keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

HRG Humppila - Osa 8. Yöllinen kitarasoolo

Aika päivittää Humppiloiden uusimmat kuulumiset! :) Yh, Photari ja Blogger näyttävät yhteistuumin päättäneen heittää otsikkokuvan ihan puuroksi :/ Ei anneta sen häiritä!

¤¤¤¤¤¤¤¤

Alkuun tällainen piristävä kuvasarja:

Kiva avata peli ja huomata, että talo on kuin pommin jäljiltä.Joku sentään tekee jotain hyödyllistä. Talvikki muistuttaa niin paljon Bernadetteä, molemmat tollaisia... rempseitä värkkäilijöitä :D

Jep. Ihan niin kuin Bernadette.Talvikki näyttää perineen myös Humppiloiden mieltymyksen pyjamassa himmailuun.
Kaksoset tarkoittivat tuplasti työtä taaperovuosina, ja Lempi ja Eevert olivat työn touhussa opettaessaan pojilleen tarvittavia taitoja. Kauaa ei heidän kuitenkaan tarvinnut tuskailla. sillä pojat kasvoivat kuin hujauksessa.Kasvanut Reidar.


Sekä veljensä Sigmund.Pojille kunnostettiin kolmannen kerroksen ullakkohuone.Huh. Mahtaako olla ensimmäinen tulipalo uudessa talossa?Harkitsin puutarhurin hankkimista, mutta... Hauskempaa näin.Remy sai koiratyön turvallisuuskoira-alalta. Siksi taitojen opettelu lankesi senkin kohtaloksi.Aha! Tiesin, että joku sitä syöttää salaa...

Talvikki isosiskoilee.


Reidar näköjään tulee isäänsä taiteellisen lahjakkuuden osalta.Oho.Hyvästi tiskikone. Ja taas pitää kuunnella niitä "Ikävöi esinettä" -huokailuja...The problems of having a bunk bed / twin brother.Älä huoli, isovanhemmat ne vaan siellä lähettelee terveisiä.Päätin, että tämän perheen vesat hommataan yksityiskouluun. Joten ei muuta kuin mairitteluilmeet naamalle ja espressot kiehumaan!Poikkeuksellisen komea ylähammasrivistö on tällä rehtorilla.

Taas se näyttelee noita hampaitaan. Mutta hyvä että joi ne kahvit. Lyhyellä matikallani laskettuna noilla jututuspisteillä ei olisi pitkälle pötkitty.

Eevertin pistettyä kaiken karismansa peliin (krhm) vesat pääsivät kuin pääsivätkin ykistyiskouluun.


Ihan että horoskooppien toimittaja.Kuka sen on taas mennyt sörkkimään hajalle? Ihan turhaan nyrpistelet siinä.


Ööh. Päivää?Sepä.. mukava kuulla. Jos saan kysyä, niin kuka sinut tänne edes käski? Ainakin hyvännäköinen.
Toisaalta en ihmettelisi, vaikka täällä niitä torakoita olisikin.
Koska Remy ♥Talvikki revitteli iltaisin alusvaatteisillaan ja unelmoi olevansa rokkitähti.Varkaan työ vaatii veronsa.Näin sitä ajetaan pojat nurkkaan puhumaan meikeistä. You go girl!


Mission accomplished. (Edelliset sukupolvet ovat hengessä mukana...)

Antonion ja Milanan kaksostytöt Eeva ja Ruusa olivat Humppiloilla usein nähtyjä vieraita.Itse Antoniokin sattui paikalle, kun pojat viettivät synttäreitään.
Pojat senkun komistuvat. Suosikkini oli pitkän aikaa Reidar, mutta Sigmundin pisteet nousivat kovasti teini-iän myötä. Talvikki on tietenkin oma lukunsa. Onneksi minun ei tarvitse valita :)Koettelet onneas, Talvikki. Onneksi Eevert ei ollut vielä ehtinyt tulla pihalle. Mutta mitäs sitten kun Talvikki ystävineen joutuu odottamaan, että kimppakyyti lähtee ensin..?Ei ilmeisesti haitannut.Tähän väliin friendly reminder siitä, että Sigmundilla on baseball-kalsarit :)))
EI! Tämä ei ollut edes minun syytäni! Remyllä oli kuppi täynnä ruokaa, mutta mokoma ei suostunut syömään. (Edes ControlPets ei auttanut) Nyyh.Talvikki otti, jos mahdollista, asian vielä minuakin huonommin. Sydäntäsärkevä näky :'(Pitkästä aikaa koko perhe ehti yhteisen illallispöydän ääreen.Oli nimittäin Eevertin vuoro juhlia syntymäpäiväänsä.Eikä! Ei ole todellista, Eevert on ehkä parhaiten säilynyt vanhus ikinä! Bernadetten weird ass -geeneistä on näköjään jotain hyötyäkin.Horoskoopeista urheiluun, huomattava askel ylöspäin. Satuinpa huomaamaan, että tuo Lempin "ystävä" Gabriel on opiskelija. Miten on mahdollista, että hän on töissä? Kukaan teistä tuskin muistaa, mutta Gabriel sattui asumaan näiden kanssa samassa asuntolassa.
Siinä missä Reidar panosti maalaamiseen, Sigmund kunnostautui kuntoilun saralla (pun intended).Jejj, ensimmäinen tyttö, jonka Sigmund toi kotiin! (Skarppaa, Reidar!)


Juttu luisti Sigmundin ja Julietin välillä ja kiinnostus näytti olevan molemminpuolista.Valitettavasti Juliet näytti olevan ainakin yhtä kiinnostunut Reidarista kuin Sigmundista.Juliet oli kietonut molemmat veljet pikkusormensa ympärille.Lempi halusi ikääntyä ilman suurempia seremonioita.Leikittelin ajatuksella, että olisin pitänyt tämän lookin Lempillä, mutta viimeinen järjenhiven esti tekemästä sitä.


Joten Lempi saatiin kuitenkin puettua edustuskelpoisempiin rytkyihin. Maxis-kamoiksi yllättävän kiva asu. Yllätän joskus itsenikin.Pakollinen Lempi leiskuu yhä -kuva.
Ikääntyminen näyttää antaneen pariskunnalle uutta virtaa!
Talvikin oli aika suunnata stipendeineen yliopistolle.

¤¤¤¤

Jaaaaa... poikki! Tässä Humppiloiden tämänkertaiset kuulumiset. Ensi osassa päästään näkemään Talvikin elämää yliopistolla ja pojatkin pääsevät opiskelun makuun. Saa jättää kommenttia, muttei ole pakko! :)

Sneak peek seuraavaan osaan:

8 kommenttia:

 1. Miks toi "piristävä kuvasarja" vaikutti ihan meikäläisen aamulta :"D Kun on kiva flunssa ja herään näköjään kunnolla vasta iltaviideltä niin kivahan se XD
  Remy on kyllä varsin söpö koiruli, tiedä miten olen häneen tykästynyt vaikka yleensä olenkin vain kissaihmisiä :) Yksityiskoulun rehtorilla on kieltämättä varsin komea hammasrivi... Onneksi lapsikatras sentään pääsi kouluun.
  Poikahamme kasvoivat ieltämättä varsin hyvännäköisksi teini-ikäisiksi, tulee olemaan vaikea valinta. Mokoma poliisineito, kehtaakin viedä Remyn :< Olisiko sille pystynyt syöttämään makupaloja tai jotain? :(

  Eevert ja Lempi eivät näytä lainkaan hassummilta vanhustuneina - eikä Talvikin yliopistotyylissäkään ole karvan vertaa valittamista :)
  Osa tuli juuri sopivaan aikaan, huomattava päivänpiristys juuri kun sitä kaivattiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi mood on aina aamusin :D Auts, toivottavasti flunassa on tähän mennessä jo parantunut. Remy oli kyllä ihanuus, harmi että sille kävi noin.. Vielä joskus hankin sen takaisin! Enpä tullutkaan ajatelleeksi noita makupaloja :/ Pojista toden totta tuli yllättävänkin komeita, saapa nähdä miten äänestyksessä käy ;D Talvikki vaan kaunistuu kaunistumistaan :3 Kiitoksia kommentista, mukava kuulla että tää piristi päivääsi! :)

   Poista
 2. Toi tunne, kun simien asumus näyttää torakoiden asumukselta :''D trust me, tota on tuskailtu ihan liikaa :D
  On kyllä poijjaat Sigmund ja Reidar melko namusia ;) taisipa Juliet-neiti huomata saman :D tuleekohan ihan kunnon kukkotappelu...
  Eh, random tuholaistorjuja :'D mitäs kehvatsuikkelia. Tyyppi päätti tulla tekemään vapaaehtoisesti (maksullisen) visiitin, ehkä Humppilat on hänen silmäänsä sottaista sakkia :'D ("kyllä täällä pakko on _jossain_ niitä torakoita olla!!!")
  Voi Remy ): noo, ehkä eläinkoti opettaa sen syömään...
  Lempi ja Eeverttihän vanhustuivat (?) varsin kunniakkaasti! Lempin rokkilook oli kyllä aika mainio :'D
  Uutta osaa ja kauniita (muttei ehkä niin rohkeita?) kolmannen (onhan tää kolmas?) sukupolven edustajia odotellen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä yrittää parhaansa, etteivät ne joutuisi asumaan missään sikolätissä, mutta ne vaan menee ja sotkee :D Ei ihme, että molemmat saivat Julietin huomion.. Keneltä lienee peritty noin hyvät geenit. No joo, pisti kyllä vähän ihmettelemään tän torakkaäijän vierailu :D Ehkä se tuli vanhasta tottumuksesta, "menen, vaikkei ne soitakaan, siel on niitä kuitenki.." :DD Toivon mukaan Remy saa nyt syödäkseen :/ Se hölmö vaan ulvoi nälkäänsä, vaikka kuonon (onhan koirilla kuono?) edessä oli täysi kupillinen ruokaa.. Huoh. Lempi repäs oikeen kunnolla :'D Juu, seuraavat syntyvät lapset on munlaskujen mukaan kolmas sukupolvi :P Uusi osa on tuloillaan ;) Kiitos ovasti kommentista! :)

   Poista
 3. Lapsistahan tuli oikein kauniita/komeita kasvaessaan, valinta on kova sitten joskus tulevaisuudessa :D
  Voi Remyä, ehkä sillä oli paasto aika menossa? :D
  Lempihän olisi voinut olla vähän erilainen mummo alkuperäisen tyylinsä kanssa, mutta ei tuo lopullinenkaan tyyli nyt huono ollut :)
  Jatkoa jään odottamaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perijän valinta koittanee sitten ensi osan lopussa. Haha, aika huonoon saumaan Remy päätti paastonsa pitää :'D Ehkä olis pitänyt jättää Lempille se rokahtava tyyli.. No jaa. Kiitos sulle kommentista! :)

   Poista
 4. Voi ei, toi eka kuvasarja on kyllä aika tuttua kauraa simsissä :'D Ja just sillon ku talo olis siivouksen tarpeessa ni kaikilla simeillä on yhtä aikaa nälkä ja väsy ja pissahätä ja tylsää ja yksinäistä ja vielä vaikka mitä.
  Ei hele! Miksen ole huomannut tuota, että rehtorin kahvittamisesta saa lisäpinnoja? Minulla tosin ei ole ikinä missään taloudessani kahvinkeitintä, joten eipä ole tullut kokeiltua...
  Nyyh, Remy-raasu! Ilkeä täti tuli ja vei pois :( On se kiva kun peli bugaa ja sen takia käy sitten noin.
  Haha, Lempi leiskuu -vitsi ei vanhene koskaan :D
  Kaikki lapset on kyllä oikein kauniita ja komeita! Etenkin Talvikki oih ♥ Ja Eevert ja Lempi vanhenivat tyylikkäästi (tosin Lempi olisi ollut alkuperäisessä tyylissään vieläkin tyylikkäämpi :D)
  Noni! Ton kuvan perusteella seuraava osa vaikuttaa oikeen hyvältä :DDD

  Kiitokset osasta! Jään odottamaan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sen siitä saa, kun yrittää pärjätä ilman kotiapulaista :D Aina oppii jotain uutta (simssistäkin)! Mä oon varmaan jostain cheattisivustolta joskus lukenut ton kahvijutun :D Toinen taitaa olla, että sais sen porealtaaseen, mutta eipä ole onnistunut ikinä. Remy-parka :( Lempi-vitsit on mun lempivitsejä. (hehehehehe) Lempin eka tyyli on saavuttanut suuren suosion, pitäisikö vaihtaa takaisin? :D Kiitoksia kommentista mel! Ensi osassa sitten taas (enemmän ja vähemmän) vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

   Poista