tiistai 27. kesäkuuta 2017

Rakennetaan kaupunki!

Aloitinpa tässä uuden haasteen! Entisetkin etenevät niin "hyvässä" tahdissa, joten miksipä ei. Kyseessä on siis Build a City Challenge eli BaCC. Säännöt löytyvät Radolasta, jos jotain kiinnostaa käydä tutustumassa tarkemmin.

Tiivistettynä idea on luoda tyhjä naapurusto ja sinne yksi sim, ja alkaa kasvattamaan naapuruston asukaslukua. Tiettyjä sääntöjä täytyy noudattaa, esimerkiksi simeille ei saa heti ottaa työpaikkaa, vaan urat aukeavat suorittamalla erilaisia juttuja. Myöskään yhteisötontteja ei saa sijoitella rajattomasti jne.

Tästä alkaa siis BaCC Evergreen. Osat tulevat olemaan kuvapainotteisia, ja melko lyhyitä koska pelaan aina viikon kerrallaan yhdellä perheellä, eikä siinä ajassa ehdi aina tapahtua kovin paljon.

¤¤¤¤

Osa 1.1

¤¤¤¤

Saanko esitellä: Evergreenin ensimmäinen asukas, Amelia Grant!


Amelia muutti osoitteeseen 1 Evergreen Terrace, ja sai rahoillaan rakennettua näinkin hulppean mökin.
Sisältä melko vaatimattoman näköinen, mutta saa kelvata.Juu, autiota on.

Tarkoituksena olisi jossain vaiheessa perustaa kukkakauppa, joten ei muuta kuin kimppujentekoa harjoittelemaan! Työpaikkaahan ei Amelialle tipu sääntöjen takia.


Rahaa olisi kuitenkin hankittava - keinolla millä hyvänsä.

"Saat sen mistä maksatkin." Niin siis näköjään ihan kirjaimellisesti.Ei ollut tästä herrasta puolisoksi.
Onneksi löytyi tämä Chris-niminen mies, jonka kanssa Amelia tuli hyvin juttuun.Eipä aikaakaan, kun Chris muutti taloon. Hänen täytyi valitettavasti erota työpaikastaan, koska ravintola-ura on vielä lukittu.Ensimmäinen tulipalo! Muistaakseni kolmesta tulipalosta aukeaa paikka poliisiuralle, joten way to go, Amelia!Viikon lopulla Amelialla oli juuri ja juuri varaa ostaa itselleen La Petite Fleur -niminen kukkakauppa.

¤¤¤¤

• Simejä: 2
• Sim-kerroin: 2
• Asukasmäärä: 4
• Kotitaloudet: 1
• Yhteisötontit: 1

¤¤¤¤

6 kommenttia:

 1. Yass, lisää simkaupunkeja! On myöskin hauskaa saada tänne lisää haasteita ;) Evergreen kuulostaa ainakin positiiviselta kaupungin nimeltä, lieneekö kesäinen paikka? :)
  Hyvä että Amelia ensimmäisen deittikatastroopin jälkeen löysi hieman mukavampaa seuraa, Chrisistähän saatiin aivan mukavannäköinen heppu.

  Saapas nähdä miten kukkakaupan pitäminen tulee sujumaan! Tämä oli juuri sopivan kevyt ja hauska alkuosa näin iltalukemiseksi :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli teki aloittaa uusi haaste, joten miksipä ei! :P Evergreenissä ei kyllä itse asiassa ole edes ikuinen kesä, mutta nimi on ainakin nätti :D Chris on varsin persoonallinen tapaus, mutta eiköhän tuo pariskunta ihan kelpo jälkikasvua saa aikaiseksi. Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 2. Jee, uusi BaCC! Näitä on mukava lukea vaihteluna LC:ille. Ensimmäinen osa oli mukava startti, Amelia sai itselleen miekkosen ja osti yrityksen, siitä on hyvä lähteä liikkeelle. Jään kiinnostuneena seuraamaan Evergreenin kasvua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä hauskaa vaihtelua! Sääntöjen kanssa vaan aikamoista puljaamista välillä.. Kiva kun jätit kommenttia! :)

   Poista
 3. Jee, uutta BaCCia! Jotenkin näistä tulee semmoinen tietynlainen sims-nostalgia ja tekee aina itelläkin mieli pistää uusi naapurusto pystyyn uusine townieneen jne :D
  Amelia ja Chris näyttävät yhdessä oikein somalta parilta, kunhan kukkakauppakin ottaisi pian tuulta alleen.
  Uutta osaa odotellen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, melkein teki mieli alottaa uusi bacci heti perään, vaikka tuo alku onkin tuollaista kitkuttamista :D Kaduttaa vaan, etten tajunnut poistaa aluksi kaikkia townieita, nyt siellä on samat naamat kuin Kaunialassa.. Kiitos kommentista! :)

   Poista