maanantai 2. syyskuuta 2013

Ziazan - Osa 2. Salaman iskemä

Iik, olen ihan fiiliksistä tästä awesomesaucesta, joten toinen osa tuli aika nopsaan! Kolmososaakin on jo vähän kuvattu, mutta yritän kohta taas keskittyä Hardwick Shoreen.. No, pidemmittä puheitta!

Chisu - Kohtalon oma

¤¤¤¤¤¤¤¤


Outolaakso sijaitsi aivan SimCityn laitamilla, joten matka Stadiin kesti kauan. Kun seurue pääsi perille, oli ilta jo pimennyt.Uusi yökerho oli nimeltään Lulun kolmas mieli. Se oli trendikäs, muotitietoisten nuorten klubi, joka oli näin maanantai-iltana melko hiljainen.Azura ei tuntenut (luonnollisesti) ketään seurueestaan, ei ollut edes varma, kuka oli Briitta, joka hänelle oli soittanut. Ehkäpä blondi nainen ruskeassa takissa? Lähes koko muu joukko tuntui koostuvan opiskelijoista, ja Azura olisi voinut vannoa, ettei yksi tytöistä ollut edes vielä täyttänyt kahdeksaatoista.Tanssilattialla Azuran estot kuitenkin hälvenivät, ja hän tanssi muiden mukana raivokkaasti.Kuva omistettu KaijaKooFanille.Kovin kauaa ei nainen kuitenkaan jaksanut tanssahdella, vaan hän kävi veskissä siistiytymässä. Huulipunaa hampaassa!Kun huulipunat oli saatu hampaista, Azura suuntasi baaritiskille.Dat look :') <3Azuran tilaama mehupaukku valmistui nopeasti. Litkun maku oli karmaiseva, mutta muodon vuoksi niitä oli tilattava vielä muutama lisää.


Eräs tuntematon mies kiinnitti huomiota Azuraan ja tuli ihan häpeilemättä tämän luokse.
   "9 puol", mies huudahti ja nosti peukalonsa ilmaan arvionsa merkiksi. Azura oli hyvin otettu tästä.Lieneekö johtunut musiikin huumaavasta pauhusta, värivalojen loisteesta vai niistä lukuisista mehulitkuista, Azura ampaisi miehen perään tuoliltaan ja heitti flirttiä kehiin. Mies kertoi nimensä olevan Jesse Kovala. Pari vaihtoi numeroitakin.


Jessen oli kuitenkin lähdettävä pian. Azura ei tiennyt eikä välittänyt, missä hänen ryhmänsä jäsenet olivat, joten hänkin päätti lähteä kotiin.Juuri kun taksi oli saatu tilattua, taivaalta leimahti valtava salama, joka osui suoraan Azuraan. Jonkun aikaa Azura oli kuin muissa maailmoissa ja häneltä meni hetki tajuta mitä oli tapahtunut."No hitto vie, se kyllä jysäytti! Ihan vaatteetkin kärähti päältä!"Samassa taksi jo kurvasi Azuran eteen. Kuskilla oli naurussa pidettelemistä, kun palaneen hajuinen nainen kömpi nolona autoon.Kotiin päästyään Azura meni suoraan suihkuun. Vesi kirveli hieman palanutta nahkaa, mutta lopulta kaikki noki saatiin pois.Nälkäkin kurni jo hieman, joten Azura lämmitti itselleen valmisaterian.


Ennen nukkumaanmenoa Azura luki vielä entisestä kampästä mukaan ottamaansa kirjaa, Nälkäpeliä. Se sai Azuran kuitenkin surumieliseksi ja ärtyneeksi; se oli ollut hänen ex-poikaystävänsä suosikkikirja.Hän läimäytti kirjan kiinni ja kömpi peiton alle. Hän jatkaisi eteenpäin eikä enää ajattelisi sitä törkimystä! Samassa Azura muisti Jessen. Miehenhän voisi kutsua kylään huomenna...Seuraavan päivän Azura aloitti jatkamalla maalaustaan. Kimppakyyti uuteen työpaikkaan saapuisi hetkenä minä hyvänsä.Pian auto tööttäsikin saapumisen merkiksi. Matkalla autolle Azura moikkasi Maikkia, joka oli liikkeellä samaan aikaan kuin eilenkin.Ensimmäinen työpäivä kului nopeasti, ja Azura huomasi pitävänsä uudesta työstään. Palkkaakin tuli sen verran, että laskut sai maksettua.Ekalla palkalla ostettiin myös uusi tuoli vanhan jakkaran tilalle.Heti kun tontin reunoilla näkyi liikettä, Azura juoksi kättelemään uutta tuttavuutta, tällä kertaa naista nimeltä Linnea Könönen.Azura ja Linnea eivät kuitenkaan tulleet juttuun kovin hyvin. Just noin, haukottele nyt avoimesti toisen jutuille sen nenän edessä.


"Jaa ei kiinnosta vai? No enpä haluaiskaan tuntea tollasta sinihiuksista.. kummajaista!" huudahti Linnea loukkaantuneena ja lähti jatkamaan matkaansa tuohtuneena.Onneksi Azura oli itsevarma, eikä antanut moisten typerysten harmittaa itseään. Sen sijaan hän päätti hypellä narua kuntopisteen ja sitä myötä ylennyksen toivossa. Onnistuu varmasti hyvin noilla koroilla!


Aikansa hypeltyään Azura päätti soittaa Jesselle. Aluksi hän empi, mutta ymmärsi sitten ettei ollut mitään hävittävää. Jesse kuulosti puhelimessa hämmentyneeltä, mutta lupautui tulemaan illemmalla.


Illan pimetessä ja varjon venyessä pidemmiksi Jesse saapui kuten oli luvannut. He tervehtivät poskisuudelmin, mikä oli Azuran mielestä vähän outoa. No, kenties se oli stadilainen tapa.


He juttelivat hetkisen, mutta melko pian kävi selväksi, etteivät he oikein olleet samaa mieltä, siitä mikä heidän suhteensa oli.
   "Kuules nyt, Albina -"
   "Azura."
   "Ihan miten vaan. Ei mulla ole aikaa tällaseen, mun pitää tavata tänään mun naisystävä, ja kotona on vaimo ja lapsetkin odottamassa.."
   Jaa. Tällanen mies sitten.Sanaakaan sanomatta Jesse kääntyi kannoillaan ja lähti talsimaan pois. Azura katsoi huvittuneena tämän perään.

Sinä iltana Azura painui pehkuihin saman tien, toivoen että tulevaisuus toisi tullessaan jotain hyvää.

¤¤¤¤Seuraavana päivänä Azuralla olikin vapaapäivä, jonka hän saattoi alottaa rennosti.


Koska muutakan erityistä tekemistä ei ollut, Azura päätti alkaa kirjoittaa päiväkirjaan tapahtumian Outolaaksossa.


Myöhemmin päivällä hana rikkoutui ja naisen oli yritettävä tapella se ehjäksi, kun ei rahapulassa viitsinyt kutsua korjaajaa.Ilman yhtäkään mekaniikkapistettä Azura sai hanan ehjäksi! Rispektit! Tosin auringossa oli tullut vietettyä sen verran aikaa, että nahka kärähti (taas, tällä kertaa syynä vain ei ollut salama).Kaivaten välillä varjoon (jota pieni tontti ei tarjonnut), Azura tilasi taksin ja lähti Outolaakson keskustaan. Hän oli kuullut, että siellä oli jonkin näköinen uimala.Ja niinhän siellä olikin. Vaihdettuuan bikineihin Azura suuntasi altaalle. Ponnistuslauta osoittautui kuitenkin liian vaativaksi, eikä Azura uskaltanut hypätä. Joku mies tuli naureskelemaan Azuralle.
   "Onks se liian korkeella?" mies hymähti. Azura ei pahastunut vaan naureskeli itsekin itselleen.Tikkaat tuntuivat kuitenkin paremmalta vaihtoehdolta.Azuralle naureskellut mies liittyi itskein uimaan. Tämä ei meinannut saada silmiään irti naisesta, vaan oli törmätä altaan seinään tuijottaessaan tätä.


Mies sai kuitenkin katua sitä ei katsonut eteensä, sillä hieman myöhemmin hänen ja Azuran päät kopahtivat kopahtivat kovaa yhteen (:'D). Asia nauratti molempia.Noustuaan altaasta Azura meni vielä juttelemaan miehelle, joka oli jo ehtinyt vaihtaa vaatteet. Hän kertoi nimensä olevan Simppa Kuusela. He tulivat hyvin juttuun.


Juttu yltyi pieneen flirttiin, jota Simppa ei pannut pahakseen.O_O 


O_O Kaks salamaa! Ole hyvä, iske kiinni!"Mun silmät on ylempänä!"


Jep, juttuhan luistaa näillä varsin hyvin!Azura ja Simppa olivat tapailleet säännöllisesti jo viikkoja. Eräänä sateisena iltapäivänä Azura tuli töistä mukanaan iloisia uutisia; hän sai ylennyksen taustatanssijaksi! Tietysti Azura kutsui Simpan kylään kertoakseen hyvät uutiset."Kuule Simppa, mä sain tänään ylennyksen töissä!"
   "No sehän on hienoa!"
   "Simppa, mä oon vähän miettiny... Ois tosi kiva jos voitais sitoutua vähän enemmän.. Haluaisitsä muuttaa mun luokse asumaan?"
   "Mikäs siinä!"
   "Oi ihanaa Simppa!" Azura huudahti ja hyppäsi rakkaansa syliin. Mun mielestä ihanaa tässä on noi rahat mitkä se toi...

Simppa koki extreme-makeoverin. Oi että siitä tuli tosi symppis!
Simpan rahoilla ja Azuran saamalla bonuksella myös talo koki extreme-makeoverin. Aika soma mökkihän siitä tuli.♥ Pakko oli leikkia vähän poseilla kun nää on niin ihania!Uutta sänkyä oli heti kokeiltava.Ensimmäinen yö pitkään aikaan, kun Azura sai nukkua kultansa sylissä katto päänsä päällä.

¤¤¤¤

Kommenttia saa jättää!

22 kommenttia:

 1. Voi Azura parkaa, kun joutui salaman iskemäksi. Ainakaan ei käynyt pahemmin.
  Vaikka kokikin pientä vastoinkäymistä, niin löysi Azura sentään itselleen Simpan. Suloinen pari :)

  Jäänpä jatkoa odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niinpä, eikös salaman iskuun voi kuollakin? Tai en tiedä.. Juu onhan ne ihan söpöjä :> Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Oi, Simppa on yllättävän söpö townieksi! :3 Hieno saalis, myös tuomansa massin puolesta. Azura ja Simppa on söpö pari. Ja niiden talostakin tuli hieno!
  Mutta voi poloista naista kun salama meni iskemään keskellä yhteisötonttia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :3 Olin ihan yllättynyt että siitä tuli noin.. tollanen :> Ja se tärkein, raha! ;D Kiitos kommentista! (:

   Poista
 3. Tätäpä oli kivaa lukea. .-) Ää, sääli ettei Jessen ja Azuran jutusta tullut mitään, sillä olisi ollut sininen paitakin valmiina!! Pidin Jessukasta enemmän kuin Simpasta, mutta täytyy hyväksyä tosiasiat ja Azurahan sen valinnan lopulta tekee enkä minä. .-D Huih, naisen iho on kyllä kokenut kovia. .-s Mahtoi taksikuskia tosiaan huvittaa, itsekseni mäkin hymyilin täällä kohdalle. .-D Ei se Simppa sitten tuon enempää mukana tuonutkaan, vaikka itseään rikkaaksi väitti.. No, sentään pari sai pienen talon rakennetuksi. .-) Käytin muuten Ilolienten synttärikortissa tuota samaa tapettia mitä heidän talostaan löytyy. .-D Jaahas, mitähän sitä sitten keksis, kun kouluun on lähdettävä talsimaan vasta tunnin päästä.. Myöhäiset aamut on kivoja, paitsi jo herää liian aikaisin. .-D

  (simssiliininsimsseilyt.vuodatus.net)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oli kivaa :) Yäh, oikeasti vihaan tota Jesseä :D Se on vaan niin ärsyttävä! Mutta onneksi joku tykkää siitä! :) Kyllä, naispolon iho on tosiaan ollut kovilla :O enä puuttuu jäätyminen :D Niinpä, ainakin jonkunlainen mökki saatiin. Ai niin käytitkin! Se on kiva tapetti :D Kiitos mukavasta kommentista! (:

   Poista
 4. Wau! Aivan mahtava osa jälleen :) oli hauskaa luetavaa kun oma nimikin sieltä löytyi ;) <3 kiitos omistuksesta :D "dat ass" :D kunnon repeäminen :D hehe... Mutta olisin halunnut kyllä Jessen, mutta Simpasta tulikin paljon pareman näköinen kuin odotin! Ja ihana talo <3 kuin pieni mökki :3 jään innolla odoittamaan jälleen uutta osaa!! Niin erilaista luettavaa kuin muut tarinat :) ja harmi että Azuraan iski salama :( vaikka hassulta näyttikin ;) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh ;) Hyi, miks sä olisit halunnut Jessen? :D Emmä tiedä, musta se onvaan kamala :D Kiitos :> Hehe :D Kiitos kommentista ;)

   Poista
 5. Oli mukava osa! Azura on edelleen kaunis (no mihinkäs se kauneus olisi hävinnytkään) ja Simpasta tuli komea muodonmuutoksen jälkeen.

  Nykyisin on tullut pieni tenkkapoo (ei mitään hajua miten kirjoitetaan) sims 2 tarinoihin, mutta tätä ja Hardwick Shorea jaksaa kyllä lukea. :)

  Jatkoa taas odottelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva että naikkosen ulkonäkö miellyttää ;) Njuu, tulihan sitä iha söpö :> Ah ihanaa että jaksat lukea tarinoitani, vaikka muut Sims 2- tarinat tökkii <3 Kiitos kommentista! (:

   Poista
 6. Uu, kiva osanen c: Nätti kantamamma ja kiinnostava haaste, tätä jään ehdottomasti seurailemaan! :D
  Simppakin oikein söps nyt kun pienen muodonmuutoksen koki c: Vauvoja odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :] Oi mukava että jäät seuraamaan! :) Vauvoja luvassa pian ;) Kiitti kommentista (:

   Poista
 7. Haha, vai että iski sitten salama :D
  Simpasta tuli muodonmuutoksen jälkeen tosi söpö, hihhei. Suloinen pari ja sitten kun niitä vauvoja tulee nii on kyllä nekin suloisia ihan varmasti.

  :3 Hyvä osa! Jatkoa odotellessa.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, salamahan se sieltä iski ;D Juu, tulihan siitä ihan söpö :3 Kiitos kommentista! :)

   Poista
 8. Koulu päästi viimein irti aivoistani niin pääsin lukemaan ajatuksen kanssa :D Ja aivot kieltämättä nauttivat tästä viihteestä oikein kunnolla!
  Vai sellaiseksi tyypiksi Jesse sitten paljastuikin... No jaa, mielestäni oikeastaan Simppa on suloisempi, tuo kasvomalli on tavallaan lempeän raukea ja sympaattinen, olen alkanut tykätä siitä omassakin pelissäni aina enemmän.
  Ja rahoista saa kieltämättä iloita kun asuu paljaan taivaan alla. Nappulaa ;)

  Hurhurhur, jatkoa odotan mielenkiinnolla! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kiitos :> Juu, Jesse olikin vähän tollanen :D Mustakin Simppa on suloisempi <3 Noi kasvot ON just sellaset lempeät ja (pakko käyttää tätä sanaa vaikken erityisemmin siitä pidä) lupsakat. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 9. Ohhoh, Stadiin saapui suurimmaksi osaksi vain opiskelijoita. .-D Hauskaa Azuralla ainakin näytti olevan. .-> Ihailin Azuran ja Jessen asujen yhteensopivuutta! .-D Simppa salamoineen on kyllä parempi vaihtoehto! Höh mikä huijari, väittää olevansa rikas mutta tuokin 6000 simoleonia. .-/ Tosin eihän raha ole pääasia. .-) Pienestä talosta tuli tosiaan suloinen! <3 Jäänpä odottelemaan jatkoa. .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, totta :D Kyllä aina voi silti pitää hauskaa, vaikkei tuntisikaan porukkaa. Niin, kyllähän niitten asut sopi yhteen, mutta Simppa on mustakin parempi! :) Niin totta, oli tuo kuitenkin parempi kuin joku sälittävää 2000, jonka tuo jotkut semi-rikkaat -.- Kiitos kommentista! :)

   Poista
 10. Noh noh, miten se Azura nyt yhtäkkiä salamasta sai päähänsä? Oho :--D Bileporukka vaikutti ainakin olevan hengessä mukana.
  Simppa vaikuttaa aika rehdiltä kaverilta (he's a keeper!) (: Ja tuomiensa varojen vuoksi on vielä mukavampi tapaus ;>
  Tosin pärstävärkki vähän hairitsi, kun omassa pelissäni naitin Simpan (engl. Sinjin Courdec) eräälle tosi rasittavalle naiselle, ja Simppa sai sitten kärsiä siinä avioliitossa. Höps, olinpa julma ):
  Mutta toivotaan, ettei Azurasta tule samanlaista bridezillaa. Simppa ja Azura forever, eikös niin? ;)

  Hieno osa, jatkoa vaan! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa :D Kyllä, Simppa on vaan niin jotnekin ihana :> Hehe, no tasan ei käy onnenlahjat, onneksi Simppa sai mun pelissä vähän kivemman puolison :P Kiitos hauskasta kommentista! (:

   Poista
 11. Mukava osanen, kiva lukea välillä tällasta lyhyttekstistä tarinaa :) Simppa vaikuttaa mukavalta ja ihan söpö siitä muodonmuutoksen jälkeen kuoriutuikin :> Toivottavasti lapsia tulee pian :3 Ja mulle tuli nyt hirveä hinku päästä pelaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Simppa onkin varmaan mukava mies, ja iha söpökin :3 Kyllä niitä lapsia nähdään ;) Oi mahtavaa! On tosi siistä jos jollekin tulee peli-hinku omista tarinoista! :)

   Poista