kun kattilallinen juustopastaa kiehuu liedellä. Eikä Simppakaan ole kotona. Ei tarvitse kuin laskea yhteen 1+1, ja selväähän se on että tulipalo sieltä tulee.

Nyt se jo käryää...

WAIT WHAT!? Kaksoset!?? Wtf... Kyllä on 100% luomua!

Kohta se syttyy............ Ihan hirveät paineet! Joku tässä nyt kyllä kuolee!

Eiiiiiiiiiii!!!!! Jos lapsia olis ollut yksi, niin se olis kerenny ottaa sen pastan pois siitä liedeltä!! No pitipä toimittaa todellinen hätäkaste. Nimesin pojat Ianthiksi ja Porfiroksi. [Selitän nimet alempana.]

No niin, onneksi kaverini näki tilanteen ja käski ostamana palohälyttimen ennen kuin tuo kerkesi syttyä. Ja ah, Kaino! ♥ Se tajusi lähteä viemään vauvaa ulos!

Vaan mitä tekee synnyttänyt äiti? Laskee vauvansa suoraan liekehtivälle lattialle. Suoritus 10+! No saatiinhan se palo onneksi sammutettua lopulta.Vielä lähemmät kuvat pojista. Tässä kaksosista vanhempi, Ianth. Perinyt Azuran silmät, iho vissiin Simpalta. Blondia hiustenväriä kummastelin, se on kai Azuran luonnollinen väri, kun nuo siniset on muokatut hiukset.Ja sitten nuormepi veli, Porfiro. Melkein täydellinen kopio veljestään. Molemmat söpöjä kuin mitkä!

¤¤¤¤

[Ianth = violetti kukka, sanasta Ianthe, kreikkalaisen mytologian nymfi, kreikkaa]

[Porfiro = purppura, espanja]

Kommentoikaa, ihmiset! 

26 kommenttia:

 1. Lukaisinpa kaikki osaset putkeen, mutten jaksanut kommentoida kuin yhteen |D Mutta Azura on niin kaunis (itsellänikin oli Monoceruksen pelissä nuo hiukset :'3 )

  Simppa Simppa, komea nuorehko urooos oijoijoii ;) Se homo mies #2 osasta oli aika.. kheehehhee XD Homopa mikä homo. Tosin homot on tuitui :3

  Pojatkin on söpöjä, ja ihanat nimet oot keksiny! C: Kreikka on kaunis kieli <3 Vaikka ite tykkään enemmän espanjasta ja italiasta ^^

  Kuitenkin, kirjoitustyylisi on kiva, koska kaikilla on aina niin totista tekstiä niin se on kiva heittää omia kommentteja kuvien väliin ja selittää tapahtumista enemmän, propsit siitä! Ja aika jännää et tulee luomukaksoset o,o mulla tulee itellä tositosi harvoin.

  Jatkoa odotelle, FlameGirl :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että luit kaikki osat, ei tietenkään tarvi kaikkiin kommentoida :P Kiitos, itekin tykkään Azurasta :3 Simppa on tosiaan aikamoinen ;) Haha, Jesse o´li tosiaan aika.. tapaus x)

   Kiitos kommentista ja kehuista! :)

   Poista
 2. Olisi kyllä enemmän kommentoimisintoa, jos vastaisisit kommentteihin. Niin Azura ja Simppa menivät naimisiin ja saivat vielä kaksosetkin, ihanaa! .-) Rosvojakin kävi oikein kaksi kertaa. .--D Jotenkin huvittava tuo synnytys & tulipalo -juttu. .-D Minusta lampunhenki on ihan tyhmä, kun siltä saa niin helposti sikana rahaa. .-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh heh, juu, kyllä mie yleensä vastailenkin, mutta jotenkin se vissiin viime osasta unohtui :P Juu, häät ja lapset tuli ja siinä sivussa ne rosvotkin ennätti.. En kyllä vieläkään tajua :D Kun on mulla pelissä paljon hienompiakin tontteja, missä olisi edes jotain varastettavaa XD No onhan se tavallaan aika tyhmä, mutta kyllä ne sen hengen manit tarpeeseen tuli, kun muuten noi ois varmaan asunu koko lopputarinan tuolla pikku tönössä.. No enivei, kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Jopas on paljon hiippareita, ensin ennustaja eukko ja sitten 2x varas. .-o Onneksi konnat saatiin telkien taakse. Oisko Simpalla joku muu lisätavoite ja sen takia kihlautuminen ei ollut miehestä huono juttu? Tää vaan villi veikkaus, mulla ei ole lisätavoitteita joten en tiedä miten ne toimii. .-D Häihin tulee mun mielestä kaikki kutsutut vieraat, vaikkei heillä olisi puhelinta. .-D Outs, pahaan aikaan kyllä synnytys alkoikin, kun ruoka oli liedellä. .-s Haha, ite oon viime aikoina tehtaillut kaksosia juustokakun kanssa.. Luen jostain syystä Porfiron nimen Portfolioksi. .-D Mun pitäis mennä tekemään iltapalaa että pääsisin joskus nukkumaankin mut jos pelaan yhden tason Cupcakeriaa eka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, en kyllä tajua.. Mutta sainpahan ainakin jotain "juonta" tarinaan, kun noita vieraita kävi useampaankin kertaan :P Hmm, totta, en tullut ajatelleeksi, mutta voi vaikka ollakin! Tai sitten se on muuten vaan ristiriitainen. Tai en tiedä :D Häh, eikä, mulla tulee melkeen aina vaan pari vierasta häihin, koska "suhteet ei oo muka tarpeeksi hyvät".. :/ Portfolio :'D Haha, on niissä jotain samaa.. Tuttu tunne, aina tekee mieli pelata ees yksi taso jotain... :D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Ois miten söpöjä muksuja :3
  Haha, nauroin tuolle synnytykselle, ajoituksen riemuvoitto :D
  Kivat nimet btw :) Me likey!
  Mutta juu, oli taas muksa osa, jatkoa odotellen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin samaa :3 No niinpä, ajoitus oli todella kohdallaan ;) Kiitos kommentista!

   Poista
 5. Hauska osa! Azura oli kaunis morsian, mutta hääkakkua leikatessaan näyttää siltä, kuin antaisi tuoreelle aviomiehelleen turpiin :DD On ne simit ihania.
  Oho, kaksi murtovarasta noin lyhyellä aikavälillä samassa taloudessa o: Ei tapahdu ihan joka päivä.
  Ja tuo tulipalosynnytys :DDD Ei tainnu Azuran äidinvaistot olla hereillä vielä, kun vauvan laski hellan eteen. No, hyvä ettei kellekään käynyt kuinkaan.
  Pojat on söpöjä ja saivat nätit nimet (:
  Jatkoa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, niinpä näyttääkin :'D Juu-u, en osannut kun suu auki tuijottaa kun se toinen varas tuli... Ei tosiaan ollu äidinvaistot vielä hereillä :D Selvittiin onneksi säikähdyksellä! Kiitos kommentista :>

   Poista
 6. Osa oli hyvä, murtovarkaat on omassa pelissä harvinaisia kans.
  Kaksoset sitten syntyivät melko ikimuistoisesti :DD
  Jaan jatkoa odottamaan., pidempää kommenttia en jaksa ruveta kirjoittamaan, koska olen kännykällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Totta tosiaan, synnytys jää kyllä mieleeni ikiajoiksi :P Eipä se mitään, kiva kun jotain laitoit! :)

   Poista
 7. Kiva osa (:

  Murtovarkaat on kyllä tosi ärsyttäviä, onneksi mullekkaan ei tuu niitä kovin usein. Aika jännää että tulee kaks tolleen melkein peräkkäin :D
  Söpöjä lapsia ja kivat nimet c: Synnytyksessä vähän häsellystä, mutta haha mitäpä siitä.. :D
  Innolla odottelen seuraavaa osaa c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Onhan ne kyllä tosi ärsyttäviä, mutta välillä ihan hupaisia :P Kiitos kommentista! :)

   Poista
 8. Jes! Mahtavaa löytää legacy (tai tässä tapauksessa awesomesauce challenge ;>), joka on vielä alkutaipaleella! Todella vaikea hypätä sellasten tarinoiden kelkkaan, joita on ilmestynyt 86+ osaa :D

  Oikein viihdyttävä alku, odotan jo innolla sitä, kun tämä haasteen lisämausteet hyppäävät mukaan kuvioihin! Kaksoset ovat perineet ihanat väritykset, vaaleat hiukset ja siniset silmät, oma suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, uusi lukija ♥ Olen ihan samaa mieltä tosta, mulla kestää muutenkin tosi kauan lukea osia, ja sitten kun vielä pitäis lukea jotain tarinaa kiinni.. Kiitos kommentista! Itsekin odottelen jo kakkossukupolven valtaanpääsyä, kun alkaa se varsinainen haaste-osuus.

   Poista
 9. Simpan "romanttinen" kosinta heti töiden jälkeen pisti vähän naurattamaan. Niin romanttista!
  Ja hiippareita Ziazaneilla riittää, huhhuh!
  Azuran hääpuku on muuten kaunis, vau! Mistähän se saattais olla? (:
  Simpan ja Azuran hääjuhlien tanssit näyttivät melko koomisilta, hyvä häävieraat!
  Azuran kakkuyllätys oli kyllä erinomaisesti tähdätty! Posken läpi saa parhaat aromit ja maut ;)
  Aijoo, Simpan maalaama muotokuva kauniista sinitukkaisesta on muuten tosi sievä. Mikseihän itselle tullut ideaa, että niitä vois kuvata pihallakin..?
  Aijoo, poliisien toiminta on esimerkillistä. Valitettavasti Outolaakson pätevät poliisit -sarjaa ei näytetä enää alueella Ankku-Luumuinen. -.-'
  Synnytyksen ajankohta oli kymmenen pisteen ja papukaijamerkin arvoinen! Hyvä pojat, miettikää loppuelämän ajoitukset tarkemmin, joohan? (:
  Kaksosethan näyttää melkein samalta! Tunnistamisen helppous!
  Anteeksi, kun kommentoimisessa kesti vähäsen ):
  Mutta, kiitos tästä, jatkoa tulemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, Simppa tosiaan valitsi aika huvittavan kosinta-ajankohdan :P Lisään Kysyttihin ladattuihin ton hääpuvun, muistaakseni Lianasta.. Mä rakastan noita häätansseja ja jorausta <3 Kyllä, Azura onnistui tähtäyksessään upeasti ;)

   Aa, no toi talo oli niin vaivasen näkönen, niin tuli mieleen että hienoin tausta tulis kyllä ulkoa :D Hei, tostahan sais hienoo tarinaa aikaseksi, "Outolaakson pätevät poliisit"... :P Ei noita poikia kyllä vauvaiässä erottanut toisistaan mikään, onneksi vähän tuli eroja piirteisiin, kun kasvoivat.. Kiitos hauskasta kommentista! :>

   Poista
 10. Haa toinnuinpahan miekin tänne vierailemaan ;)
  Romantiikkatavoitteisten kanssa on kyllä yhtä arpapeliä, saako ne kihlauksesta ja naimisiinmenosta onneliisen muiston vai onnettoman :D Koskaan ei voi arvata kumpi tulee. Voi Simppa-pieni, sillä rahamäärällä voi kyllä kustua korjaajan :) Ellei sitten satu tarvitsemaan mekaniikkapisteitä... ;)
  Olenko muuten ainoa, jonka mielestä simsin murtovarkaat ovat hauskoja? Siksi en joka taloon hankikaan varashälytintä vaan katson, mitä ne pöllivät XD

  Azuralle kyllä kieltämättä sopii tuo jäänsininen puku, kur <3 Ja kyllä minäkin heltyisin Simpan katseelle, Azura hyvä...
  Hm, tuli mieleen (kirjoitin ensin kieleen :P) etten ole pitkään aikaan edes yrittänyt maalata perijäkuvia, tai edes normaaleja maalauksia simeistäni, hmm... Haa, onkos tuo jopa sama varas? Sitkeä tyyppi, pakko myöntää :D
  Ihana tilanne tosiaan kun synnytys menossa ja ruoka käryää liedellä. Hätäkaste tosiaankin! Ja onneksi Kainolle tuli tuo automaattitoiminto :D
  Ja ihanat nimet kaksosilla :D

  Jatkoa odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että toinnut tähän vierailuun ;D No niin on! Mutta eipä sillä väliä, kihloissa ovat joka tapauksessa. :P Et ole ainoa, mustakin ne on hauskoja :'D Kieltämättä naikkonen on nätsy tuossa puvussa :3 Simppa tosiaan on aika tollain suklaasilmä :D Kieleen :'D Hehe :D Ei se kait sama ollu (vai oliko..) No juu, sitkeitä ne on kaikki :D Kiitos, itekin tykkään niistä :3 Kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista
 11. Kiva osa! Häät olivat hienot, hurjasti vieraita, minulla ei ole koskaan kuin muutama. Kerkesi murtovarkaan retkukin käydä kylässä.

  Pojat oli tosi söpöjä!!!♥♥ Tulipalo oli pelottava tapaus! Huhhuh!

  ps. Fazereilla osa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskommentista! Hääistä tuli yllättävän onnistuneet, yleensä vieraita ei tuu mullakana kun pari ja muutenkin on aina ihan tylsää :D Onhan ne <3

   Poista
 12. Noniin, pääsinhän miekin pitkän tauon jälkeen lueskelemaan - jo tovi sitten ilmestyneen- osasi :).

  Tapahtumia oli sitten kerrassaan reilu kasa yhdellä heittämällä :D: Pakko ainakin todeta, että kylläpäs herrasväen elämässä tapahtuu ja sattuu kaikkea ja kaikki mahdolliset asiat :D.
  Luomukaksoset on kyllä aika saavutus, ei ole itselleni tullut aikaisemmin vastaan - niinkuin ei myöskään varkaita noin lyhyessä ajassa kahteen otteseen. Jännä :D. Onneksi nämä kaikki pelien mahdollisuudet tulee selviksi näinkin kun seuraa ja lueskelee muiden pelailuja.

  Olen erittäin ihastunut selityksiin hahmojen, varsinkin näiden päähahmojen nimiin. Tuo mukaan eksotiikkaa kun nimet ovat toisella kielellä värejä, tai omaavat muunlaiset väri sekä tarkoituksen.

  Jatkoa odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tosiaan oli :D ei tarvinnut yhtään tuskailla, että tuleepas tylsä osa :D No niinpä, yhteen aikaan mulle tuli jotenkin tosi paljon luomukaksosia, mutta nyt ei oo tullu pitkään aikaan, paitsi noi pojat. Mutta totta, usein tulee muitten tarinoita lueskellessa vastaan juttuja, joista en ole tiennyt mitään, viakka oon kuitenkin simssiä pelaillut 8-vuotiaasta asti..

   Kiva että tykkäät noista nimistä! :) Kun alotin tekemään tätä, tykästyin tohon että kaikilla sukupolvilla on oma väri, joten päätin myös nimetä simit sen mukaan :) netistä löytyy paljon tollasia nimi-väri-selitys-sivuja, jos tietää mistä etsii :D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 13. Olen kyllä toodella myöhässä tän osan lukemisen kanssa mutta sainpas viimein luettua! :D Tykkäsin kuitenkin tosi paljon, ihana lukea taas tällaista "kevyempää" simstarinaa :) Kauhea tuo tulipalojuttu, onneksi kukaan ei kuollut! Vauvat ovat syötävän suloisia, innolla odotan millaisia heistä kasvaa.. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa yhtään, kommentit on aina tervetulleita! :) Kiva että tykkäät, mustakin on kiva tehdä välillä just tällasta 'kevyempää' Hardwick Shoren vastapainoksi. Ensi osassa selvinnee miltä pojat näyttävät vähän vanhempina ;) Kiitos kommentista!

   Poista