lauantai 24. elokuuta 2013

Awesomesauce Challenge Ziazan - Osa 1. Tien päällä

Ensimmäinen haaste on Awesomesauce Challenge, jonka säännot voit muuten lukea täältä. Awesomesauce on vähän niinkuin tavallinen LC, mutta siitä on tehty vähän hankalampi lisäämällä joka sukupolvelle oma haaste. Lisäksi jokaisella sukupolvella on oma värinsä, ja perijän nimen, vaatteiden, hiuksien yms. on liityttävä väriin. Aloittajan väri on sininen.
   Hirveästi juonta ei tässä varmaankaan ole, koska yritän vain keskittyä tän haasteen läpäisemiseen.

[Ziazan = sateenkaari, armeniaa]

[Azura = sininen, persiaa
               sininen taivas, muinaista ranskaa]

Musaa: Gloria Gaynor - I will survive

¤¤¤¤

¤¤¤¤

Sillä hetkellä ymmärsin miltä tuntui olla ei-kukaan ei-missään keskellä ei-mitään.

Tässä on Azura Ziazan. Hän on 23-vuotias, romantiikkatavoitteinen tarkista horoskooppi oinas. Azuran elämäntavoite on 'Pelehdi 20 simin kanssa'. Nainen on erittäin mieltynyt punaisiin hiuksiin ja vampyyreihin, mutta sen sijaan hän inhoaa löyhkää.
   Azura on kirjaimellisesti tien päällä. Hän on juuri "muuttanut" Outolaaksoon. Vielä eilen Azura asui yhdessä poikaystävänsä kanssa Siniperässä. Eilisiltana Azuraa sai kuitenkin tarpeekseen juoposta poikaystävästä, jolla oli tapana kännipäissään lyödä Azuraa. Sinihiuksinen kaunotar otti vain rahansa ja passinsa ja lähti. Liftaamalla Azura pääsi Outolaaksoon asti, jost ahän osti säästöillään pineen tontin valtatien varresta.

Viimeiset käteisensä Azura käytti muutamiin pakollisiin kalusteisiin ja sai sai aikaiseksi tälläisen viritelmän.


Azura ei halunnut enää ajatella sikamaista ex-poikaystäväänsä. Hän huomasi ilmassa lenteleviä nättejä perhosia, ja päätti pyydystää niitä purkkiin.Ne piristävät kummasti tunnelmaa, tuntuu jo melkein kotoisalta!Azuralla oli polttava tarve tutustua johonkuhun, eihänhän tuntenut naapurustosta yhtään ketään! Niinpä hän kävi heti kiinni, kun tontin rajalla näkyi eloa. Postityttö Maikki Mattila osoittautui pirteäksi ja mukavaksi tapaukseksi, eikä ihmetellyt ollenkaan Azuran lävistyksiä tai sinisiä hiuksia.Maikin oli kuitenkin jatkettava kierrostaan, joten Azura päätti selailla hänen tuomaansa lehteä. Sattumalta Azuran katse kiinnittyi avoimiin työpaikkahakemuksiin. Lainvalvonta ei häntä kiinnnostanut, koska hän ei halunnut yötöihin. Eikä merentutkimuskaan sopinut, koska Azura on allerginen suolavedelle. Sen sijaan vapaana oli myös aerobic-ohjaajan paikka, johon ei edes vaadittu työkokemusta, ainoastaan iloista luonnetta ja hyvää peruskuntoa. Azura sai paikan.Tyytyväisenä uudesta työstään, Azura päätti siirtää hyvän mielensä kankaalle.Pian Azura joutui jättämään maalaushommansa, kun tontille käppäili Riku Valli -niminen miekkonen. Sukuun! Tai sitten ei. Näen jo mielessäni miten toi nenä kummittelis vielä 10. sukupolven kohdalla...Riku oli kuitenkin mukavaa seuraa, ja ajankulungiksi he alkoivat pallotella.Sana uudesta asukkaasta alkoi kiiriä, ja pian muitakin saapui tervehtimään Azuraa.Azura, Hermo, Ilmari, Riku ja Jenni muodostivat hengauspiirin. Azura oli iloinen tutustuttuaan näin moneen ihmiseen heti ensimmäisenä päivänä.Vieraiden oli kuitenkin lähdettävä, kun maahan alkoi putoilla sadepisaroita. Jäätyään yksin Azura piti hetken hauskaa hyppimällä maahan muodostuneessa vesilätäkössä.Puhelimen pirinä keskeytti Azuran hauskanpidon.
   "Heippa, täällä on Briitta Hankala! Kuulin kaveriltani Rikulta, että olet uusi täällä. Lähtisitsä Stadiin bilettämään meidän kanssa? Siellä on avattu vähän aikaa sitten uus yökerho!"
   "No joo, mikäs siinä! Eihän mulla mitään muutakana tekemistä ole", Azura myöntyi ilahtuneena. Outolaakso vaikutti todellakin mukavalta paikalta.
   "No mainiota! Me tullaan kohta puoliin hakemaan!"


Ennen lähtöä Azura käväisi pikaisesti suihkussa. No niin, annetaan sille nyt vähän yksityisyyttä!Pian taksi kaarsikin jo pihaan.

¤¤¤¤

Haha, siinäpä se sitten tältä erää! Kakkososaa olen jo kuvannut, kirjoittelen sitten kun kerkeän. Yritän kuitenkin, ettei tämä uusi blogi vaikuttaisi hirveästi Hardwick Shoren muutenkin hitaaseen päivitystahtiin.

18 kommenttia:

 1. Olet aivan oikeassa, awesomesauceja on aivan hirveän vähän, vielä vähemmän suomenkielisinä! Hauskaa että olit antanut lisäinfoa myös aloittajan nimestä, joka on näköjään sekä hauska että tarkoituksenmukainen :D Azura vaikuttaa onneksi sopeutuvan hyvin Outolaaksoon, odotan mielenkiinnolla mitä kantaäidille tämän jälkeen tapahtuu ;) Osamusakin oli mieleen, onkin vähän aikaa siitä kun viimeksi olen kuullut tuon viisun :D Hienoa tekstiä ja varsin piristävä ensimmäinen osa :)

  Ja pakko vielä sanoa että hienoa että muutkin kokeilevat haasteita, itse aion vielä joskus hamassa tulevaisuudessa käydä monta haastetta läpi *koputtaa puuta* mutta en kovin montaa uskalla aloittaa Garpien rinnalle, kun on jo Marraskuun Tarinat ja Alumiinipurjevene.

  Jatkoa innolla odotellessa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Niinpä, olen kyllä törmännyt enkun kielisiin awesomesauceihin, mutta suomeksi en montaa löytänyt. Juu, löysin sellasen hauskan sivuston, missä on nimiä eri kulttuureista/kielillä, ja ne kaikki tarkottaa jotain väriä :D Kokeile ihmeessä jotain haastetta joskus! Minäkin mietin että pitäisikö odottaa että saan Hardwick Shoren päätökseen, mutta into tähän oli niin suuri, etten jaksanut odottaa :D

   Poista
 2. Vai että awesomesauce, näitä ei kyllä tosiaankaan oo tullu luettua kovinkaan paljoa! :3

  Azura on tosi nätti ja nimikin tollanen kiva. Pakko saada noi vaatteet munkin peliin, muistatko mistä ne saa ladattua? :D

  Itse on kanssa tosi hyvä, kiva että kantaäiti sopeutuu Outolaaksoon hyvin. Oon huono kommentoimaan, en keksi enää muuta sanottavaa tästä. :D
  Innolla seuraavaa osaa odotellen. n___n


  PS. Kivipuroillakin on nyt kolmas osa julkaistu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan ole itsekään törmäillyt moniin tällaisiin! :) Azurasta tuli munkin mielestä aika kaunis :> Vaateet laitoin kysyttyihin ladatutihin, löytyy tuolta ylhäältä! :) Ethän sinä mitenkään huono kommentoimaan ole, pääasia että jotain sanoo ;D OSa luettu/kommentoitu!

   Poista
 3. Oo, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta! Hyvä jos Azura sopeutuu Outolaakson outoon porukkaan (: Kaunis nimi muuten ♥ Ja oikein kaunis sim. Jään odottelemaan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Itsekin tykkään Azurasta ja sen nimestä ;D

   Poista
 4. Jes, kivaa lukea välillä muitakin haasteita kuin pelkkiä perus lc:itä. .-) Pitäisi enemmän noihin Radolan haasteisiin perehtyä, jää vaan kaikki aina pelkälle suunnittelupohjalle, tai sitten ehdin luoda simin mutten saa haastetta aloitetuksi sen enmpää. .-D Mukavaa, että Outolaakson asukkaat ottivat Azuran hyvin vastaan, ja Stadiinkin tuli kutsu, jes. .-D Mmm, kun kerran annoit luvan ehdotella haasteita, niin itserakkaana(?) tyrkytän Simsseilyissä oleviä omakeksimiäni haasteita, joista ei netissä pahemmin kerrontaa ole ollut kuin mitä itse olen pelannut. .-D
  http://simssiliininsimsseilyt.vuodatus.net/lue/2010/08/kaikkea-kivaa
  Ja ajattelin myös linkitellä sivusi omilleni, onkohan vastalinkitys mahdollinen? ,-) Jään odottelemaan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva aloittaa tätä, kun ei ollut niin perus.. Tai no alku on aika helppo, mutta kun tiedän että haastetta tulee vielä :D Kävin katsomassa nuo sun haasteet, ja jätin kommenttia :) Vastalinkitys on erittäin mahdollinen ;D

   Poista
 5. Jes! Kerrankin joku usaltaa kokeilla jotain uutta! :) en ole itse lukenut yhtään awesomesaucea ennen, joten tämä on ihan uutta. Nimet oli hyvin keksitty ja Azura on todella kaunis :) nauratti hieman tuo talo :D toivotaan että Azura rikastuisi pian ja saisi edes katon päänsä päälle :) jään odoittamaan jatkoa innolla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! En oo mäkään lukenu awesomesaujea ikinä, en edes löytäny suomeks yhtään kun yritin googlata :D Kiitos, miekii tykkään Azurasta! :) En yhtään ihmettele, että nauratti ;) Kyllä se Azura varmasti saa edes vähän omaisuutta hankittua, ainakin sen verran että saa kunnollisen asumuksen :D

   Poista
 6. Voi kun mukava tarina. Awesome haaste on mielenkiintoisen kuuloinen, voisi joskus kokeilla kolmosella (muuntaa ne säännöt vain kolmoselle sopivaksi).

  Azura on kaunis, kerrassaan ihana kantasim. Odotan innolla jatkoa, mitä tässä sitten tapahtuukaan. :)

  Linkitin tämänkin blogin Fazereille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, Radolasta saattaa jopa löytyä kolmoselle muunnetut säännöt, en ole ihan varma kun en pelaa kolmosta :) Kiitän kommentista! :) Vastalinkitetty ;)

   Poista
 7. Noniin luinpas nyt sitten kehotuksestasi tämänkin! :) Lupaavalta vaikuttaa kyllä tämäkin aloitus, awsomehaaste on aina kiinnostanut mua ihan hirveästi! Oon lukenu yhtä siitä tehtyä tarinaa ja aloittanut kyseisen haasteen itsekin, mutta se jotenkin jäi :/ Pitäisi taas jossain vaiheessa koittaa :> Mutta toisaalta haluaisin sitten myös julkaista sitä nettiin, mutten tiedä uskallanko aloittaa Grueneiden rinnalle mitään ettei toinen sitten vaan jäis kesken : D

  Muttajoo, Azura on kaunis neitokainen ja nimi on aivan ihana, kiva kun sillä on merkityskin : ) Jatkoa odottelen tännekin! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että luit C: Aijaa, mielenkiintosta että oot lukenu tän tyylistä :) Muakin tää on aina kiinnostanut, tää tais olla legacy challengen jälkeen eka haaste minkä löysin joskus kauan sitten.. Koita koita! Tää on kiva haaste ;) Kiitos kommentista!

   Poista
 8. Oi, en oo ikinä kuullutkaan tämmösestä haasteesta! :o Aina oppii jotakin uutta :--D
  Kiva että päätit aloittaa tämmöisen blogin ja haasteen. Näitä on aina mukava seurata (: Juonettomia haasteita on ehkä jotenkin mukavampaa seurata, kun ei ihan kaikesta tarvi olla perillä ja tekeminenkin on nopeampaa (:
  No mutta, jatkelepa, tahtoo tietää enemmän Azurasta ja haasteen juonesta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta, joka päivä oppii uutta! :D Niin, ei näistä haasteista välttämätät ole perillä, jos ei ole hirveästi tutkinut asiaa. Mukavaa että tykkäät tästä :) Totta, hyvä että joku muukin on tuota mieltä! :) Kiitos kommentista.

   Poista
 9. Ekaa kertaa tästä haasteesta kuulin ja vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta :) Azura on nätti ja omaa mielenkiintoisen nimen. Hienoa, että olet päättänyt perustaa tällaisen blogin.
  Jatkoa jään odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Jee, sain levitettyä tietoa awesomesaucesta eteenpäin! :D

   Poista