sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Ziazan - Osa 15. Appelsiinipuut


¤¤¤¤
Syntymäpäivä, jota Cressida oli kauan odottanut, koitti viimeinkin, ja hän muutti omilleen vielä samana iltana.Myös Eris oli viettänyt synttäreitään vastikään, ja oli nyt teini-iässä. Sotkuisuus oli hallitseva piirre hänen luonteessaan, ja se valitettavasti myös näkyi.Eurwyn oli tutustunut koulussa Virtasen Siiri-Matildaan, ja tämän kanssa hän vaihtoi ensisuudelmansa.Ziazanien biljardipöytä houkutteli Eurwynin ja Eriksen koulukavereita tulemaan usein kyläilemään.


Päältäpäin ei uskoisi, että Albina on varsinainen tuholainen.
Surutta se kuitenkin antoi kyytiä niin huonekaluille kuin talon muille kissoillekin.Sekä Quon että Donahue olivat molemmat jo melko iäkkäitä, joten taloon päätettiin ottaa vielä neljäs kissa.Harmaa kissanpentu sai nimekseen Duane.

[Duane, nimestä Dwayne = pieni tumma, Irlannin gaeli]Vanhuksista puheen ollen, ikä alkoi saada otetta Alpertistakin.Eurwyn oli kiinnostunut maalaamisesta, ja pakotti velipuolensa usein malliksi. Eris ei tosin aina onnistunut ottamaan samanlaista ilmettä.Maalaamisen ohella Eurwyn piti myös ahkerasti huolta kunnostaan.Duanen pentuajat olivat pian ohi, ja siitä kasvoi hellyyttävä (aavistuksen pyöreähkö) kollikissa.Eurwyn ja Siiri-Matilda alkoivat seurustella virallisesti.


Myös eläkkeelle jääneellä Alpertilla oli onnea naisrintamalla. Hän oli onnistunut iskemään entisen työkaverinsa Mirjamin.


Ilmeisesti laskuja oli jäänyt jonkin verran maksamatta, sillä ulosottomies vieraili talossa, saaden saaliikseen yhden ainoan ruokapöydän tuolin.Eurwyn tuskaili yhä kasvavan läksypinon kanssa.Eriksellä ei sen sijaan ollut minkäänlaisia ongelmia koulun suhteen, ja hän suuntasi yliopistoon.

¤¤¤¤

Neljäs sukupolvi
Väri: Oranssi
Haaste: Luovuus & Toimeliaisuus


Oranssi on kirkas ja iloinen väri. Se on täynnä energiaa ja saa laiskimmankin henkilön nostamaan takapuoltaan. Sen sanotaan innostavan luovuuteen jopa kaikkein epäluovimpia ihmisiä. Siksi oranssi sukupolvi keskittyy kokonaan luovuuteen ja fyysiseen aktiivisuuteen.

*Rahaa voi tienata vain romaaneilla/maalauksilla
*Perijällä täytyy olla 10 pistettä urheilu-/kuntoiluharrastuksessa
*Perijällä täytyy olla kunto maksimitasolla


- Awesomesauce-haasteen säännötNeljännen sukupolven edustajan on aika ottaa valta talossa! Mikä tarkoittaa myös sisustuksen uusimista. Muutama kuva uudistetusta talosta:
Jopa pihan appelsiinipuut sointuivat uuteen sisustukseen.Eurwyn lähti saman tien uudella oranssilla Cadillacillaan kaupungille.
Hän tutustui Viivi Horsma -nimiseen naiseen, jonka kanssa tuli hyvin juttuun.Aika jätti Quon-kissasta.
Alpertti, vanha romantikko, liehitteli erästä Ira-nimistä naista, välittämättä siitä että naisen sormessa kimalteli vihkisormus.Quonin tilalle saataisiin pian uusia kissoja, kun Albina ja Duane saivat pentuja!Ensiksi syntyneen sinisilmäisen urospennun nimeksi annettiin Zukra.Vihreäsilmäinen naaraspentu sai nimekseen Zelenka.

[Zukra = sininen, arabia]

[Zelenka = pieni vihreä, tsekki]Perhetavoitteinen Eurwyn oli aivan pentujen lumoissa.Talossa alkoi olla jo melko ahdasta kissojen suhteen, joten Duanesta ja vanhasta Donahuesta päätettiin luopua.
Viivin ja Eurwynin suhde syveni ja eteni nopeasti seurusteluksi.
Alpertti saavutti peliharrastuksen huipun. (Haasteen sääntöjne mukaan kaikki harrastuslaatat täytyy saada kymmenenteen sukupolveen mennessä.)
Edesmenneet Ziazanit oli haudattu Outolaakson hautausmaalle, mutta kissat kyllä kummittelivat heidänkin edestään.Joku selvästiki kantoi kaunaa Ziazaneille, sillä roskis oli aina potkittu kumoon ja torakat pääsivät mellastamaan.


Vaikka suhde oli tuore, Eurwyn päätti pyytää Viiviä muuttamaan Ziazaneille, ja tämä suostui ilomielin.
Viivi oli Eurwynin tavoin kiinnostunut urheilusta.Molemmat olivat onnellisia löydettyään toisensa.Alpertti ja Ira jatkoivat salaista tapailuaan syrjäisillä yhteisötonteilla.
Kaikkien harmiksi Iran mies sattui eräänä iltana samaiseen paikkaan ja he jäivät kiinni.Alpertti lähti paikalta vähin äänin.Eurwyn päätti kosia Viiviä terassilla, jossa he olivat suudelleet ensimmäisen kerran. Viivi oli onnensa kukkuloilla ja vastasi tietenkin myöntävästi - pian Ziazaneilla juhlittaisiin häitä.

¤¤¤¤

Sellaisia sattumuksia Ziazaneilla tällä kertaa! Edellisestä osasta onkin vierähtänyt tovi, en muistanut itsekään missä ollaan menossa. Itse ainakin tykästyin tähän oranssiin, kivaa vaihtelua. Saas nähdä kuinka kauan menee ennen kuin alkaa kyllästyttää...

7 kommenttia:

 1. Mulla oli näköjään jääny edellinen osa välistä, mutta nyt olen taas kärryillä :D
  Mukava osa, jälleen kerran. Eurwyn onkin aikas komia, saavat Viivin kanssa varmasti söpöjä lapsia :)
  Jatkoa jään odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se mitään, täällähän nämä pysyvät :) Eurwynistä kasvoi melkoisen söpö, ja olen ihan in love Viiviin, joten toivon mukaan lapsille periytyy hyvä geenisekoitus! :D Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Voi, Eurwyn onkin aika hunkki! ;D♥ en ihmettele yhtään, että Siiri-Matilda ja Viivi molemmat kapsahtivat tämän kaulaan :D
  Nauraa räkätin tuolle ulosottomiehelle niin kauan :'DD selvästikin oikealla alalla!
  Voi Alpertti, varattua naista! No, eipä taida olla kauaa enää varattu tuo Ira...
  Kissoja! Oranssia! Uudet tuulet puhaltavat selkeästikin Ziazaneilla :D
  Odotan innolla jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se :> No joo, ulosottomiehen ammatissa tärkeintä lienee juurikin nuo oikeanlaiset ilmeet :D Taidan alkaa harkita sitä alaa itsekin.. Tuo Ira-jutut oli varmana ihan oikein mulle, mitäs menin sekoilemaan omien simieni kanssa. Ääh, menee taas ikuisuus lepytellä toi äijä :/ Uusia tuulia, kyllä! Kiitoksia kommentista! :>

   Poista
 3. Sain otsikkokuvasta jonkinasteisen deja vu -tuntemuksen :D
  Cressida on varsin suloinen kasvaneena :3 Hetken meni ennen kuin muistin ketä kaikki olivat, mutta pian kaikki nimet alkoivat vaikuttaa tutuilta :D Ja kissat ovat yhä aivan yhtä tuitui :3 Duane on ihana nimi kissalle! Minulla on pieni heikkous kaikille gaelinkielisille nimille :3 Duanesta kasvoikin ihana kissapulla, haluan tuollaisen mörön! Oma mörköni kun on porukoiden luona.
  Ainakin Eurwynillä on onnea rakkaudessa jos ei koulussa...
  Vai oranssi sukupolvi vuorossa! Minäkin taitaisin tarvita vähän oranssia tänne, yksi dedis huomenna ja toinen silloin kun marraskuu loppuu... *Tarkastelee uutta oranssia sisustusta* Vaikuttaa lupaavalta, monia erilaisia kuvioita! Sorry Siiri-Matilda, perijällä on velvollisuutensa... Mutta olin kyllä erittäin innoissani saadessani nähdä aikuiseksi kasvatetun Viivi Horsman! Eikös tämä olekin niitä Outolaakson Townie-lapsia? *tiiraa Viivin piirteitä*

  Sääli Quon-parkaa, mutta ainakin kissasuku jatkuu yhä. Ihania pentupullia, vielä sellaisiakin jotka erottaa helposti toisistaan. Viivi ja Eurwyn vaikuttavat kyllä melkein kuin luoduilta toisilleen, toivottavasti tällä urheilijapariskunnalla menee suhteessaan paremmin kuin mitä Alpertilla salarakkaineen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cressidasta tuli nätti, halusin kuitenkin Eurwynin perijäksi kun pojat oliis kuitenkin roikkuneet kotona vielä jonkin aikaa. Tosiaan paljon samankuuloisia nimiä noilla on, menen itsekin aina sekaisin :D Duane on tosi söppänä, ihana sana tuo kissapulla! Voi ei, tsemppiä kun joudut olemaan erossa möröstäsi! :( Olin hieman skeptinen oransisn suhteen, mutta siitä tuli loppujen lopuksi aika kiva! (Mikään ei voi tosin olla pahempi kuin se kakkossukupolven liila..) On, mahtavaa että tunnistit! Viivihän se, näköjään olen jossain vaiheessa heittänyt sen teiniksi ja aikuiseksi.. True sims-pelaaja muistaa townie-lasten nimetkin! ;D Kissasuku jatkuu, ja huomattavasti nopeampaa tahtia kuin ihmissuku.. Viivi ja Eurwyn on ehkä suosikkiparini Ziazaneista, ne on jotenkin niin söpöjä. Urheilee yhdessä ja kaikkea. Tollasia tolkun ihmisiä, tai siis tolkun simejä (josko sellaisia on olemassakaan). Kiitoksia mukavasti kommentista! :)

   Poista
 4. Oi, ihanaa menoa ja Eurwyn on niin komea että! ♥ Ja Viivi on niin nätti naikkonen, noi on upea pariskunta :) Normaalisti ei oranssi värinä oikeen kiehdo mua, mutta oot sisustanu ton noiden kämpän tosi kodikkaasti, tekis melkeen mieli muuttaa tonne ite asumaan :D Apua, Pohjikset on kesken ja BaCC-blogi suunnitteilla, mut nyt kyl melkee tekis mieli ruveta pelaa tätäki haastetta :'D Tai avata sims ylipäätään.
  Jee kiitos tästä, jään oottamaan jatkoa!

  VastaaPoista